Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

RUTINEREDE SERVICEKOORDINATORER TIL HÅNDTERING AF STOR FM-KONTRAKT


Kan du bevare overblikket, når tempoet stiger, og der er mange igangværende og indkomne aktiviteter? Forstår du at fordele opgaver til teknikere, så deres arbejdstid og kompetencer udnyttes bedst muligt?

Aarsleff Rail A/S er i vækst og søger to kolleger til at indgå i teamet i vores servicecenter. I servicecenteret er vi med til at løse Danmarks største Hard Facility Management-kontrakt for DSB. Vi sikrer, at over 55.000 vedligeholdelsesopgaver og reparationer løses på togstationer, værksteder og kontorer i hele Danmark. Dertil kommer henvendelser fra DSB’s private og erhvervsrelaterede lejere.

Du får en nøglerolle
Du får din dagligdag i vores servicecenter i Taastrup, hvor du bliver en del af et uformelt kontormiljø. Vi sidder i DSB’s hovedkontor kun fem minutters gang fra Høje Taastrup Station. Vores servicecenter tager imod henvendelserne fra kunderne og registrerer dem i vores system for opgavestyring. Herefter sørger du for at skabe dig et overblik over alle opgaverne og matche dem geografisk og fagligt optimalt ud fra vores serviceteknikeres kompetencer samt ud fra det tidsmæssige perspektiv – fx skal hasteudkald prioriteres højt. Du fordeler opgaverne via vores system Handyman. Der vil også være opgaver, som du matcher med vores underleverandører. Her sikrer du, at de løses, og at der følges op på kvaliteten af arbejdet, når det er udført. Du vil have daglig kontakt med vores teknikere og hjælpe dem med oprettelse af opgaver til vores underleverandører. Herudover vil der periodisk være tastning af opgaver i Handyman til teknikerne og opfølgning på opgaverne og deres deadlines, så vi sikrer, at de løses rettidigt, samt øvrige ad hoc-opgaver.

For at kunne disponere opgaverne bedst er det et plus, hvis du har kendskab til de forskellige håndværksmæssige faggrupper og har en god geografisk fornemmelse, da du disponerer opgaver i hele landet.

En tempofyldt hverdag
Dit fokus er at få hverdagen i marken til at glide ved at fordele opgaverne, støtte teknikerne i brug af systemet og i andre udfordringer samt at følge op på opgaverne og kvaliteten i opgaveløsningen. På grund af en stor volumen af opgaver skal du kunne håndtere at have mange aktiviteter i gang på én gang og have evnen til at følge dem til dørs med en høj grad af kvalitetsbevidsthed. Det kræver, at du kan skabe dig et overblik. Selv om du løser dine egne opgaver, løfter vi den samlede kontrakt som et team, så du skal have forståelse for at træde til, når dine kolleger har brug for det.

Din berøringsflade i rollen bliver bred, fordi du får en koordinerende rolle i forhold til teknikerne, servicecentermedarbejderne, underleverandørerne og kunderne. Derfor skal du forstå at tilpasse din kommunikation og generelt trives i en rolle med megen kontakt. Der er en ligefrem tone, men med smil i stemmen og glimt i øjet.

Er du vores nye kollega?
Vi forestiller os, at vores nye kollega har arbejdet som koordinator, speditør eller lignende med gode resultater, og du har måske en faglig baggrund som tekniker, fx elektriker, vvs’er eller lign. Det er en nyoprettet stilling, så du skal være med til at etablere funktionen, herunder skabe de nødvendige arbejdsgange og integrere dem i den nuværende proces. Det bliver din mulighed for at præge rollen og setup’et fra opstart.

Herudover har vi brug for en kollega, der:

  • udviser fleksibilitet både med hensyn til arbejdstider, men især med hensyn til arbejdstempoet, da det indimellem kræver en intens indsats
  • evner at sætte sig ind i kontrakter med kunder og underleverandører og dermed få en grundlæggende forståelse for de indgåede vilkår, som er nødvendig i løsning af kundens henvendelser
  • er erfaren it-bruger og har god systemforståelse, så du gennem oplæring nemt kan sætte dig ind i vores primære systemer
  • har en ren straffeattest.


Du bliver ansat på HK-overenskomst og får fri telefon. Stillingen er gennemsnitligt på 37 timer ugentligt. Timerne vil hovedsageligt ligge i tidsrummet mellem kl. 7:00 og 15:00, men der kan være behov for fleksibilitet enkelte dage.

Er det noget for dig?
Du er velkommen til at kontakte teamleder Claus H. Hansen på 6112 3538 i hverdage fra kl. 9.00-15.00 for at få yderligere oplysninger.

Klik på "Send ansøgning" for at sende din ansøgning.

Vi behandler ansøgningerne løbende, men skal have din ansøgning senest tirsdag den 27. april 2021.
 


Aarsleff Rail A/S er et førende dansk jernbaneentreprenørselskab. Vi har kompetencer inden for alle banetekniske discipliner og har gjort det til vores speciale at udtænke, planlægge og udføre alle former for infrastrukturprojekter på og omkring det danske jernbanenet. Vi har konstant fokus på effektive og innovative løsninger, og vores standarder for projektledelse og professionelt samarbejde er høje. Det gælder både før, under og efter projekterne, og vi stræber altid efter at levere den bedste løsning til vores kunder. Vi beskæftiger ca. 400 medarbejdere og indgår i den internationalt positionerede Aarsleff-koncern. Læs mere om os på www.aarsleffrail.com

Hovedkontor: Hasselager Alle 5, DK-8260 Viby J · Kontor Øst: Industriholmen 2, DK-2650 Hvidovre


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.