Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rutineret bogholder med fokus på debitorer søges til større organisation beliggende i København

Beskrivelse

Som bogholder vil du varetage en bred portefølje af opgaver, hvor du særligt har fokus på debitorstyring for organisationens forskelligartede forretningsområder. Du vil blive del af en mindre økonomiafdeling, hvor kompleksitet, samarbejde og humor er en del af hverdagen. Der er gode muligheder for at påvirke stillingens opgaver og processer, da virksomheden løbende udvikler og forbedrer økonomifunktionen.

Opgaver

  • Debitorstyring
  • Finansbogholderi
  • Afstemninger
  • Huslejeopkrævninger
  • Fakturering
  • Posteringer
  • Anlægskartotek
  • Moms

Om virksomheden

Der er tale om en større organisation med over 400 medarbejdere, og som har eksisteret i mere end 100 år. I virksomheden bliver der lagt vægt på kvalitet, fællesskab og en god hverdag, hvor man hjælper hinanden og har frihed under ansvar. Er du struktureret og i stand til at prioritere dine opgaver i en deadlinestyret hverdag, så er denne stilling noget for dig. Fra organisationen side lægges der vægt på gode personaleforhold, hvorfor der bl.a. tilbydes fleksibilitet, en god pensionsordning samt kantineordning.

Personlige kvalifikationer

Som person lægger du vægt på kvalitet i dit arbejde og formår at overholde dine deadlines. Du har styr på dit regnskabsmæssige håndværk og er i stand til at håndtere kompleksitet i opgaven. Som kollega har du forståelse for, at du indgår i en større sammenhæng, og derfor er indstillet på at arbejde selvstændigt såvel som sammen med andre.

Uddannelse

Erfaring er vigtigere end uddannelse

IT-kvalifikationer

Du har gerne erfaring med Navision

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Vi indkalder løbende ansøgere til samtale. Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her