Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rynkevangskolens inklusionscenter søger 1 lærer pr. 1. februar 2021

Om jobbet

Vi kan tilbyde dig et spændende job, i et udviklende læringsmiljø. Du har mulighed for at blive en del af et stærkt arbejdsfællesskab, hvor alle byder ind. Du vil skulle indgå i teamet omkring vores ene indskolingsklasse. Da vi arbejder ud fra et princip om at relationen til eleverne skal være et bærende element, tilstræber vi at dække fagrækken med så få voksne som muligt. Derfor vil du skulle undervise i de fleste fag i denne klasse og arbejde tæt sammen med en uddannet pædagog i næsten alle timer.

Inklusionscentret er et specialpædagogisk tilbud hvortil der visiteres børn fra hele Kalundborg Kommune. Fælles for dem er, at de alle har haft svært ved at indgå i den almene undervisning i folkeskolen. Derfor søger vi en lærer, der i høj grad har mod på at engagere sig i det pædagogiske arbejde såvel som undervisningen i de enkelte fag.

 

Din profil

Vores forventninger til dig er, at du:

  • Er uddannet lærer.
  • Er engageret, brænder for dit fag og er udviklingsorienteret.
  • Er anerkendende og rummelig i din kontakt med elever og forældre.
  • Er dygtig til at arbejde med relationer – også til elever som har det svært.
  • Kan sætte rammer og skabe et positivt og udviklende miljø.
  • Kan tage ansvar og beslutninger i alle situationer.
  • Vil være aktivt deltagende i udviklingen af vores læringsmiljø.
  • Er imødekommende og nærværende i din tilgang til eleverne såvel som dine kolleger.
  • Tør begå fejl af og til - og lære af dem med et smil.

Stillingen er en fuldtidsstilling til besættelse pr. 1/2 2021

 

Derfor skal du vælge os

Vi kan tilbyde dig en god arbejdsplads med dygtige og engagerede kolleger. Vi har fokus på arbejdet med elevernes læring og trivsel, vi tager ansvar og hjælper hinanden i en velfungerende hverdag.

Rynkevangskolen er tosporet med 380 elever i almenskolen og et af Kalundborg Kommunes inklusionscentre ligger på skolen og har cirka 60 elever. Der er et veludviklet teamsamarbejde, hvor vi er organiseret i afdelingsteam og klasseteam. Der er gode og rummelige fysiske rammer på skolen. Skolen er nem at komme til også med offentlig transport.

Se film om Rynkevangskolen her:

https://www.youtube.com/watch?v=wSoTteykFM8&&feature=youtu.be&ab_channel=KalundborgKommune

 

Løn og ansættelsesvilkår

Efter gældende overenskomst.

 

Hvis du vil vide mere

Ønsker du yderligere oplysninger om jobbet kan du kontakte afdelingsleder Thomas Sørensen på tlf. 59 53 55 53 / 20 32 19 75 eller thsr@kalundborg.dk

Vi ser gerne, at du afsætter tid til at komme på besøg på skolen, hvis du har mulighed for det. Aftale om evt. besøg kan ske ved henvendelse til Thomas Sørensen eller Annette Hallgren på 59 53 55 50.

 

Ansøgning

Ansøgningsfrist er 3. december 2020. Ansøgning vedlagt CV og eksamensbevis sendes elektronisk via digitalt link. Samtaler forventes afholdt i uge 50

 

Om os

Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og vi bliver stadigt flere, der vælger at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo, leve, arbejde og drive virksomhed.

Læs mere om kommunen: www.imaginekalundborg.dk  

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.