Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Så sker det! Børnehuset Bella åbner flere grupper og søger fire pædagoger

Det sidste års tid har budt os alle i Danmark, ja hele verden, på mange udfordringer. Udfordringer vi ikke selv har valgt og haft indflydelse på. Børnehuset Bella giver dig her mulighed for at gribe en udfordring, du netop selv har indflydelse på!

Bella er en del af Amager Klynge J, som består af os og Børnehuset i Svinget. Vi er små lidt endnu, men vores drømme er store! 
Børnehuset Bella er en spritny daginstitution i Københavns Kommune, område Amager i Ørestad, og vi åbnede dørene for de første børn den 5. august 2020. Lige nu bor vi i pavilloner på Robert Jacobsens Vej, men omkring årsskiftet skal vi flytte ind i vores nye, flotte hus på Ørestad Boulevard. Vi er en integreret daginstitution, som lige nu har to vuggestuegrupper og to børnehavegrupper. Vi skal udvide med yderligere en børnehavegruppe den 1. april og en vuggestuegruppe den 1. maj 2021. Stillingerne fordeler i både vuggestuen og børnehaven.

Børnehuset Bella er en musik og drama profilinstitution. Det betyder, at vi ønsker at udforske børns mange måder at udtrykke sig på. Gennem sproget, gennem kroppen og gennem sanser. Du brænder for at udforske børns verden, og du kan se børnenes perspektiver, dyrke deres udtryk og lade dem blomstre. Når børn fortæller, skal vi lytte – og børn fortæller på mange måder. Vi tror på, at børn gennem musik og drama kan lære forskellige udtryk at kende. Måske kan børnene udtrykke sig gennem en dans de selv laver, eller en sang de selv skriver, eller en historie de selv former. At give børn mulighed for at lære sig selv at kende indefra og ud er vores store fokus. Børn har krav på et godt børneliv, og vi ser det som vores primære arbejdsopgave at give dem det.

Du er uddannet pædagog og er fagligt optaget af børns udvikling og trivsel. Om du er nyuddannet eller har mange års erfaringer er ikke så vigtigt, det vigtigste for os er, at du brænder for at skabe forudsætningerne for det gode børneliv, og at du kan se dig selv som en del af et nyt hold, der ser muligheder i de udfordringer, vi møder undervejs. Sammen er vi med til at finde en form og metode for, hvordan vi tænker, at den pædagogiske praksis skal udvikle sig. Måske går du rundt med en lille skuespiller i maven eller kan se dig selv i et rytmisk arrangement med masser af børnesang. Du vil gerne være en aktiv medspiller, og du er nysgerrig på at finde ud af, hvordan vi skaber læringsmiljøer, der stimulerer børns lyst til at lege med bl.a. musik og drama. Vi er netop ved at påbegynde processen med at udarbejde den styrkede læreplan. Her har du rig mulighed for at bidrage med din viden, teori og praksis og sammen med dine kollegaer sætte dit præg på den pædagogiske praksis.

Hvis du tænker, at denne helt enestående mulighed er lige noget for dig, så skynd dig at sende os din ansøgning. Skriv om du ønsker at være ansat i børnehaven eller vuggestuen, og hvor mange timer, du går og drømmer om at give børnene.

Dine kvalifikationer

 • Du er uddannet pædagog og besidder en faglig stolthed og professionel tilgang til dit arbejde.
 • Du synes, at udtryk, musik og drama er spændende pædagogiske redskaber.
 • Du skaber sammenhæng mellem teori og praksis.
 • Du ser muligheder, er nytænkende og med på at skabe forandringer og tage ejerskab i udviklingen af vores nye institution.
 • Du ser arbejdsfællesskabet som en styrke for, at vi kan lykkes.
 • Du har nybyggerånd og ønsker at have medindflydelse på din arbejdsplads.
 • Du er fleksibel og stabil.

Vi tilbyder

 • mulighed for at skabe et af Københavns bedste børnehuse
 • ny klynge, der skal bygges op og en mulighed for at etablere en institution med fokus på musik og drama
 • stor mulighed for at præge den pædagogiske praksis
 • en røgfri arbejdsplads
 • en arbejdsplads, hvor arbejdsfællesskab, medindflydelse og medinddragelse er i højsædet
 • et spændende, voksende miljø i Ørestad

Ansættelsesvilkår
Vi har brug for to pædagoger den 1. april 2021 eller snarest derefter, og to pædagoger fra den 1. maj 2021 eller snarest derefter. Stillingerne er på 32-37 timer ugentligt. Arbejdstiden fordeler sig i tidsrummet kl. 07-17.00 og om fredagen kl. 07-16.00. Dertil kommer aftenmøder. I forbindelse med ansættelserne indhenter vi børne- og straffeattest og tager referencer.

Mere information
Er du interesseret i en af stillingerne, og ønsker du at høre mere om vores fantastiske hus, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Ditte Holst Reiersen på 3035 9984.
Vi kan desværre i disse tider ikke tilbyde rundvisning.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Søg via nedenstående link senest mandag den 1. marts 2021


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.