Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sårsygeplejerske til Plejedistrikt Skanderborg

Er du sygeplejerske med viden og uddannelse inden for sår, og brænder du for udvikling af sygeplejen, så er du måske vores nye kollega.

Plejedistrikt Skanderborg søger pr 1. januar 2021 en ny sårsygeplejerske, der med sin viden har lyst til at fokusere på sår, sikre kompetenceudvikling blandt kolleger og dermed give borgerne en oplevelse af kompetent og målrettet behandling.

Ansættelsen er på ca. 32 timer i dagvagt, vi arbejder hver 4. weekend, og har ca. 4-6 helligdage på et år.

Vi er en samlet sygeplejegruppe på 30 sygeplejersker, der varetager opgaver i hele distriktet. Stillingen som sår-nøgleperson kræver en uddannelse inden for sår, helst på diplomniveau. Det forventes, at du med din erfaring og teoretiske viden har overblikket over de komplekse forløb, og dermed kommer hele vejen rundt i distriktet. På den måde er du med til at sikre kompetenceudvikling – både ved dine sygeplejerskekollegaer, men også hos det øvrige plejepersonale. Som nøgleperson samarbejder du også med sårnøglepersonerne i de andre distrikter, derved arbejder vi med ensrettede arbejdsgange på tværs af distrikterne.

Som nøgleperson på et område forventes det, at du videndeler med dine sygeplejerskekolleger, for derved at sikrer, at alle borgere får gavn af din/den nyeste viden. To dage om ugen varetager du funktionen som sårnøgleperson, og den øvrige tid er du udekørende sygeplejerske i distriktet. På de dage, hvor du varetager nøglefunktionen, skal du opdatere dig på det nyeste inden for sår, trække statistik på de sårforløb vi har i gang, registrere og vurdere de forløb vi har tilknyttet plejenet og have sårpleje-besøg sammen med dine kollegaer, for derved at kompetenceudvikle samt sikre borgeren en optimal behandling.

Ældreområdet i Skanderborg Kommune er delt i fire distrikter. Hvert distrikt består af hjemmeplejegrupper, plejecentre og hjemmesygeplejersker. I Plejedistrikt Skanderborg, som er det største af de fire distrikter, har vi to hjemmeplejegrupper og tre plejecentre. Vi er én gruppe på 18 udekørende hjemmesygeplejersker, der varetager sygeplejeopgaver i hele distriktet.

I personalegruppen har vi tillid til, at alle løser deres opgaver på et fagligt funderet og reflekteret niveau. Vi arbejder med en kultur, hvor vi skaber læring via dialog. Vi har konstant fokus på kompetenceudvikling, både samlet i faggrupperne, men også på det individuelle niveau. Det betyder, at vi i sygeplejegruppen også har nøglepersoner til f.eks. KOL, demens, palliation og borgernære-sygepleje. Derudover har vi sygeplejersker, der varetager funktioner inden for UTH, dokumentation samt medicin.

Som sygeplejerske i Plejedistrikt Skanderborg har du, sammen med dine sygeplejerskekolleger, ansvaret for de sygeplejefaglige opgaver. Det forventes derfor, at du med din erfaring og selvstændighed kan prioritere og vurdere de enkelte borgersituationer, i en hverdag, hvor egenskaber som struktur, overblik og samarbejde er nødvendige at besidde.

Vi giver dig en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, hvor der er plads til forskellighed, både på det faglige og personlige niveau. Vi går til opgaverne med en positiv tilgang og med en indstilling til, at alt kan lade sig gøre, hvis blot vi samarbejder om opgaven.

Vi arbejder ud fra en rehabiliterende tilgang og har, i alle vores forløb, fokus på det tværfaglige samarbejde, hvor vi tager udgangspunkt i den enkelte borgers ønske og motivation for rehabilitering.

Bæredygtighed i vores arbejde kan beskrives ud fra flere parametre. Vi har fokus på vores kerneopgave og håndteringen af denne, når vi er på arbejde. Det betyder, at borgerne oplever et engageret og motiveret personale, både i vores klinik og når vi kommer i hjemmet.

Inden du starter hos os, sender vi en arbejdsplan for de første 3-4 uger. Disse er afsat til introduktion i forhold til dine arbejdsopgaver og organisationsforståelse. Det betyder, at du inden for de første måneder, bliver klædt på i forhold til din funktion, og dermed opnår kendskab til vores journalsystem Cura, samt vores procedurer og arbejdsgange i distriktet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Plejedistrikt Skanderborg.

Ved spørgsmål til stillingen, skal du kontakte Leder for Sygeplejen Christina Høy Olrik, tlf. 2343 7137

Ansøgningsfrist søndag d 22. november 2020.

Indkaldelse til samtaler sendes elektronisk d. 23. november 2020 (husk at tjekke dit spamfilter).

Samtaler afholdes onsdag d. 25. november 2020 fra i tidsrummet 8-16. Ved særligt ønske for samtaletidspunkt skrives det i ansøgningen.

Løn – og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.