Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sælger

Röchling Meta-Plast A/S søger en sælger til kontoret i Allingåbro

 

Vi har vækstet kraftigt de seneste år og søger derfor en udadvendt og engageret person, der ønsker en afvekslende hverdag med kunderne og deres behov i fokus. Du har gode kommunikative evner samt formår at tale med høj som lav og kan have flere jern i ilden uden at miste overblikket. Du får en central rolle i vores kalkulation og tilbudsgivning, derfor er egenskaber som tegningsforståelse, kendskab til produktion og spåntagning en klar fordel.

Du kommer til at indgå i vores salgsteam, hvor du med udgangspunkt fra kontoret skal assistere de opsøgende sælgere med kalkulation af nye emner samt tage dig af de henvendelser, der kommer direkte ind i huset.

 

Vi forventer af dig:

* Gode dansk og engelsk kundskaber både mundtligt og skriftligt

* Godt humør

* Struktureret

* Gode samarbejdsevner

* Erfaring med B2B salg

 

Vi tilbyder:

* Løn efter kvalifikationer

* Pensionsordning

* Ansættelse i et frit og uformelt miljø

 

Vi søger til ansættelse snarest muligt

 

Röchling Meta-Plast A/S er en ordreproducerende virksomhed der er underleverandør til den skandinaviske industri. Vi leverer bearbejdede emner i teknisk plast, komposit og metal til en bred vifte af industrier. Vi har afdelinger i Danmark og Letland og derudover tilhører vi Röchling Gruppen der på verdensplan har 86 virksomheder.

 

Ansøgning modtages skriftligt og kan sendes til: rikke@meta-plast.dk

Ansøgningsfrist: 4.marts 2018

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her