Sælger

Er du vores nye kollega?

Selvom Vordingborg Køkkenets butikker er lukkede, starter vi året ud med travlhed! Vi hjælper stadig vores kunder med at få deres drømmekøkkener, bare på god afstand.  Vi søger derfor en supersælger til vores kanongode køkkenbutik i Valby!

Et fantastisk team på 4 kolleger
Teamet i vores butik i Valby består af 3 sælgere og 1 butikschef. I vil sammen få ansvaret for butikken, hvor du hver dag skal være med til at sikre en gennemarbejdet og kundeorienteret oplevelse for vores kunder i Valby og omegn.

Hos os sætter vi en stor ære i, at vi yder den bedste service. Dette gøres ved hjælp af et smil på læben og oprigtig interesse i kunden. Som vores nye kollega skal du være indstillet på, at arbejdsdagene ikke ligner hinanden, og at det ofte skal gå stærkt. Du bestræber dig altid på at yde dit ypperste, være det gode eksempel, og du deltager aktivt i at nå salgstallene. I teamet har vi en fri omgangstone, og vi vægter det sociale fællesskab højt. Den interne konkurrence iblandt os er meget stor, men vi løfter i flok og hjælper hinanden med at nå i mål med vores sager.

Dine arbejdsdage er aldrig ens og kan bl.a. bestå af:

 • Kundekontakt i butikken, hvor et smil og oprigtig interesse er det første, du møder kunden med.
 • Møde hjemme hos din kunde, hvor behov og forventninger til et nyt køkken afstemmes.
 • Opmåling hjemme hos din kunde, hvor du foretager grundig opmåling - det er derfor vigtigt, at du kan håndtere en tommestok, da vi hver gang skal sørge for, at opmåling er korrekt.
 • Præsentation i butikken, hvor din kundes behov og forventninger til det nye køkken er opfyldt.
 • Opdatering af gamle sager, hvor du ser disse igennem og følger op - måske er der noget, som skal ryddes op eller tages action på?
Om dig som person
Du lever og ånder for at sælge, hvor du tør stille spørgsmål og komme med nye input. Du har tidligere arbejdet succesfuldt med større salgsforløb af langvarige forbrugsgoder og ved, hvad der kræves for at lukke en handel - og du tør lukke den. Du kan altså salgets grundlæggende faser på rygraden.

Du ser konkurrence som en positiv drivkraft, og det er vigtigt for dig at nå dine egne mål, men især også virksomhedens. Du skal altså være klar på at hjælpe dine kolleger med at komme i mål med deres sager og træde til, hvis det kræves, samtidig med at du kan arbejde selvstændigt.
 • Din salgsteknik er fremragende, du besidder teknisk forståelse, lytter til kunderne og er oprigtigt interesseret i at give dem lige netop det, de har brug for.
 • Du har nemt ved at lære nye softwareprogrammer.
 • Du har kørekort - og egen bil, og du er villig til at bruge denne mod kørepenge.
Vi lægger meget vægt på, at du har karisma og er tillidsvækkende. Kan du sige ja til dette? - Så vil vi meget gerne oplære dig i branchens mest attraktive køkkenkoncept.

Hvad får du hos os?
 • En garanteret høj fast grundløn, med en skarp provisionsordning.
 • Alle nødvendige værktøjer, så du kommer godt fra start i form af kyndig og grundig oplæring.
 • Et succesfuldt koncept bygget på mottoet - Luksus alle har råd til.
 • En gennemtestet produkt-linje, som giver dig masser af fordele i forhold til vores konkurrenter.
 • Dynamik på arbejdspladsen og tæt reference mellem din butik og ledelsen, så der er ikke langt fra tanke til handling.
Vi indkalder løbende til samtale, og vi ser frem til at høre fra dig.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.