Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SÆLGER

Er du til succes og glade kunder?
Vi har rygende travlt! DU kan være den mand eller kvinde, som vi står og mangler! Vi søger en butikskonsulent til vores hyggelige butik i Vejle!

Et fantastisk team på 5 kolleger
Teamet i vores butik i Vejle består af 4 butikskonsulenter og 1 butikschef. I vil sammen få ansvaret for butikken, hvor du hver dag skal være med til at sikre en gennemarbejdet og kundeorienteret oplevelse for vores kunder i Vejle og omegn.

Vi vil yde den bedste service! Dette gør vi ved hjælp af et smil på læben og oprigtig interesse i kunden. Som vores nye kollega skal du være indstillet på, at dine arbejdsdage ikke ligner hinanden, og at det ofte skal gå stærkt.  Din motivation er glade kunder, ordentligt salgsarbejde, succes og frihed under ansvar.  Du deltager aktivt i at nå salgstallene og kender vigtigheden heraf. I teamet har vi en fri omgangstone, og vi vægter det sociale fællesskab højt. Den interne konkurrence iblandt os er meget stor, men vi løfter i flok og hjælper hinanden med at nå i mål med vores sager.

Dine arbejdsdage er aldrig ens og kan bl.a. bestå af:

 • Kundekontakt,  hvor et smil og oprigtig interesse er det første, du møder kunden med.
 • Møde hjemme hos din kunde, hvor behov og forventninger til et nyt køkken afstemmes.
 • Besøg hjemme hos din kunde, hvor du foretager grundig opmåling - det er derfor vigtigt, at du kan håndtere en tommestok, da vi hver gang skal sørge for, at det nye køkken kan passe ind.
 • Præsentation af din kundes tilbud, hvor din kundes behov og forventninger til det nye køkken er opfyldt.
 • Opdatering af gamle sager, hvor du ser disse igennem og følger op - måske er der noget, som skal tages action på?


Dine arbejdsdage er altså meget vekslende, og du bruger både tid foran skærmen og uden for butikkens fire vægge. Du skal varetage en proces fra start til slut - fra modtagelsen af kunden, til dennes køkken står færdigt, og kunden er helt tilfreds!

Om dig som person
Du lever og ånder for at sælge, hvor du tør stille spørgsmål og komme med nye input. Du har tidligere arbejdet succesfuldt med større salgsforløb af langvarige forbrugsgoder og ved, hvad der kræves for at lukke en handel - og du tør lukke den. Du kan altså salgets grundlæggende faser på rygraden.

Du ser konkurrence som en positiv drivkraft, og det er vigtigt for dig at nå dine egne mål, men især også virksomhedens. Du skal altså være klar på at hjælpe dine kolleger med at komme i mål med deres sager og træde til, hvis det kræves, samtidig med at du kan arbejde selvstændigt.

 • Din salgsteknik er fremragende.
 • Du besidder teknisk forståelse, lytter til kunderne og er oprigtigt interesseret i at give dem lige netop det, de har brug for.
 • Du har kørekort - og egen bil, og du er villig til at bruge denne mod kørepenge.


Vi lægger meget vægt på, at du er ´like-able´ og udstråler troværdighed og tillid. Kan du sige ja til dette?  - Så vil vi meget gerne oplære dig i branchens mest attraktive køkkenkoncept.

Hvad får du hos os?

 • En garanteret fast grundløn, med en skarp provisionsordning; dem der vil - de vinder! 
 • Alle nødvendige værktøjer, så du kommer godt fra start i form af kyndig og grundig oplæring. Du kommer på interne kurser, så du er godt klædt på til arbejdet.
 • Et succesfuldt koncept bygget på mottoet - Luksus alle har råd til. Vores målgruppe er bred, og du vil derfor få med et bredt spektrum af kunder at gøre. 
 • En gennemtestet produkt-linje, som giver dig masser af fordele i forhold til vores konkurrenter.
 • Dynamik på arbejdspladsen og tæt reference mellem din butik og ledelsen, så der er ikke langt fra tanke til handling.  Vi er en stor familie, og vi værner om den!
 • En masse muligheder - vi er mulighedernes virksomhed, da vi er til konceptet "learning by doing". Vi tror på, at mennesker bedst tilegner sig færdigheder ved aktivt at udføre dem og ikke ved at læse sig til det i en bog.


Vi indkalder løbende til samtale, og vi ser frem til at høre fra dig.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.