Sælger hos GM Trading ApS

Vi søger en dygtig og erfaren sælger til salg af vore produkter primært til kosmetologer, klinikker, Matas og parfumerier i hele Danmark.

Dine primære arbejdsopgaver består i at:

  • planlægge og besøge nuværende, samt nye potentielle kunder. På sigt evt. ansvar for større kunder.
  • være med til at planlægge kampagner samt lanceringer.
  • afholde kursus for nye forhandlere.
  • sikre behandling af dine ordrer.
  • give udsøgt service til vores forhandlere.
  • besvare kundehenvendelser samt hjælp til det daglige.
  • opdatere sociale medier.

Det forventes, at du er ”på farten” 3-4 dage om ugen.

Om dig

Du brænder for dit job og har motivation som smitter af på dine omgivelser. Vi ser gerne, at du har en solid baggrund som sælger indenfor kosmetikbranchen og kendskab til sugaring og spraytanning.

Du elsker at sælge og er et udpræget konkurrencemenneske med sans for kundeservice. Du er smilende, udadvendt og professionel. Du kan lide at arbejde selvstændigt og opsøge nye kunder. Evt. har du et godt netværk i branchen.

Du skal kunne bruge hele office-pakken til udarbejdelse af tilbud og præsentationer. Ligeledes skal du gerne være bruger af digitale medier, såsom Instagram, Youtube og Facebook etc.

Bopæl i trekantområdet.

Vi tilbyder

En spændende stilling i en dynamisk og ekspansiv virksomhed beliggende i Hedensted, hvor du kan udvikle dig såvel fagligt som personligt. Du kommer til at arbejde sammen med engagerede og gode kollegaer, hvor du selv vil få mulighed for at præge din hverdag og fremtid.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, samt CV via e-mail til cm@gm-trading.dk - Mrk. ”Sælger”. Vi indkalder til samtaler løbende. Ansøgningsfristen er d. 1. maj 2018. Opstart hurtigst muligt. Skulle du have spørgsmål til ovennævnte, er du velkommen til at kontakte Christina Mogensen på 25 35 40 91.

GM Trading ApS er en dansk, familiedrevet virksomhed, som blev grundlagt i 1977. Vi distribuerer et bredt udvalg af forskellige mærker inden for kosmetik, parfumer og skønhedsprodukter til store dele af den danske detailhandel. Vi fører blandt andet mærker som Vita Liberata selvbruner, Baby Foot, Hevi sugaring, samt forskellige kosmetikprodukter.

GM Trading er en del af GM Group A/S. Se www.gm-trading.dk for yderligere oplysninger.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Salgskonsulent til erhvervskunder søges

BAUHAUS DANMARK A/S

Vi har travlt i vores afdeling for erhvervskunder. Derfor søger vi nu en sælger, der har erfaring med salg til erhvervskunder inden for byggeri, drift og vedligeholdelse. Dine opgaver vil primært bestå i rådgivning og servicering af både eksisterend...
Indrykket:26. februar 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Regional salgskonsulent søges

UTOFT KIDS GROUP A/S

Hedensted
UTOFT KIDS GROUP A S søger en engageret og passioneret kollega til at vedligeholde og udbygge salget i Østjylland og Fyn. STILLINGSBESKRIVELSE: Som kørende sælger er det dig, der skal styrke de nuværende kunderelationer og skabe grundlaget for nye. ...
Indrykket:4. april 2018
Udløbsdato:8. maj 2018

Salgsassistent - TMCTELEMARKETING

TMCTelemarketing ApS

Hedensted
Hos TMCTelemarketing er vi af den overbevisning, at tilfredsstillende samarbejde bunder i et professionelt samarbejde, hvor der skabes resultater til gavn og glæder for vores kunder. TMCTelemarketing sætter en ære i god kundepleje og skabe de helt r...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:1. juni 2018

Salgskonsulent

Jysk Fynske Medier

Hedensted
Til Mediehuset Struer Vi søger en engageret, kreativ og målrettet medierådgiver til at opsøge og servicere vores kunder. Om jobbet: Du får, med reference til vores salgschef, ansvaret for opsøgende salg og for en eksisterende kundeportefølje. Om dig...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Total Kemi søger professionel salgskonsulent

TOTAL KEMI ApS

Hedensted
Til distrikt Østjylland Århus søger vi en selvstændig erfaren kørende sælger, da vores nuværende sælger har søgt nye udfordringer. Jobbet: Mersalg til eksisterende kunder, samt kundepleje. Udarbejdelse af tilbud og opfølgning på dette. Opsøgning og ...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018