Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SÆLGER KØKKEN FULDTIDEr du struktureret og kan du bevare det store overblik? Så er det måske dig vi søger som køkkensælger i Elgiganten, hvor du får muligheden for at blive Danmarks bedste inden for branchen!

Som køkkensælger bliver du en del af en køkken-satsning i massiv vækst, hvor der er plads til personlig udvikling og masser af karriemuligheder.

Elgigantens køkkener, Epoq, er høj kvalitet til fornuftige priser, ligesom vi tilbyder alle de kendte hvidevare-mærker. Det gør, at du som sælger altid kan tilpasse køkkenløsningen lige efter kundens behov.

Bliv en del af Elgigantens Epoq-team

  • Det gode sammenhold er i centrum: Vi mener, at det skal være sjovt at komme på arbejde – uanset hvem du er, og hvor du kommer fra. Hos os er sammenholdet i centrum, og vi hjælper hinanden på tværs af Danmark og på tværs af landegrænserne i Norden.
  • Du vil skabe glade kunder ved ga° forrest og bruge din vindermentalitet: Din succes afspejler sig i dine kunders tilfredshed. Du er god til at bevare overblikket - også når det i dagligdagen går rigtigt stærkt.
  • Du skal søge jobbet fordi: du har en interesse for design, trends, indretning og interiør, og fordi du altid har lyst til at gøre vores kunder glade og vil overgå deres forventninger til hvad en god kundeoplevelse er.

Tilpas den unikke løsning til kunden
Din primære opgave er at finde den optimale løsning til kunden:

  • Du taler med dem om deres drømme og taler med dem om alle de muligheder, de får med et køkken fra Epoq.
  • Ud fra hvad de fortæller dig, tegner du deres helt eget køkken i vores tegneprogram.
  • Succesen kommer, når kunderne mærker, at du er interesseret i, at de får det køkken, de drømmer om. 

Samarbejde, konkurrence og uddannelse
Du får en hverdag, hvor salgskulturen og samarbejdet fylder meget. Vi hjælper hinanden med at sikre at vores produkter altid er indbydende i butikken. Samtidig er der interne konkurrencer, så du og dine kolleger hjælper hinanden til at blive de bedste i Danmark.

Når du starter, kommer du på vores egen og bredt anerkendte uddannelse inden for køkkensalg, hvor du vil lære om vores produkter og salgsteknikker. Ude i butikken får du masser af tips, sparring og de rigtige kurser, så du konstant udvikler dig. Derudover afholder vi fagdage med vores køkkenansvarlige 2 gange om året, hvor du får trænet og opdateret din viden om køkkener. Derfor vil du hos os altid være klædt på til at hjælpe vores kunder bedst muligt.

Hvilken profil søger vi? 

  • Du har salgserfaring. 
  • Som person formår du at se både detaljerne og helheden i kundernes behov og kan skabe et produkt, der udtrykker kundernes ønsker på en tegning.
  • Du drives af at skabe resultater, så du er opmærksom på kundernes behov og giver dem den nødvendige rådgivning.
  • Herudover er du god til at opbygge tillid og troværdighed, når du hjælper kunderne med at vælge den rigtige løsning.

Kommer du fra køkkenbranchen er det en fordel, men ikke et krav da vi giver dig en grundig uddannelse, som klæder dig på til opgaven.

Vil du med på holdet?
Så send din ansøgning og cv via knappen "Send ansøgning". Da vi afholder samtaler med kvalificerede kandidater løbende, vil vi gerne modtage din ansøgning allerede i dag. Vi forbeholder os retten til at afslutte rekrutteringsforløbet inden ansøgningsfristens udløb, hvis vi har fundet den helt perfekte Gigant. 

Du vil som oftest modtage en mail med ønsket om at du gennemfører en test inden en evt. personlig samtale.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!
 


Elgiganten A/S indgår i Elkjøp-koncernen, som er Nordens største handelsvirksomhed indenfor forbrugerelektronik og elektriske husholdningsapparater. Koncernen er ejet af den engelske elektronikgigant Dixons Carphone. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag mere end 2300 medarbejdere fordelt på 38 varehuse landet over, samt en af landets største internetbutikker på elgiganten.dk. Elgiganten har oparbejdet sin stærke markedsposition gennem dygtige og engagerede medarbejdere, stort fokus på uddannelse og udvikling, omkostningseffektiv drift, effektiv logistik, gode indkøbssystemer og synlig markedsføring af kendte mærkevarer til lave priser. Koncernen er i kraftig vækst med en lang række nyetableringer i Norden. I Norden har vi mere end 290 varehuse og over 9.000 medarbejdere. Alle nordiske varehuse forsynes fra vores egen distributionsvirksomhed – det 100.000 m2 store centrallager i Jönköping i Sverige.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.