Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sælger med stort S søges

Er du til salg, stor arbejdsglæde og duften af kanelsnegle? Vi udvider nemlig i vores butik i Herning og mangler dig på vores hold!

 

Et stærkt socialt team

Teamet i vores butik i Herning består af 3 konsulenter, Nicklas, Stefan, Preben og butikschefen, Daniel. Alderen blandt de herrer spænder fra 25 til 64 år, så der er tale om et team, hvor forskelligheder er en styrke.

"Vi er et energisk team, hvor der er plads til at være forskellige, men det sociale spiller en stor rolle, og det er vigtigt at man kan indgå i relationer med sine kollegaer for at passe ind i vores team"   udtaler vores butikschef Daniel.

Det vigtigste i arbejdet er, at du hver dag er med til at sikre en fantastisk køkkenoplevelse for kunderne. Der sættes en stor ære i, at vi yder den bedste service, selvfølgelig gør vi det med et smil på læben. Som vores nye kollega skal du være med på, at arbejdsdagene ikke ligner hinanden, og at det ofte skal gå stærkt. Du bestræber dig altid på at yde dit ypperste, være det gode eksempel, og du deltager aktivt i at nå salgstallene.

 

Om dig som person:

Du er sælger med stort S, og du er ikke bange for at stille spørgsmål og komme med ny input. Du har tidligere arbejdet succesfuldt med større salgsforløb af langvarige forbrugsgoder og ved, hvad der kræves for at lukke en handel. Du kan altså salgets grundlæggende faser på rygraden.

Du elsker at sælge og nå dine egne, men især også virksomhedens, mål. Du skal altså være klar på at hjælpe dine kolleger med at komme i mål med deres sager og træde til, hvis det kræves, samtidig med at du kan arbejde selvstændigt.

 • Din salgsteknik er fremragende, du besidder teknisk forståelse, lytter til kunderne og er oprigtig interesseret i at give dem lige netop det, de har brug for.
 • Du kan tage imod såvel ris som ros.
 • Du har nemt ved at lære nye softwareprogrammer.
 • Du har kørekort - og egen bil, og du er villig til at bruge det mod kørepenge.

Vi lægger meget vægt på, at du har karisma og er tillidsvækkende. Kan du sige ja til dette? - så vil vi meget gerne oplære dig i branchens mest attraktive køkkenkoncept.

 

To arbejdsdage er aldrig ens

Arbejdsdagen starter ofte med at Stefan møder tidligt ind for at lave kaffe og sørger for duften af nybagte kanelsnegle i butikken. Herefter møder Preben, Nicklas og Daniel ind og efter lidt socialt hygge over morgenkaffen starter det, som det hele handler om; kunderne. En arbejdsdag kan fx byde på;

 • Kundekontakt i butikken, hvor et smil og interesse er det første, kunden bliver mødt med.
 • Møder i kundens hjem, hvor behov og forventninger til et nyt køkken afstemmes.
 • Opmåling i kundens hjem, hvor der foretages grundig opmåling.
 • Præsentation i butikken, hvor kundens behov og forventninger til det nye køkken er opfyldt.
 • Opdatering af gamle sager, hvor du ser disse igennem og følger op - måske er der noget, som skal ryddes op eller tages action på?

Hvad får du hos os?

 • En garanteret høj fast grundløn, med en skarp provisionsordning.
 • Alle nødvendige værktøjer, så du kommer godt fra start i form af kyndig og grundig oplæring.
 • Et succesfuldt koncept bygget på mottoet - Luksus alle har råd til.
 • Dynamik på arbejdspladsen og tæt reference mellem din butik og ledelsen, så der er ikke langt fra tanke til handling. Du får dermed et stort bagland, som alle er klar på at hjælpe dig med stort og småt.

 

Vi indkalder løbende til samtale, og vi glæder os til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.