Sælger søges

Vil du være en del af branchens bedste team så skynd dig at sende os en ansøgning.

Du har:

 * Elektronikerfaring, gerne inden for lyd og billede.

 * Evnen til at have mange bolde i luften og er teamplayer.

 * En positiv og proaktiv tilgang til kunder og kollegaer.

Vi tilbyder:

Job med store personlige udviklingsmuligheder i vores 3 solide forretninger hvor du sammen med dygtige og engagerede kollegaer skaber de bedste købs- og serviceoplevelser for vores kunder.

Læs mere om vores 3 butikker på stribe her https://lbs.dk/viden-og-service

Du er velkommen til at kontakte indehaver Laust Nielsen på 20484033 eller ln@lbs.dk for yderligere oplysninger.

Ansøgningen behandles fortroligt og sendes til ln@lbs.dk

Ansættelse gerne hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.

Ansøgningsfrist 20. februar 2019


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329943080Phoenix-83518f2812019-01-15T00:00:00Sælger søges

Vil du være en del af branchens bedste team så skynd dig at sende os en ansøgning.

Du har:

 * Elektronikerfaring, gerne inden for lyd og billede.

 * Evnen til at have mange bolde i luften og er teamplayer.

 * En positiv og proaktiv tilgang til kunder og kollegaer.

Vi tilbyder:

Job med store personlige udviklingsmuligheder i vores 3 solide forretninger hvor du sammen med dygtige og engagerede kollegaer skaber de bedste købs- og serviceoplevelser for vores kunder.

Læs mere om vores 3 butikker på stribe her https://lbs.dk/viden-og-service

Du er velkommen til at kontakte indehaver Laust Nielsen på 20484033 eller ln@lbs.dk for yderligere oplysninger.

Ansøgningen behandles fortroligt og sendes til ln@lbs.dk

Ansættelse gerne hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.

Ansøgningsfrist 20. februar 2019

Vil du være en del af branchens bedste team så skynd dig at sende os en ansøgning. Du har: * Elektronikerfaring, gerne inden for lyd og billede. * Evnen til at have mange bolde i luften og er teamplayer. * En positiv og proaktiv tilgang til kunder og kollegaer. Vi tilbyder: Job med store personlige udviklingsmuligheder i vores 3 solide forretninger hvor du sammen med dygtige og engagerede kollegaer skaber de bedste købs- og serviceoplevelser for vores kunder. Læs mere om vores 3 butikker på stribe her https: lbs.dk viden-og-service Du er velkommen til at kontakte indehaver Laust Nielsen på 20484033 eller ln@lbs.dk for yderligere oplysninger. Ansøgningen behandles fortroligt og sendes til ln@lbs.dk Ansættelse gerne hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette. Ansøgningsfrist 20. februar 201911Jobnet83518f28100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-02-20T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandNordjyllandFrederikshavn3436129LYD OG BILLEDE SPECIALISTEN ApS11Maigårdsvej 2C9900FrederikshavnDKDanmark0
ln@lbs.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent694196JobNet493082049308201000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=83518f28https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=83518f28https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=83518f28&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=83518f28&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Salg_marketing_og_kommunikation/Salg/1.jpgSom Salgskonsulent hos LYD OG BILLEDE SPECIALISTEN ApS bliver du en del af et godt arbejdsmiljø og bliver dagligt mødt af nye spændende udfordringer.12007991Dansk3Læse/ tale341523Salgskonsulent2Salg360129209Laust Nielsenln@lbs.dkDKDanmarkDKDanmark329955544LandboGruppen Nord i Brønderslev søger en kompetent sagskoordinatorRobot Vil du med på holdet og sikre, at væksten fortsætter? LandboGruppen Nord vækster, og vi søger derfor en kompetent sagskoordinator, som administrativt er med hele vejen - lige fra at ejendommen vurderes og til at købsaftalen er underskrevet og nøglerne afleveret til køber. Vi forventer at du: Har erfaring fra ejendomsmæglerbranchen eller lign. Er struktureret og dygtig til at skabe optimale forretningsgange Har baggrund i landbruget og eller oprigtig interesse for erhvervet Er dynamisk og forandringsparat Kan arbejde selvstændigt Brænder for dit job og tager ejerskab Er god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt Er uhøjtidelig og ligefrem. Har humoristisk sans og et godt humør Ser dig selv som holdspiller Vi tilbyder: Et selvstændigt job i en organisation med en flad struktur Et fleksibelt og uhøjtideligt arbejdsmiljø Gode kolleger Løn efter kvalifikationer Velkommen i et velfungerende teamLandboGruppen er en af Danmarks førende mæglerkæder indenfor salg af produktionslandbrug og hobbyejendomme.Vi er landsdækkende med 5 butikker, 5 ejere og t sekretariat, hvorfra vi koordinerer vores aktiviteter. Send din ansøgning snarest muligt til Hans W. Henriksenpå mail : hwh@landbogruppen.dk ved spørgsmål kanHans W. Henriksen kontaktes på tlf. 3089 0508. Der vil blive afholdt løbende samtaler.Vi glæder os til at se din ansøgning.

Vil du med på holdet og sikre, at væksten fortsætter?

LandboGruppen Nord vækster, og vi søger derfor en kompetent sagskoordinator, som administrativt er med hele vejen - lige fra at ejendommen vurderes og til at købsaftalen er underskrevet og nøglerne afleveret til køber.

Vi forventer at du:

• Har erfaring fra ejendomsmæglerbranchen eller lign.
• Er struktureret og dygtig til at skabe optimale forretningsgange
• Har baggrund i landbruget og/eller oprigtig interesse for erhvervet
• Er dynamisk og forandringsparat
• Kan arbejde selvstændigt
• Brænder for dit job og tager ejerskab
• Er god til at kommunikere – både skriftligt og mundtligt
• Er uhøjtidelig og ligefrem.
• Har humoristisk sans – og et godt humør
• Ser dig selv som holdspiller

Vi tilbyder:
• Et selvstændigt job i en organisation med en flad struktur
• Et fleksibelt og uhøjtideligt arbejdsmiljø
• Gode kolleger
• Løn efter kvalifikationer

Velkommen i et velfungerende team
LandboGruppen er en af Danmarks førende mæglerkæder indenfor salg af produktionslandbrug og hobbyejendomme.
Vi er landsdækkende med 5 butikker, 5 ejere og ét sekretariat, hvorfra vi koordinerer vores aktiviteter.

Send din ansøgning snarest muligt til Hans W. Henriksen
på mail : hwh@landbogruppen.dk – ved spørgsmål kan
Hans W. Henriksen kontaktes på tlf. 3089 0508. Der vil blive afholdt løbende samtaler.
Vi glæder os til at se din ansøgning.

LANDBOGRUPPEN NORD ApSBrønderslev2019-02-06T00:00:002019-04-03T00:00:00
329962223SalgselevRobot Har du lyst til at uddanne og udvikle dig i en international orienteret virksomhed, som sælger bl.a. pakninger, tætninger, gummigulve og måtter inden for brancher som byggeri, olie gas, vind, maritim, fødevarer, landbrug, medicinal og industri? Brænder du for salg, service og kundepleje? Så er det måske DIG, vi leder efter. OM JOBBET Har du lyst til at uddanne og udvikle dig i en international orienteret virksomhed, som sælger bl.a. pakninger, tætninger, gummigulve og måtter inden for brancher som byggeri, olie gas, vind, maritim, fødevarer, landbrug, medicinal og industri? Brænder du for salg, service og kundepleje? Så er det måske DIG, vi leder efter. Som salgselev hos AAG er der fokus på interne salgsopgaver som rådgivning af kunder, ordremodtagelse, tilbudsgivning, priskalkulation, trading og logistik. Vi lærer dig at blive drivkraften i dine projekter. Vi forventer blot, at dit engagement er højt i en travl hverdag, hvor der favnes bredt. Du er udadvendt og imødekommende, og forstår også vigtigheden af god service. Eksterne opgaver som kundemøder, messedeltagelse og leverandørbesøg indgår også i jobbet. AAG er en handelsvirksomhed med et worldwide kunde- og leverandørnetværk, så du skal arbejde med begge sider af køb og salg. Derfor er det vigtigt, at du er en god købmand, der kan lukke ordren bedst muligt for alle parter. KVALIFIKATIONER • HHX, EUX, EUS 10, EUD eller HTX • Mundtlig og skriftlig formidling på engelsk • Kendskab til B2B • Teknisk forståelse • Flair og lyst til salg • God forståelse for tal SOM PERSON ER DU • Positiv med højt humør • Ansvarsbevidst • Fuld af gå-på-mod • Konkurrenceminded • Serviceminded • Struktureret VI TILBYDER • Handelsassistentuddannelse med speciale i salg • Mulighed for at dygtiggøre dig inden for salg, indkøb og logistik • Ansvar med spændende og udfordrende arbejdsopgaver • Mulighed for efterfølgende fastansættelse • Gode medarbejderforhold i form af fitnessrum, madordning og personaleforening AAG - EN VIRKSOMHED I UDVIKLING AAG er en af Danmarks førende inden for tekniske gummiprodukter. Vi er en travl produktions- og handelsvirksomhed i rivende udvikling. Vi leverer innovative og konkurrencedygtige løsninger til vores kunder. Hos AAG får du gode arbejdsvilkår med mulighed for faglig og personlig udvikling og masser af ansvar. Derudover får du en afvekslende hverdag med et ungt team af kollegaer og en uformel omgangstone. Sådan ansøger du ANSØGNINGSFRIST 1. APRIL 2019 Opstart 1. august 2019 SEND DIN ANSØGNING TIL at@aag.world FOR YDERLIGERE INFO AAG Aalborg Gummivarefabrik A S Att.: Salgschef, Allan Tarp Sundsholmen 3 9400 Nørresundby Tlf.: 23 20 38 28 96 35 21 19 Læs mere om AAG på www.aag.world

Har du lyst til at uddanne og udvikle dig i en international orienteret virksomhed, som sælger bl.a. pakninger, tætninger, gummigulve og måtter inden for brancher som byggeri, olie & gas, vind, maritim, fødevarer, landbrug, medicinal og industri? Brænder du for salg, service og kundepleje? Så er det måske DIG, vi leder efter.

OM JOBBET
Har du lyst til at uddanne og udvikle dig i en international orienteret virksomhed, som sælger bl.a. pakninger, tætninger, gummigulve og måtter inden for brancher som byggeri, olie & gas, vind, maritim, fødevarer, landbrug, medicinal og industri? Brænder du for salg, service og kundepleje? Så er det måske DIG, vi leder efter.

Som salgselev hos AAG er der fokus på interne salgsopgaver som rådgivning af kunder, ordremodtagelse, tilbudsgivning, priskalkulation, trading og logistik.

Vi lærer dig at blive drivkraften i dine projekter. Vi forventer blot, at dit engagement er højt i en travl hverdag, hvor der favnes bredt. Du er udadvendt og imødekommende, og forstår også vigtigheden af god service. Eksterne opgaver som kundemøder, messedeltagelse og leverandørbesøg indgår også i jobbet. AAG er en handelsvirksomhed med et worldwide kunde- og leverandørnetværk, så du skal arbejde med begge sider af køb og salg. Derfor er det vigtigt, at du er en god købmand, der kan lukke ordren bedst muligt for alle parter.

KVALIFIKATIONER
• HHX, EUX, EUS 10, EUD eller HTX
• Mundtlig og skriftlig formidling på engelsk
• Kendskab til B2B
• Teknisk forståelse
• Flair og lyst til salg
• God forståelse for tal

SOM PERSON ER DU
• Positiv med højt humør
• Ansvarsbevidst
• Fuld af gå-på-mod
• Konkurrenceminded
• Serviceminded
• Struktureret

VI TILBYDER
• Handelsassistentuddannelse med speciale i salg
• Mulighed for at dygtiggøre dig inden for salg, indkøb og logistik
• Ansvar med spændende og udfordrende arbejdsopgaver
• Mulighed for efterfølgende fastansættelse
• Gode medarbejderforhold i form af fitnessrum, madordning og personaleforening

AAG - EN VIRKSOMHED I UDVIKLING
AAG er en af Danmarks førende inden for tekniske gummiprodukter. Vi er en travl produktions- og handelsvirksomhed i rivende udvikling. Vi leverer innovative og konkurrencedygtige løsninger til vores kunder. Hos AAG får du gode arbejdsvilkår med mulighed for faglig og personlig udvikling og masser af ansvar. Derudover får du en afvekslende hverdag med et ungt team af kollegaer og en uformel omgangstone.

Sådan ansøger du

ANSØGNINGSFRIST 1. APRIL 2019
Opstart 1. august 2019

SEND DIN ANSØGNING TIL
at@aag.world

FOR YDERLIGERE INFO
AAG | Aalborg Gummivarefabrik A/S
Att.: Salgschef, Allan Tarp
Sundsholmen 3
9400 Nørresundby
Tlf.: 23 20 38 28 | 96 35 21 19
Læs mere om AAG på www.aag.world

AAG | Aalborg Gummivarefabrik A/SNørresundby2019-02-18T00:00:002019-04-01T00:00:00
329957618Salgskonsulent til Marius Pedersen A/S AalborgRobot Har du erfaring med teknisk relateret salg til små og mellemstore erhvervskunder? Vil du udfordres og udvikles, og ønsker du en alsidig hverdag med indflydelse og frihed under ansvar? Brænder du også for at arbejde for øget genanvendelse og cirkulær økonomi ved at levere proaktiv rådgivning og værdiskabende service til dine kunder? Og har du lyst til at få udfordret dine kompetencer i en miljøvirksomhed med stærke værdier? Så har vi muligvis jobbet til dig hos Marius Pedersen A S! Om virksomheden Marius Pedersen A S er førende inden for moderne affaldsbehandling. Aktiviteterne omfatter rådgivning, indsamling, behandling og afsætning af affald og genanvendelige materialer. Koncernen har afdelinger i ind- og udland og beskæftiger ca. 4.000 medarbejdere. Find mere information på http: www.mariuspedersen.dk Opgaven: Marius Pedersen A S har travlt, og forventer at vokse de kommende år, så det er vigtigt at der sker en kontinuerlig optimering af alle aktiviteterne i afdelingen. Marius Pedersen A S søger lige nu en Salgskonsulent for at styrke salgsindsatsen i Nordjylland. Opgaven vil være at udbygge og vedligeholde de gode kunderelationer til udvalgte kundesegmenter. Opgaverne vil være mangeartede, men vil primært være fokuseret om tilgang og fastholdelse af kunder, hvilket blandt andet omfatter: Udføre salgsarbejde målrettet mod små og mellemstore erhvervsvirksomheder herunder personligt salg, telefonsalg, konceptsalg. Forestå behovsanalyser og kunderådgivning Udarbejdelse af tilbud ordrebekræftelser Deltage i udarbejdelse af handlingsplan og årshjul budget for kundegruppen. Udsendelse og opfølgning på kampagner i samarbejde med marketingafdeling, herunder lejlighedsvis at deltagelse i regionale og nationale salgskampagner Salgsrapportering i CRM-system Holde sig ajour med lovgivning og udvikling på området Holde sig ajour med erhvervslivet i regionen Faglige kvalifikationer: Din baggrund kunne eksempelvis være merkantil eller en miljøteknisk baggrund begge suppleret med nogle års salgserfaring fra BtB salg. Vi forventer desuden, at du: Taler og skriver dansk Er bruger af MS Office pakken Kender til brugen af CRM-systemer Personlige kvalifikationer: Som en vigtig spiller i afdelingens salgsaktiviteter søges en medarbejder, som er har: Proaktivitet og i besiddelse af stort drive Personlig gennemslagskraft Gode samarbejdsevner Systematisk og omhyggelig Kan agere sparringspartner i forhold til kunderne Resultatorienteret med fokus på at kunne afslutte salg Relations-skabende i forhold til det langsigtede salg Virksomheden tilbyder dig: Oplæring i virksomhedens systemer og procedurer, samt en grundig oplæring i Affald som en værdifuld ressource . Gode kollegaer og et godt arbejdsmiljø. Den rette person vil få en stor indflydelse på afdelingens udvikling i de kommende år. Løn, firmabil, pension og ansættelsesforhold, der matcher dine kvalifikationer. Har du uddybende spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Henning Christensen på tlf. 23 23 88 45 Alle henvendelser behandles fortroligt og vil blive behandlet løbende.

Har du erfaring med teknisk relateret salg til små og mellemstore erhvervskunder? Vil du udfordres og udvikles, og ønsker du en alsidig hverdag med indflydelse og frihed under ansvar? Brænder du også for at arbejde for øget genanvendelse og cirkulær økonomi ved at levere proaktiv rådgivning og værdiskabende service til dine kunder? Og har du lyst til at få udfordret dine kompetencer i en miljøvirksomhed med stærke værdier?


Så har vi muligvis jobbet til dig hos Marius Pedersen A/S!


Om virksomheden
Marius Pedersen A/S er førende inden for moderne affaldsbehandling. Aktiviteterne omfatter rådgivning, indsamling, behandling og afsætning af affald og genanvendelige materialer. Koncernen har afdelinger i ind- og udland og beskæftiger ca. 4.000 medarbejdere. Find mere information på http://www.mariuspedersen.dk


Opgaven:
Marius Pedersen A/S har travlt, og forventer at vokse de kommende år, så det er vigtigt at der sker en kontinuerlig optimering af alle aktiviteterne i afdelingen.
Marius Pedersen A/S søger lige nu en Salgskonsulent for at styrke salgsindsatsen i Nordjylland. Opgaven vil være at udbygge og vedligeholde de gode kunderelationer til udvalgte kundesegmenter.
Opgaverne vil være mangeartede, men vil primært være fokuseret om tilgang og fastholdelse af kunder, hvilket blandt andet omfatter:

 • Udføre salgsarbejde målrettet mod små og mellemstore erhvervsvirksomheder herunder personligt salg, telefonsalg, konceptsalg.
 • Forestå behovsanalyser og kunderådgivning
 • Udarbejdelse af tilbud/ordrebekræftelser
 • Deltage i udarbejdelse af handlingsplan og årshjul/budget for kundegruppen.
 • Udsendelse og opfølgning på kampagner i samarbejde med marketingafdeling, herunder lejlighedsvis at deltagelse i regionale og nationale salgskampagner
 • Salgsrapportering i CRM-system
 • Holde sig ajour med lovgivning og udvikling på området
 • Holde sig ajour med erhvervslivet i regionen

Faglige kvalifikationer:
Din baggrund kunne eksempelvis være merkantil eller en miljøteknisk baggrund begge suppleret med nogle års salgserfaring fra BtB salg.
Vi forventer desuden, at du:

 • Taler og skriver dansk
 • Er bruger af MS Office pakken
 • Kender til brugen af CRM-systemer

Personlige kvalifikationer:
Som en vigtig spiller i afdelingens salgsaktiviteter søges en medarbejder, som er/har:

 • Proaktivitet og i besiddelse af stort drive
 • Personlig gennemslagskraft
 • Gode samarbejdsevner
 • Systematisk og omhyggelig
 • Kan agere sparringspartner i forhold til kunderne
 • Resultatorienteret med fokus på at kunne afslutte salg
 • Relations-skabende i forhold til det langsigtede salg

Virksomheden tilbyder dig:
Oplæring i virksomhedens systemer og procedurer, samt en grundig oplæring i ”Affald som en værdifuld ressource”. Gode kollegaer og et godt arbejdsmiljø.

Den rette person vil få en stor indflydelse på afdelingens udvikling i de kommende år.


Løn, firmabil, pension og ansættelsesforhold, der matcher dine kvalifikationer.
Har du uddybende spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Henning Christensen på tlf. 23 23 88 45
Alle henvendelser behandles fortroligt og vil blive behandlet løbende.

BrainSearch NetworkAalborg Øst2019-02-08T00:00:002019-04-05T00:00:00
329949817Konsulent til rådgivning og salg af profesionelle kaffeløsningerRobot Elsker du kaffe ? Har du lyst til at rådgive og sælge kaffeløsninger, har vi sikkert brug for dig… Vi travlt i vores kaffeafdeling og har derfor brug for en konsulent som har lyst til at rådgive og sælge kaffeløsninger. Forstår du at afdække behov, rådgive og vejlede, så kunderne altid får de bedste og mest optimale løsninger. Så er vi meget interesseret i at høre fra dig. Arbejdsopgaverne består bl.a. af: Opsøgende salg og kundepleje. Udfærdigelse af tilbud og beregning af finansieringsløsninger. Telefonsalg, kundemøder og produkt præsentationer. Salgsansvar i eget distrikt. Vi forventer at du: Har lyst til at sælge til- og rådgive vores kunder til den bedste løsning Har et højt energiniveau og en stor gennemslagskraft. Kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt. Har et godt smittende humør og kan begå dig . Har erfaring i salg til b2b segmentet Vi kan tilbyde: Grundig komplet oplæring i vores produkter og løsninger. Løn efter kvalifikationer og kørselstilskud. Dynamisk miljø og kolleger med humoristisk omgangstone. En god karriere i en spændende virksomhed i vækst. Et ufravigeligt krav om at have markedets bedste service Office Partner er i dag en af Nordjyllands største forhandler af kontormaskine løsninger, herunder Print Scan, Kaffeløsninger, AV-solutions samt Telefoni med egen salgs- og serviceorganisation. Du får en chance for være med i en succes og udbygge den. Send din ansøgning til nedenstående mrk. Salgskonsulent - kaffe. Kontaktpersoner: indehaver : Gert Kjæhr - gk@office-partner.dk Send en kortfattet ansøgning til: Office Partner Vandmanden 10B 9200 Aalborg Sv eller send din ansøgning pr. e-mail

 

Elsker du kaffe ?  


Har du lyst til at rådgive og sælge kaffeløsninger, har vi sikkert brug for dig…

Vi travlt i vores kaffeafdeling og har derfor brug for en konsulent som har lyst til at rådgive og sælge kaffeløsninger.

Forstår du at afdække behov, rådgive og vejlede, så kunderne altid får de bedste og mest optimale løsninger.

Så er vi meget interesseret i at høre fra dig.

Arbejdsopgaverne består bl.a. af:

 • Opsøgende salg og kundepleje.
 • Udfærdigelse af tilbud og beregning af finansieringsløsninger.
 • Telefonsalg, kundemøder og produkt præsentationer.
 • Salgsansvar i eget distrikt.

Vi forventer at du:

 • Har lyst til at sælge til- og rådgive vores kunder til den bedste løsning
 • Har et højt energiniveau og en stor gennemslagskraft.
 • Kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt.
 • Har et godt smittende humør og ”kan begå dig”.
 • Har erfaring i salg til b2b segmentet

Vi kan tilbyde:

 • Grundig komplet oplæring i vores produkter og løsninger.
 • Løn efter kvalifikationer og kørselstilskud.
 • Dynamisk miljø og kolleger med humoristisk omgangstone.
 • En god karriere i en spændende virksomhed i vækst.
 • Et ufravigeligt krav om at have markedets bedste service


Office Partner er i dag en af Nordjyllands største forhandler af kontormaskine løsninger, herunder Print/Scan, Kaffeløsninger, AV-solutions samt Telefoni med egen salgs- og serviceorganisation. Du får en chance for være med i en succes og udbygge den.

Send din ansøgning til nedenstående mrk. Salgskonsulent - kaffe.

Kontaktpersoner:
indehaver : Gert Kjæhr - gk@office-partner.dk

Send en kortfattet ansøgning til:


Office Partner
Vandmanden 10B
9200 Aalborg Sv

eller send din ansøgning pr. e-mail

OFFICE SUPPORT ApSAalborg SV2019-01-28T00:00:002019-02-28T00:00:00
329947944Er du også fan af en arbejdsplads, hvor leg og seriøsitet går hånd i hånd?Robot Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor vi vægter sammenhold højt, og der er stor fokus på den enkeltes udviklingsmuligheder i bureauet. Hos AM lever mottoerne Arbejde er en leg og Jeg kan, Jeg vil, Jeg skal - Så besidder du et stort drive, har krudt i røven, et stærkt vindergen og er du en skarp sælger, der altid når de opsatte mål, eller ønsker du at blive det, så er det helt sikkert dig vi leder efter! Din opgave bliver: Som sælger i AM bliver du en del af et team, som repræsentere vores klienter med henblik på salg. Hver dag er det dig som er vores klients ansigt ud af til. Du vil møde potentielle kunder face-to-face på booket lokationer, i eksempelvis et supermarked eller storcenter. Hos AM bliver du ikke ansat til at blive underholdt, du skal være en del af underholdningen og selv bidrage. Du har ansvaret for, at de kunder vi møder, får det korrekte billede af produktet, og at vi når de budgetter og mål vi sætter i tæt samarbejde med vores klienter. Hvem er du? Der er flere indgange til jobbet, så du kan både være nyuddannet eller godt i gang med din salgskarriere. Samtidig skal du identificere dig med følgende: Tillidsvækkende og sulten efter succes Elsker den direkte kundekontakt i en uformel og præstationsorienteret hverdag Forstår sætningen Salg kommer før service Kan arbejde selvstændigt men trives også i fællesskab Kan leve med at vi sætter høje - men realistiske mål Hvem er AM Måske Danmarks mest anerkendte salgsbureau. Hos AM har vi en flad organisationsstruktur og en dejlig uformel tone blandt alle. Alle ledere i AM har selv taget rejsen fra sælger til den lederstilling de i dag besidder. Vi kendt for at være hårde med fair, krævende og motiverende. Du betyder alt for os Vi går efter succes for vores klienter men det vigtigste er vores sælgere. Har Du ikke succes som sælger hos os, så får vores klient det heller ikke. Derfor har vi meget fokus på din udvikling, der gør, at du udvikler dig i den rigtige retning. Hos AM er det ok at drømme stort og sigte højt, ingen mål er for store hos os Vi vil guide, støtte og udvikle dig i den retning du ønsker. Alle ledere du møder hos os vil dig det bedste, da alle vores ledere præcis ved hvad du gennemgår, da de startede samme sted som dig. Er stillingen noget for dig?Så skynd dig at klikke på Søg jobbet og udfylde formularen. Så vil vi give dig et tilbagesvar indenfor 48 timer i hverdagene. Vi vil afholde løbende samtaler - så det er først til mølle for at få en af vores positioner :-) Vi ser frem til at høre fra dig. Om AMAM er det førende Field Marketing bureau i Danmark. AM håndterer salg og markedsføring for andre virksomheder. Vores primære arbejdsområder er salg og markedsføring indenfor Naturprodukter, Telecom, Mobilprodukter, Finans, Energi Strøm, Banker, Helsekost, Kredit- og Loyalitetskort og meget andet. Vi har på 9 år indhentet ca. 1 mio. underskrifter fra kunder vi har skrevet op til vores klienters produkter. Vi har udviklet mere end 50 ledere som i dag enten har succes i AM eller en anden virksomhed. Begge dele er vi i

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor vi vægter sammenhold højt, og der er stor fokus på den enkeltes udviklingsmuligheder i bureauet.

Hos AM lever mottoerne ”Arbejde er en leg” og ”Jeg kan, Jeg vil, Jeg skal”- Så besidder du et stort drive, har krudt i røven, et stærkt vindergen og er du en skarp sælger, der altid når de opsatte mål, eller ønsker du at blive det, så er det helt sikkert dig vi leder efter!

Din opgave bliver:

Som sælger i AM bliver du en del af et team, som repræsentere vores klienter med henblik på salg. Hver dag er det dig som er vores klients ansigt ud af til. Du vil møde potentielle kunder face-to-face på booket lokationer, i eksempelvis et supermarked eller storcenter.

Hos AM bliver du ikke ansat til at blive underholdt, du skal være en del af underholdningen og selv bidrage. Du har ansvaret for, at de kunder vi møder, får det korrekte billede af produktet, og at vi når de budgetter og mål vi sætter i tæt samarbejde med vores klienter.

Hvem er du?

Der er flere indgange til jobbet, så du kan både være nyuddannet eller godt i gang med din salgskarriere. Samtidig skal du identificere dig med følgende:

 • Tillidsvækkende og sulten efter succes
 • Elsker den direkte kundekontakt i en uformel og præstationsorienteret hverdag
 • Forstår sætningen ”Salg kommer før service”
 • Kan arbejde selvstændigt men trives også i fællesskab
 • Kan leve med at vi sætter høje - men realistiske – mål

Hvem er AM

Måske Danmarks mest anerkendte salgsbureau. Hos AM har vi en flad organisationsstruktur og en dejlig uformel tone blandt alle. Alle ledere i AM har selv taget rejsen fra sælger til den lederstilling de i dag besidder. Vi kendt for at være hårde med fair, krævende og motiverende.

Du betyder alt for os

Vi går efter succes for vores klienter – men det vigtigste er vores sælgere. Har Du ikke succes som sælger hos os, så får vores klient det heller ikke. Derfor har vi meget fokus på din udvikling, der gør, at du udvikler dig i den rigtige retning.

Hos AM er det ok at drømme stort og sigte højt, ingen mål er for store hos os – Vi vil guide, støtte og udvikle dig i den retning du ønsker. Alle ledere du møder hos os vil dig det bedste, da alle vores ledere præcis ved hvad du gennemgår, da de startede samme sted som dig.

 

Er stillingen noget for dig?
Så skynd dig at klikke på "Søg jobbet" og udfylde formularen. Så vil vi give dig et tilbagesvar indenfor 48 timer i hverdagene. Vi vil afholde løbende samtaler - så det er først til mølle for at få en af vores positioner :-)

Vi ser frem til at høre fra dig.

Om AM
AM er det førende Field Marketing bureau i Danmark. AM håndterer salg og markedsføring for andre virksomheder. Vores primære arbejdsområder er salg og markedsføring indenfor Naturprodukter, Telecom, Mobilprodukter, Finans, Energi & Strøm, Banker, Helsekost, Kredit- og Loyalitetskort og meget andet.

Vi har på 9 år indhentet ca. 1 mio. underskrifter fra kunder vi har skrevet op til vores klienters produkter. Vi har udviklet mere end 50 ledere som i dag enten har succes i AM eller en anden virksomhed. Begge dele er vi i

AM AalborgAalborg2019-01-24T00:00:002019-02-28T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

LandboGruppen Nord i Brønderslev søger en kompetent sagskoordinator

LANDBOGRUPPEN NORD ApS

Brønderslev
Vil du med på holdet og sikre, at væksten fortsætter? LandboGruppen Nord vækster, og vi søger derfor en kompetent sagskoordinator, som administrativt er med hele vejen - lige fra at ejendommen vurderes og til at købsaftalen er underskrevet og nøgler...
Indrykket:6. februar 2019
Udløbsdato:3. april 2019

Salgselev

AAG | Aalborg Gummivarefabrik A/S

Nørresundby
Har du lyst til at uddanne og udvikle dig i en international orienteret virksomhed, som sælger bl.a. pakninger, tætninger, gummigulve og måtter inden for brancher som byggeri, olie gas, vind, maritim, fødevarer, landbrug, medicinal og industri? Bræn...
Indrykket:18. februar 2019
Udløbsdato:1. april 2019

Salgskonsulent til Marius Pedersen A/S Aalborg

BrainSearch Network

Aalborg Øst
Har du erfaring med teknisk relateret salg til små og mellemstore erhvervskunder? Vil du udfordres og udvikles, og ønsker du en alsidig hverdag med indflydelse og frihed under ansvar? Brænder du også for at arbejde for øget genanvendelse og cirkulær...
Indrykket:8. februar 2019
Udløbsdato:5. april 2019

Konsulent til rådgivning og salg af profesionelle kaffeløsninger

OFFICE SUPPORT ApS

Aalborg SV
Elsker du kaffe ? Har du lyst til at rådgive og sælge kaffeløsninger, har vi sikkert brug for dig… Vi travlt i vores kaffeafdeling og har derfor brug for en konsulent som har lyst til at rådgive og sælge kaffeløsninger. Forstår du at afdække behov, ...
Indrykket:28. januar 2019
Udløbsdato:28. februar 2019

Er du også fan af en arbejdsplads, hvor leg og seriøsitet går hånd i hånd?

AM Aalborg

Aalborg
Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor vi vægter sammenhold højt, og der er stor fokus på den enkeltes udviklingsmuligheder i bureauet. Hos AM lever mottoerne Arbejde er en leg og Jeg kan, Jeg vil, Jeg skal - Så besidder du et stort drive, har krudt i rø...
Indrykket:24. januar 2019
Udløbsdato:28. februar 2019