Sælger søges - Garantiløn 22.000 kr.

Her er jobbet for dig med hang til at tjene gode penge og med mange muligheder for at gøre karriere inden for salgsbranchen!

Mangler du et job hvor du hver morgen møder op på din arbejdsplads til lækker morgenmad og brunch hver fredag og til synet af friske unge og glade mennesker med høje ambitioner?

Og sætter du pris på stort socialt liv, fredagsbar, personalegoder, firmafester og arrangementer, stor frokostbuffet, frugtordning mv.?

Står du og mangler et job med frihed og ansvar?

Et job hvor du styrker din selvtillid og dine kommunikationsevner?

Et job som tilbyder karrieremuligheder, lederstillinger og branchens bedste salgstræning?

Et job som tilbyder en garantiløn som kan stige hver 3. måned, samt branchens bedste provisions –og bonusordning uden loft?

I store lækre lyse lokaler på Østerbro, får du nu muligheden for at blive en del af et hold, hvor i sammen skal tage kontakt til dansk erhvervsliv og sælge dem ideen om at skifte til Nordens største teleselskab Telia.

Igennem de sidste 12 år har vi med stor succes solgt Telia produkter, som mobiltelefoni, Mobilt bredbånd, ADSL, omstillingsløsninger etc. til danske virksomheder.  

Er du den fødte sælger eller måske bare har talegaverne i orden? Og kunne du tænke dig at videreføre succesen?

Så tøv ikke med at sende Din ansøgning til Salgschef Kasper Jørgensen på kj@teleworks.dk – Vi kickstarter din salgskarriere!

Salgserfaring kan være en fordel, men bestemt ikke et krav, da fuld oplæring i salg og produkter finder sted.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:29. november 2017
Udløbsdato:24. januar 2018

Social Phoner med ambitioner

NOVA STORE AF 31.01.2012 IVS

Nova Store af 310112 IvS søger phoner. Vi mangler 3 nye kollegaer! til at booke møder til udbredelse af vores produkter. Nova Store er en grossist virksomhed, der sælger til private i vores butik. beliggende på Åboulevard 10, 2200 København N. tæt v...
Indrykket:1. december 2017
Udløbsdato:26. januar 2018

Norsk talende Junior Brokere - Work in Copenhagen

WeDoJobsAbroad

REX Division, København søker akkurat nå norske medarbeidere til vår bedrift Danmark. Vi søker Norske Junior Brokere med sans for salg til en veldig attraktiv jobb innenfor aksjer og obligasjoner. Vil du gjerne være en del av en morsom og lærerik be...
Indrykket:8. december 2017
Udløbsdato:2. februar 2018

Sælger til Danmarks største håndværkerportal

Håndværker.dk A/S

Vi søger en dygtig, energisk og dedikeret sælger til salg af medlemsabonnementer. Håndværker.dk er blandt de mest nytænkende virksomheder i Danmark inden for kundeformidling og er Danmarks største håndværkerportal. Løsningen, du kommer til at sælge,...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:14. februar 2018

Salgskonsulent / København

DANSK ERHVERVS BELYSNING ApS

København
Er du målrettet, konkurrencepræget og klar på en udfordring? Dansk Erhvervs Belysning ApS søger lige nu sælgere til vores nyopstartede Tyske salgsafdeling i hjertet af København. Vi tilbyder: Fuldtidsjob (man-fre)Garantiløn 20.000 DKKMarkedets bedst...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:14. februar 2018

Swedish & Norwegian Speaking Junior Brokers - Workplace - Copenhagen K

WeDoJobsAbroad

København
REX Division, Copenhagen is currently seeking Norwegian and Swedish Speaking employees for our company in Copenhagen - Denmark. We are seeking Norwegian and Swedish Junior Brokers with a sense of sale for a very attractive job within equities and bo...