Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sælger til Bygma Rønne

Vi søger en sælger til vores butik i Bygma Rønne, hvor kunderne er et mix af private og professionelle.

Jobbet
Din opgave bliver at rådgive og servicere kunderne inden for bl.a. værktøj, beslag og beklædning. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen og deltager aktivt i arbejdet med at sikre en salgsklar butik og udstilling. Samtidig får du opgaver og ansvar inden for både indkøb og tilbudsgivning.

Din profil
Du brænder for salg og kundekontakt og har lyst til at skabe resultater. Måske er du nyuddannet eller ansat inden for butiks- eller detailbranchen og har ikke den store erfaring. Men vi er klar til at investere tid, støtte og oplæring til den rette kandidat.

Vil du hjælpe os med at bygge Danmark?
Hvis du vil være sælger i Bygma, forventer vi, at du:

  • altid er klar til at hjælpe vores kunder
  • er fagligt godt klædt på til at rådgive kunderne
  • ved, at kunderne har brug for kvalitet til tiden
  • er klar til at løfte i flok som en del af et stærkt hold

Vi tilbyder dig ansvar fra dag ét
I Bygma tilbyder vi dig faglig dybde og geografisk bredde. Det betyder, at du har gode muligheder, når du vil lægge næste lag på karrieren. Du får ansvar allerede fra første arbejdsdag, og samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier.

Hos os bliver du en del af vores stærke kultur med loyale ”BygMakkere”, der løfter i flok – hver dag, over hele landet, som ét samlet hold.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 31. maj 2021. Vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

Tiltrædelse hurtigst muligt. I Bygma Rønne vil du få 57 kolleger og referere til butikschef Flemming Lau. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Flemming på 2018 6052.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.