Sælger til industriel teknik - hele Danmark

 
Tribotec AB har hovedkontor i Sverige og er en betydende aktør indenfor såvel rustbeskyttelse som silikone og vedligehold, til producerende industri i Danmark i brancher som elektronik, energi, bilindustri, marine, medicinteknik mm.  
For at understøtte og sikre Tribotec’s fremdrift på det danske marked, søger vi en selvstændig og ansvarsbevidst sælger til forretningsområdet industrisilikone.   
 
Jobbet og dig:  
Vi søger en erfaren B2B sælger med en god teknisk baggrund, f.eks fra produktion, projektledelse eller kemiteknik. 
Med reference til den svenske salgschef bliver det dit ansvar at opfylde virksomhedens salgs- og resultatmål i hele Danmark. Vi tilbyder et selvstændigt og afvekslende job i et godt team, der har fokus på vækst. 
Vi uddanner dig i produkterne og deres anvendelsesområder gennem et grundigt introduktionskursus på vores hovedkontor i Göteborg samt på hovedkontoret hos leverandør i Köln, Tyskland.  
Dernæst bliver det din primær opgave at skabe vækst og trivsel hos vores eksisterende kunder og etablere dig som en værdifuld partner indenfor de applikationer som Tribotec tilbyder. 
Jobbet kræver forretningsforståelse og en evne til at kunne gennemskue tekniske løsninger og drive en ide, fra tegning til et rullende salg. 
Sekundært skal du med nysgerrighed og engagement også kunne opsøge nye potentielle emner blandt dansk produktionsindustri. 
Gode kundskaber i dansk og engelsk er nødvendige og gerne forståelse for svensk. 
Du kan bo overalt i Danmark og kører ud fra hjemmekontor eller et kontorhotel. 
 
Personlig profil 
  • Du trives i mødet med kunden, såvel opsøgende som kundepleje af eksisterende kunder. 
  • Du er selvkørende og selv motiverende 
  • Du kan tage initiativ og er vedholdende 
  • Du kommunikerer troværdigt og ubesværet på alle niveauer og kombinerer din naturlige gennemslagskraft med evne og lyst til at målrette dine løsningsforslag. 
  • Du tænker kreativt, udviklende og ser muligheder fremfor begrænsninger. 
 
Tribotec AB tilbyder: 
Et godt og stabilt job med stor alsidighed og en varierende hverdag, som du selv har stor indflydelse på. 
Du stiller selv bil til rådighed. Fast løn forhandles efter kvalifikationer.  
 
Ansøgning og kontakt 
Hvis ovenstående stilling har vakt din interesse, så send os gerne ansøgning, CV, eksamensbevis og referencer snarest muligt, og senest 28. februar 2018. Samtaler afholdes løbende og stillingen bliver besat, når den rigtige kandidat er fundet.  
 
JKS Career er ansvarlig for rekrutteringsprocessen – har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Annette Mathiesen på telefon +45 61 63 08 09. 
 
Læs mere her: www.tribotec.se


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her