Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sælger til Thansen butik, Skanderborg

Sælgere til butik

Vi forestiller os, at du interesserer dig for biler, cykler, scooter/MC eller elektronik. Vigtigst er det dog, at du har lyst til at sælge og betjene kunder i butikken. Du er måske uddannet butiksassistent, reservedels ekspedient eller har en anden relevant baggrund. Du er serviceminded til fingerspidserne og du er god til at tale med mennesker.

Hvis du trives i et teamorienteret miljø og har et godt humør, så er du måske den medarbejder vi søger. Vi vil give dig en grundig oplæring i vores produktsortiment og systemer, så du er godt rustet til de opgaver du bliver mødt med i dagligdagen. Dine muligheder for såvel personlig som faglig udvikling er store hos os.

Vi rekrutterer løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Vil du med på vinderholdet?
Som medarbejder hos thansen.dk bliver du en del af teamet bag en af de største succeser i dansk detailhandel. Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår og et godt arbejds klima, som gør hverdagen både sjov, inspirerende og lærerig. 

Ansøgning til stillingen sendes via det elektroniske ansøgningsskema http://www.thansen.dk/job/

Vedhæft din ansøgning + CV i PDF- eller Word format.

Bemærk vi rekrutterer løbende, så send os din ansøgning hurtigst muligt. Mærk ansøgningen “Sælger + bynavn”.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om os
I T. Hansen Gruppen A/S arbejder vi hver dag for, at kunderne får den bedste service. thansen.dk er solidt forankret i dansk detailhandel, og betjener i dag kunder i alle aldre inden for et bredt sortiment.

I thansen.dk har vi et medarbejderteam på godt 700 engagerede medarbejdere, heraf arbejder godt 500 i butikkerne. I hele thansen.dk arbejder vi efter vores kundeprogram ATK – Altid Tilfredse Kunder. Med programmet vil vi sende et tydeligt signal om, at vi er til for vores kunder.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her