Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sælger til udvikling af kunderelationer ved Maskinfabrikken Eskimo

  • Er du lige så dygtig til at opsøge nye kunder, som du er til at holde dine eksisterende kunder glade og tilfredse?
  • Tør du gå ind i et byggemarked med en opvredet karklud, fordi du IKKE tolererer støv og snavs på din vareudstilling?
  • Og har du lyst til at bidrage til udviklingen af dine kunder, ved at bringe viden og information fra markedet med tilbage til organisationen?

Så er du måske den sælger, vi søger til distrikt Midt- & Nordjylland for Maskinfabrikken Eskimo.

OM MASKINFABRIKKEN ESKIMO & JASA COMPANY

Siden grundlæggelsen i 1926 har Eskimo produceret kvalitetsværktøj til den professionelle håndværker. Alle produkter bliver produceret i Danmark og er kendetegnet ved, at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten. Eskimo er i dag den største leverandør af murerværktøj til det danske marked og den position fastholder vi med konstant forbedring af vores produkter og processer.

Jasa Company og Maskinfabrikken Eskimo har den samme ejer. Vi er to individuelle

virksomheder, men vi har tætte relationer og samarbejder på tværs af selskaberne i salg, indkøb, økonomi, marketing og logistik.

Se mere om Jasa Company på www.jasaco.dk og Maskinfabrikken Eskimo på www.eskimo.dk

OM STILLINGEN

Du får ansvar for at servicerer og udvikle eksisterende kunder i distrikt Midt- & Nordjylland, og det er i samme distrikt, at du opsøger og etablerer nye kunder.

Vores eksisterende kunder er byggemarkeder og håndværkerbutikker, og de nye segmenter er inden for entreprenørbranchen, ejendomsselskaber, murer, brolæggere, anlægsgartnere m.fl

Du tilbringer det meste af din tid på farten, hvor du dels har Full Service besøg hos eksisterende kunder, dels præsentationsmøder ved nye kunder.

Når du er hos vores eksisterende kunder, er du ansvarlig for at varetage dialogen med kunden i butikken, fremvisning af nye varer, aktuelle tilbud, ligesom du sørger for at varedisplays og vareudstilling præsenterer sig bedst muligt for kunderne i byggemarkedet.

Full Service hos vores kunder betyder, at vi sætter varer på plads, rydder op, tjekker priser og skriver ordrer på baggrund af en fastlagt besøgsrotation.

Du går i markedet med verdens stærkeste brand inden for murerværktøj, og i dialogen med nye kunder, får du udleveret lister over kundeemner, som du kontakter og planlægger præsentations- & salgsmøder med.

De indledende møder handler om at behovsafdække og forstå kundernes nuværende købsadfærd og sammenholde det med muligheden for at opbygge en langvarig relation, baseret på gensidig udbytte og gevinst, mellem kunden og Maskinfabrikken Eskimo.

Rollen som sælger ved Maskinfabrikken Eskimo er dermed fordelt med omkring 80% udviklende salg og service til eksisterende kunder og 20% opsøgende salg til nye kundesegmenter,

OM DIG

Du har muligvis erfaring fra branchen, men du har helt sikkert erfaring med salg - også selvom du aldrig har haft en titel som sælger. Du kan have en håndværksmæssig baggrund, hvor du har været i direkte dialog med kunder, og du kan have erfaring med salg i helt andre sammenhænge.

Det vigtigste er, at du anser salg og kundeservice som dit fag, og at det er i dialogen og kontakten med kunderne, at du yder dit allerbedste og føler dig godt tilpas.

I og med, at du tilbringer det meste af din tid ude ved kunderne, er det ekstremt vigtigt, at du selv opsøger mulighed for sparring og videndeling med dine kolleger i salg.

Det gør du på daglig basis på telefon, mail og via vores CRM-system. Du deltager og bidrager på salgsmøderne med den information, du får med fra markedet, og du har et tæt samarbejde med intern salg, så du både overfor kunderne og internt i organisationen holder ord og leverer, hvad du har aftalt og lovet.

Du er Maskinfabrikken Eskimo’s ansigt udadtil, og du lever op til dit ansvar, ved altid at være professionel, kreativ, troværdig og løsningsorienteret. Du tænker kvalitet ind i alle dine løsninger, i din kommunikation og i opfølgningen både internt og ved kunderne, og du er typen, der personligt vægter ordenssans, ordentlighed og overskud højt.

LYDER DET SOM DIT DRØMMEJOB?

Hvis du allerede nu ved, at det her er den helt rigtige udfordring for dig, vil vi meget gerne modtage dit CV og en motiveret ansøgning, hvor du fortæller os lidt om, hvordan du kan bidrage og gøre en positiv forskel som ny sælger ved Maskinfabrikken Eskimo.

Du bliver en del af en organisation, hvor der er højt til loftet, mulighed for personlig og faglig udvikling, med en attraktiv kundeportefølje og potentiale til at udvikle den yderligere.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.