Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sælger til vores møbelhus i Hillerød

Sælger - Detailhandel

Sit'n Sleep A/S

Forstår du at sætte kunden i centrum og yde den bedste service?

Vi søger en sælger med stort engagement, som i samarbejde med butikkens øvrige personale kan tage ansvar og løse de opgaver, der er i forbindelse med den daglige drift.

Vi skal bruge en dygtig sælger med masser af positiv energi og som samtidig forstår vigtigheden af, at have fokus på kvaliteten af altid at yde den bedste rådgivning og service til vore kunder.

BAGGRUND OG KOMPETENCER:
Vi forventer at du har erfaring fra detail salg, samt er fortrolig med IT. Du arbejder ihærdigt og målrettet og sætter en ære i at levere kvalitet i dit arbejde. Du er positiv, energisk og udadvendt.

DERUDOVER ER DET ET KRAV AT:
Du er smilende og har lyst til at yde en professionel betjening du er ambitiøs, serviceminded og går højt op i at nå dine mål. Du er en dygtig sælger, der har flair for at vejlede kunderne.

VI TILBYDER:
En travl og varieret hverdag i en spændende virksomhed, hvor du vil blive en del af et professionelt og engageret team. Du bliver involveret i såvel salg, kundeservice, butiks-trimning samt alt inden for den daglige drift.

ANSØGNING:
Da vi behandler ansøgningerne løbende bedes du sende din ansøgning snarest muligt via knappen "Send ansøgning". Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Se mere på vores ansøgersite: https://sitnsleep.ofir.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

ACCOUNT MANAGER/SALGSANSVARLIG der får ansvaret for at markedsføre og sælge et højkvalitets nicheprodukt til den danske procesindustri

PROFILPARTNERS ApS

Birkerød
Stillingsbeskrivelse:Du får ansvaret for at opbygge salget af et højkvalitets nicheprodukt indenfor hydraulik, som er helt unikt indenfor sit felt.Din primære opgave bliver at vedligeholde samt udbygge salget til de udvalgte store kunder, som du ove...
Indrykket:25. marts 2020

Account Manager Denmark - Detection

PerkinElmer

Skovlunde
Job Title Account Manager Denmark - Detection Location(s) Skovlunde PerkinElmer is currently looking for Account Manager Denmark Detection The Account Manager will be responsible for achieving business targets, through sales development and field ma...
Indrykket:28. marts 2020