Sælger & Vækst-partner

Kan du sælge og rådgive kunder igennem telefonen? Kan du se dig selv som vækst-partner i VikarBørsen?
Vi søger en selvstændig, udadvendt sælger til attraktiv fuldtidsstilling, som har lyst til at skabe resultater og blive en aktiv spiller på vores team.
Firma med høje ambitioner og fart på væksten
VikarBørsen kan tilbyde dig en spændende stilling i et firma, som er i rivende udvikling, og hvor du har mulighed for at være med til at præge din egen hverdag, og være med til at udvikle firmaet med dit engagement og gode idéer. Lyder det interessant?
Så har VikarBørsen jobbet til dig:

 • Mulighed for optioner i virksomheden for den rette partner-kandidat.
 • Du får ansvaret for salg til egne kunder i områder i hele Danmark – salget foregår primært via telefon og online møder.
 • Der er fuld fleksibilitet og mulighed for hjemmearbejdsplads.
 • Du bliver en del af en dynamisk og mindre virksomhed med højt til loftet, hvor der altid er fart over feltet, og du vil aldrig kede dig.
 • Fleksible mødetider mandag-fredag
Vi skaber personale-balance hos vores kunder
Som vores nye kollega får du en hverdag, hvor du trives med at have mange bolde i luften og selv være med til at koordinere dine opgaver samt følge dem til dørs. Dine kunder er alle typer af små og mellemstore virksomheder i Danmark, og du står selv for løbende at passe og pleje din egen kundeportefølje. Salget består både i gensalg og nysalg.
Du skal kunne lide at kommunikere med mange forskellige typer af mennesker fra direktøren til håndværkeren hver dag samt snakke i telefon. Du får mulighed for at tjene en god løn, hvis du har talegaverne i orden eller er en god sælger, som ikke bange for at tage fat. Du har selv stor indflydelse på størrelsen af din egen løn, idet skabte resultater belønnes.
Din profil:
Det er et krav, at du har 1-2 års salgserfaring og gerne med salg via telefon og online. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, har et højt drive med stor lyst til at skabe resultater.
 • Du er positiv af natur, ser muligheder fremfor begrænsninger.
 • Du er mødestabil og drevet af ønsket om succes.
 • Du kan kommunikere med mange forskellige mennesker igennem telefonen, online og mail.
 • Du er ikke bange for tage ansvar i hele salgsprocessen, i form af salg til kunder og yde rådgivning til den bedste løsning.
 • Du har solidt kendskab til Microsoft Office-pakken.
 • Brancheerfaring er en fordel, men ikke et krav.
 • Du har ambitioner om at være en aktiv del af en succesfuld ejerkreds.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.