Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sælgere søges til vores nye afdeling i Hillerød (SalesGroup Nord)

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329830568Phoenix-2bc72f2912018-06-12T00:00:00Sælgere søges til vores nye afdeling i Hillerød (SalesGroup Nord)

Sælgere søges til vores afdeling i nye Hillerød.

 

Hvis du vil være en del af en super fed og seriøs arbejdsplads, er der plads på holdet nu.

 

Her hos Handelsgruppen arbejder vi sammen, om at nå fælles mål, hvilket bliver fejret med fede sociale arrangementer, når vi når det. Mens vi arbejder og har det sjovt, tjener vi massere af penge.

 

Vi er en relativ ny afdeling i vækst, hvilket gør det til den perfekte arbejdsplads at starte sin salgskarriere op i. Du starter på en 5 ugers udviklingsperiode, hvor vi hele tiden sørger for at optimere netop dine evner, ved at skræddersy udviklingsplanen til den enkelte person. Det er ikke noget krav at du drømmer om en karriere i salgsbranchen, men blot at du er positiv og åben omkring jobbet.

 

Lønmodellen er særdeles attraktiv, da du har en god provisionsordning uden loft.

 

Vi tilbyder dig:

 • En fed arbejdsplads i et ungt og dynamisk miljø
 • Nemt tilgængeligt med både bus og S-Tog
 • God frokostordning
 • Udviklingsmuligheder som f.eks.: Salgschef, afdelingsleder, produktchef og mentor
 • Alle ejere, ledere osv. er startet som sælgere, præcis som dig
 • Massere af sociale arrangementer
 • Flere yderst konkurrencedygtige produkter at sælge som f.eks.: Mobiltelefoni, alarmsyster og lønsikring mm.
 • Grundig 5 ugers oplæring

 

Dette søger vi:

 • Folk til at kontakte potentielle nye kunder med henblik på at sælge et af vores produkter
 • Du behøver ingen erfaring, da vi nok skal give dig denne
 • Højt energiniveau samt gå på mod
 • God til at komunikere over telefon
 • Lyst til at være en del af et fedt team
2018-07-25T19:50:23.443 Sælgere søges til vores afdeling i nye Hillerød. Hvis du vil være en del af en super fed og seriøs arbejdsplads, er der plads på holdet nu. Her hos Handelsgruppen arbejder vi sammen, om at nå fælles mål, hvilket bliver fejret med fede sociale arrangementer, når vi når det. Mens vi arbejder og har det sjovt, tjener vi massere af penge. Vi er en relativ ny afdeling i vækst, hvilket gør det til den perfekte arbejdsplads at starte sin salgskarriere op i. Du starter på en 5 ugers udviklingsperiode, hvor vi hele tiden sørger for at optimere netop dine evner, ved at skræddersy udviklingsplanen til den enkelte person. Det er ikke noget krav at du drømmer om en karriere i salgsbranchen, men blot at du er positiv og åben omkring jobbet. Lønmodellen er særdeles attraktiv, da du har en god provisionsordning uden loft. Vi tilbyder dig: En fed arbejdsplads i et ungt og dynamisk miljø Nemt tilgængeligt med både bus og S-Tog God frokostordning Udviklingsmuligheder som f.eks.: Salgschef, afdelingsleder, produktchef og mentor Alle ejere, ledere osv. er startet som sælgere, præcis som dig Massere af sociale arrangementer Flere yderst konkurrencedygtige produkter at sælge som f.eks.: Mobiltelefoni, alarmsyster og lønsikring mm. Grundig 5 ugers oplæring Dette søger vi: Folk til at kontakte potentielle nye kunder med henblik på at sælge et af vores produkter Du behøver ingen erfaring, da vi nok skal give dig denne Højt energiniveau samt gå på mod God til at komunikere over telefon Lyst til at være en del af et fedt team11Jobnet2bc72f29100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-08-06T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerNordsjællandHillerød3284626Handelsgruppen ApS11Nordre Jernbanevej 17A3400HillerødDKDanmark0
job@handelsgruppen.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent588894JobNet48382651000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=2bc72f29https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=2bc72f29https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=2bc72f29&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=2bc72f29&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Salg_marketing_og_kommunikation/Salg/4.jpgØnsker du et spændende job med varierende arbejdsopgaver? Hos Handelsgruppen ApS er dette netop hvad du bliver mødt af.12008001Dansk3Læse/ tale341523Salgskonsulent2Salg355590233Philip Frydendaljob@handelsgruppen.dkDKDanmarkDKDanmark329969511BLIV HJEM-IS SÆLGER - AFLØSER - HILLERØDRobot Kan du sælge danskernes livret? Så søger vi afløsere for vores faste sælgere Vi søger dig, der har lyst til at køre rundt på de danske villaveje og sælge is til danskerne. Dig, der har lyst til at betjene kunder, er ansvarbevidst og smilende. Selvfølgelig må du også meget gerne ELSKE is. Arbejdstider hvor andre har fri, hverdage 14-21 og weekend 9-19, ca. Vi tilbyder god fast timeløn, med en attraktiv bonus! Vi søger dig, der er tillidsvækkende, udadvendt og serviceorienteret, som motiveres af glade kunder. Du skal have kørekort B - gerne med nogle års erfaring. Som afløser kan du arbejde mellem 7 til 30 timer pr. uge. Vagterne planlægges løbende. Derfor vil jobbet fungere perfekt som et ekstra tilskud, ved siden af sit studie eller dit faste job. Lyder det som noget for dig? Så send en motiveret ansøgning og dit CV til Depotchef Thomas Hornum på mail: trh@hjem-is.dk Har du spørgsmål til stillingen, så skriv gerne til Depotchef Thomas Hornum på trh@hjem-is.dk

Kan du sælge danskernes livret?

Så søger vi afløsere for vores faste sælgere

Vi  søger dig, der har lyst til at køre rundt på de danske villaveje og sælge is til danskerne. Dig, der har lyst til at betjene kunder, er ansvarbevidst og smilende. Selvfølgelig må du også meget gerne ELSKE is.

Arbejdstider hvor andre har fri, hverdage 14-21 og weekend 9-19, ca.

Vi tilbyder god fast timeløn, med en attraktiv bonus!

Vi søger dig, der er tillidsvækkende, udadvendt og serviceorienteret, som motiveres af glade kunder. Du skal have kørekort B - gerne med nogle års erfaring.

Som afløser kan du arbejde mellem 7 til 30 timer pr. uge. Vagterne planlægges løbende. Derfor vil jobbet fungere perfekt som et ekstra tilskud, ved siden af sit studie eller dit faste job.

Lyder det som noget for dig? Så send en motiveret ansøgning og dit CV til Depotchef Thomas Hornum på mail: trh@hjem-is.dk

Har du spørgsmål til stillingen, så skriv gerne til Depotchef Thomas Hornum på trh@hjem-is.dk

 

 

 

HJEM IS DANMARK A/SHillerød2019-03-01T00:00:002019-04-26T00:00:00
329980932Kundekonsulent / Sælger SøgesRobot Er du resultatorienteret med lyst og evner til at opsøge nye potentielle kunder? Er du samtidig en dygtig relationsskaber, der formår at fastholde de gode relationer vi har opbygget til vores nuværende kunder? Du kommer til at kommunikere direkte med landets ledere inden for alle typer af brancher og industrier, hvorfor dine kommunikative evner og forretningsforståelse er afgørende for at kunne lykkes i jobbet. At møde kunden i øjenhøjde og skabe en tillidsfuld relation er forudsætningen for en konstruktiv dialog, hvor du skaber værdi for kunden samtidig med, at du tør udfordre dem. Du vil i jobbet blandt andet få tildelt følgende ansvar og opgaver: rådgivning og salg til eksisterende samt potentielle nye kunder i hele Danmark. udarbejde strategier og planer for den enkelte kunde samt sikre målrettet relations opbygning. opsøgende salg. telefon salg. booking af møder mellem kørende sælger og kunden.

Er du resultatorienteret med lyst og evner til at opsøge nye potentielle kunder? Er du samtidig en dygtig relationsskaber, der formår at fastholde de gode relationer vi har opbygget til vores nuværende kunder?

Du kommer til at kommunikere direkte med landets ledere inden for alle typer af brancher og industrier, hvorfor dine kommunikative evner og forretningsforståelse er afgørende for at kunne lykkes i jobbet. At møde kunden i øjenhøjde og skabe en tillidsfuld relation er forudsætningen for en konstruktiv dialog, hvor du skaber værdi for kunden samtidig med, at du tør udfordre dem.

Du vil i jobbet blandt andet få tildelt følgende ansvar og opgaver:

 • rådgivning og salg til eksisterende samt potentielle nye kunder i hele Danmark.
 • udarbejde strategier og planer for den enkelte kunde samt sikre målrettet relations opbygning.
 • opsøgende salg.
 • telefon salg.
 • booking af møder mellem kørende sælger og kunden.

 

FreelanceVikar IVSHerning2019-03-19T00:00:002019-05-14T00:00:00
329976988Salgskonsulent - køkkenfornyelseRobot Vi søger en salgskonsulent til salg af køkkenfornyelse salg af låge- og skuffeløsninger til gamle køkkener. Tiltrædelse snarest muligt.Distriktet er Østjylland Vestjylland. Kvalifikationer: ? Du er initiativrig og har gå-på-mod og kan arbejde selvstændigt. ? Du har flair for individuelle løsninger ? Du har eventuelt solgt til private før ? Du har gennemslagskraft og er en god afslutter ? Du har eventuelt egen bil med trækkrog ? Som person er du positiv og udadvendt ? Er struktureret i dit arbejde. Til gengæld tilbyder vi: Fast løn og provision Et utroligt spændende job, hvor du kommer til at snakke med en masse mennesker. Et meget selvstændigt job, hvor du selv planlægger din arbejdsdag. Du vil selv disponere over din tid for udstillinger og kundebesøg. Du får alt salgsmateriale stillet til rådighed. Er dette noget for dig, kontakt venligst: Frank Foldager Tlf. 49177728 Mail: info@froso.dk

Vi søger en salgskonsulent til salg af køkkenfornyelse – salg af
låge- og skuffeløsninger til gamle køkkener. Tiltrædelse snarest muligt.Distriktet er Østjylland/Vestjylland.

Kvalifikationer:

? Du er initiativrig og har gå-på-mod og kan arbejde selvstændigt.
? Du har flair for individuelle løsninger
? Du har eventuelt solgt til private før
? Du har gennemslagskraft og er en god afslutter
? Du har eventuelt egen bil med trækkrog
? Som person er du positiv og udadvendt
? Er struktureret i dit arbejde.

Til gengæld tilbyder vi:

Fast løn og provision
Et utroligt spændende job, hvor du kommer til at snakke med en masse mennesker.
Et meget selvstændigt job, hvor du selv planlægger din arbejdsdag.
Du vil selv disponere over din tid for udstillinger og kundebesøg.
Du får alt salgsmateriale stillet til rådighed.


Er dette noget for dig, kontakt venligst:

Frank Foldager
Tlf. 49177728
Mail: info@froso.dk

FRØSØ KØKKENFORNYELSE ApSKvistgård2019-03-13T00:00:002019-05-07T00:00:00
329974732Kørende sælger til salg af sprøjtekabiner - Attraktiv provisionsløn!Robot Kan du sælge sprøjtekabiner og skabe et tæt bånd til kunden undervejs? Så er du den rette! Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor sammenhold, sparring og udviklingsmuligheder er i fokus. Hos os bliver du udfordret, og lærer hurtigt nye ting. Så er du en stærk sælger, og har du et vindergen, der sikrer, at du når dine mål, så er det helt sikkert dig, vi leder efter! Jobbet Som Salgskonsulent hos os har du ansvar for salg af Kabineløsninger til autolakerere i hele Danmark. I rollen som Kørende Sælger er det dig, der gennemfører både salgsmødet, design-krav, bestilling og sikrer, at kabinen bliver leveret til aftalt tid. Du har selv ansvaret for at skabe dine kundemøder, men vil af og til også få en hjælpende hånd fra vores konsulenter. Du planlægger selv din hverdag med kundebesøg, derfor kræver jobbet at du har et struktureret overblik Tillidsvækkende salgsprofil Du kan både være helt ny til salg, eller have flere års erfaring. Så længe du har modet til at sælge, og gerne giver det lille ekstra hver gang Vi ser gerne at du Er minimum 18 år. Har kørekort B, og egen bil Trives du med opsøgende salg i en uformel og præstationsorienteret hverdag, hvor du opsøger erhvervsdrivende, skaber tillid og afdækker behov Er skarp på computere, og hurtig på tasterne Strukturere din egen hverdag, så du når dine salgsmål og ofte også mere end det Vil tage ansvar og levere personlig service til dine kunder, så de føler sig trygge, hele vejen igennem Vi leder efter nye kundemuligheder sammen Vi har en flad organisationsstruktur og et uformelt arbejdsmiljø i hele virksomheden. I dagligdagen refererer du til din teamleder og bliver en del af et team på max seks medarbejdere. I mødes ugentligt til statusmøder, for at sparre og drøfte de nye muligheder, der åbner sig. Hos os belønner vi initiativ, og vi tilbyder gode karrieremuligheder fra dag 1, uanset om du vil gå ledervejen eller ønsker at blive en endnu dygtigere sælger. Vi tilbyder Vi er fleksible og servicemindede, vi sætter høje, men realistiske mål, og når dem. Fleksible arbejdstider, og mulighed for arbejde hjemmefra. Løn Vi tilbyder en meget attraktiv provisionspakke. Du har selv indflydelse på, hvor meget du ønsker at tjene om måneden, da vi ikke har loft på provisionen. Bonus Ved mere end ét salg md - optjenes der bonus for hvert salg herefter. Interesseret i stillingen? Har du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte os Salgsmanager: Andreas Lyngsø på tlf: 4540553490 Hvis du er interesseret i dette spændende og udfordrende job, sender du CV og ansøgning til Andreas på mail: job@malerkabine.dk Vi læser ansøgninger løbende, så søg hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig! Ansøgningsfrist: Snarest muligt

Kan du sælge sprøjtekabiner og skabe et tæt bånd til kunden undervejs? Så er du den rette!


Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor sammenhold, sparring og udviklingsmuligheder er i fokus. Hos os bliver du udfordret, og lærer hurtigt nye ting. Så er du en stærk sælger, og har du et vindergen, der sikrer, at du når dine mål, så er det helt sikkert dig, vi leder efter!

Jobbet

Som Salgskonsulent hos os har du ansvar for salg af Kabineløsninger til autolakerere i hele Danmark. I rollen som Kørende Sælger er det dig, der gennemfører både salgsmødet, design-krav, bestilling og sikrer, at kabinen bliver leveret til aftalt tid. Du har selv ansvaret for at skabe dine kundemøder, men vil af og til også få en hjælpende hånd fra vores konsulenter. Du planlægger selv din hverdag med kundebesøg, derfor kræver jobbet at du har et struktureret overblik


Tillidsvækkende salgsprofil

Du kan både være helt ny til salg, eller have flere års erfaring.

Så længe du har modet til at sælge, og gerne giver det lille “ekstra” hver gang

 

Vi ser gerne at du

 • Er minimum 18 år.

 • Har kørekort B, og egen bil
 • Trives du med opsøgende salg i en uformel og præstationsorienteret hverdag, hvor du opsøger erhvervsdrivende, skaber tillid og afdækker behov

 • Er skarp på computere, og hurtig på tasterne

 • Strukturere din egen hverdag, så du når dine salgsmål og ofte også mere end det

 • Vil tage ansvar og levere personlig service til dine kunder, så de føler sig trygge, hele vejen igennem

 

Vi leder efter nye kundemuligheder sammen

Vi har en flad organisationsstruktur og et uformelt arbejdsmiljø i hele virksomheden. I dagligdagen refererer du til din teamleder og bliver en del af et team på max seks medarbejdere. I mødes ugentligt til statusmøder, for at sparre og drøfte de nye muligheder, der åbner sig. Hos os belønner vi initiativ, og vi tilbyder gode karrieremuligheder fra dag 1, uanset om du vil gå ledervejen eller ønsker at blive en endnu dygtigere sælger.

Vi tilbyder

Vi er fleksible og servicemindede, vi sætter høje, men realistiske mål, og når dem.

Fleksible arbejdstider, og mulighed for arbejde hjemmefra.


Løn

Vi tilbyder en meget attraktiv provisionspakke.

Du har selv indflydelse på, hvor meget du ønsker at tjene om måneden, da vi ikke har 'loft' på provisionen.


Bonus 

Ved mere end ét salg/md - optjenes der bonus for hvert salg herefter.


Interesseret i stillingen?

Har du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte os

Salgsmanager: Andreas Lyngsø på tlf: +4540553490


Hvis du er interesseret i dette spændende og udfordrende job, sender du CV og ansøgning til Andreas på mail: job@malerkabine.dk

Vi læser ansøgninger løbende, så søg hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt

DipCrew ApSKvistgård2019-03-08T00:00:002019-05-03T00:00:00
329970286FREELANCE SALGSKONSULENT / DISTRIBUTØRRobot Kunne tænke sig at blive sin egen chef? Vi er på udkig efter energiske vindertyper der søger nye udfordringer og vil noget nyt i sit liv, gerne vil hjælpe andre mennesker, og interesserer sig for økologiske Wellness, Fitness og Beauty mærkevarer. Vores produkter bruges af alle og sælges på messer, markeder, ved home-shopping, via behandlere og Webshop og sociale medier m.m. Der kræves ingen investering, og det er 100 risikofrit. Vi kan tilbyde dig: En god resultat-orienteret indkomst uden begrænsninger At arbejde hjemme fra Selv bestemme din arbejdstid Et unikt markedsføringskoncept Gratis website og webshop Mulighed for gratis bil, rejser m.m. Vi forventer at du: Er en vinder type Er en glad og positivt person Har en sund forretningsmoral Har en smittende begejstring Er initiativrig og kan og vil arbejde selvstændig Har egen bil og Internet adgang Vi står naturligvis for din uddannelse, coaching samt din forsatte udvikling til topleder i vores team. Hos tjenXtra vil du indgår i et spændende internationalt team med store udfordringer og rigtig gode indtjeningsmuligheder. Din bopæl og baggrund er uden betydning. Er det noget for dig, så send os en mail med en kort beskrivelse af dig selv, og gerne med foto. Du er også velkommen til at ringe for yderligere information. Med venlig hilsen tjenXtra.dk

Kunne tænke sig at blive sin egen chef?

Vi er på udkig efter energiske vindertyper der søger nye udfordringer og vil noget nyt i sit liv, gerne vil hjælpe andre mennesker, og interesserer sig for økologiske Wellness, Fitness og Beauty mærkevarer. Vores produkter bruges af alle og sælges på messer, markeder, ved home-shopping, via behandlere og Webshop og sociale medier m.m.                               

Der kræves ingen investering, og det er 100% risikofrit.                                                   

Vi kan tilbyde dig:

 • En god resultat-orienteret indkomst uden begrænsninger
 • At arbejde hjemme fra
 • Selv bestemme din arbejdstid
 • Et unikt markedsføringskoncept
 • Gratis website og webshop
 • Mulighed for gratis bil, rejser m.m.  

Vi forventer at du:  

 • Er en vinder type
 • Er en glad og positivt person
 • Har en sund forretningsmoral
 • Har en smittende begejstring
 • Er initiativrig og kan og vil arbejde selvstændig
 • Har egen bil og Internet adgang  

Vi står naturligvis for din uddannelse, coaching samt din forsatte udvikling til topleder i vores team.

Hos tjenXtra vil du indgår i et spændende internationalt team med store udfordringer og rigtig gode indtjeningsmuligheder.

Din bopæl og baggrund er uden betydning.

Er det noget for dig, så send os en mail med en kort beskrivelse af dig selv, og gerne med foto.

Du er også velkommen til at ringe for yderligere information.

Med venlig hilsen tjenXtra.dk 

tjenXtra.dkKokkedal2019-03-04T00:00:002019-04-29T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

BLIV HJEM-IS SÆLGER - AFLØSER - HILLERØD

HJEM IS DANMARK A/S

Hillerød
Kan du sælge danskernes livret? Så søger vi afløsere for vores faste sælgere Vi søger dig, der har lyst til at køre rundt på de danske villaveje og sælge is til danskerne. Dig, der har lyst til at betjene kunder, er ansvarbevidst og smilende. Selvfø...
Indrykket:1. marts 2019
Udløbsdato:26. april 2019

Kundekonsulent / Sælger Søges

FreelanceVikar IVS

Herning
Er du resultatorienteret med lyst og evner til at opsøge nye potentielle kunder? Er du samtidig en dygtig relationsskaber, der formår at fastholde de gode relationer vi har opbygget til vores nuværende kunder? Du kommer til at kommunikere direkte me...
Indrykket:19. marts 2019
Udløbsdato:14. maj 2019

Salgskonsulent - køkkenfornyelse

FRØSØ KØKKENFORNYELSE ApS

Kvistgård
Vi søger en salgskonsulent til salg af køkkenfornyelse salg af låge- og skuffeløsninger til gamle køkkener. Tiltrædelse snarest muligt.Distriktet er Østjylland Vestjylland. Kvalifikationer: ? Du er initiativrig og har gå-på-mod og kan arbejde selvst...
Indrykket:13. marts 2019
Udløbsdato:7. maj 2019

Kørende sælger til salg af sprøjtekabiner - Attraktiv provisionsløn!

DipCrew ApS

Kvistgård
Kan du sælge sprøjtekabiner og skabe et tæt bånd til kunden undervejs? Så er du den rette! Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor sammenhold, sparring og udviklingsmuligheder er i fokus. Hos os bliver du udfordret, og lærer hurtigt nye ting. Så er du en ...
Indrykket:8. marts 2019
Udløbsdato:3. maj 2019

FREELANCE SALGSKONSULENT / DISTRIBUTØR

tjenXtra.dk

Kokkedal
Kunne tænke sig at blive sin egen chef? Vi er på udkig efter energiske vindertyper der søger nye udfordringer og vil noget nyt i sit liv, gerne vil hjælpe andre mennesker, og interesserer sig for økologiske Wellness, Fitness og Beauty mærkevarer. Vo...
Indrykket:4. marts 2019
Udløbsdato:29. april 2019