Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Særligt sengeafsnit søger sygeplejerske

Regionspsykiatrien Midt

Vil du være en del af et sengeafsnit, hvor vi arbejder i spændingsfeltet mellem behandlingspsykiatri og socialpsykiatri? Og har du lyst til at gøre en vigtig forskel for særligt udsatte patienter med komplicerede problemstillinger?

Så har vi pr. 1. december 2020, eller efter aftale, en plads på holdet som sygeplejerske (37 timer eller mindre) på Sengeafsnit for Særlige Pladser, S1, ved Regionspsykiatrien Midt i Viborg – og fra sommeren 2021 i helt nye omgivelser i Gødstrup, hvor vi kommer til at høre hjemme i det nye Psykiatriske Center.

Særlige patienter
Hos os får du en unik mulighed for at hjælpe udsatte patienter, der kæmper med svære psykiatriske lidelser. De har ofte et misbrug, somatiske problemstillinger, samt komplicerede sociale forhold som gør, at de har brug for en ekstra indsats. 

Mange har flere afbrudte behandlingsforløb bag sig, så en vigtig del af jobbet består i at skabe både tillid og en meningsfuld relation til patienterne. Tilliden begynder vi allerede at opbygge inden indlæggelsen ved at have et formøde med dem, så forventninger til opholdet afstemmes. Alle vores patienter er indlagt frivilligt i et ophold på 6 måneder eller mere.

Gode historier
Selvom vi er et forholdsvis nyt afsnit fra 2018, har vi allerede gode historier bag os. Vi er lykkedes i arbejdet med komplicerede patientforløb, så patienterne oplever større stabilitet og en mere meningsfuld hverdag.   
 
Særlig tilgang
Disse positive patienthistorier udspringer i høj grad af vores tilgang til patienterne. Vi har fokus på det hele menneske samt en individuelt tilpasset behandling, der tager højde for psykiatrisk diagnose(r), misbrug og somatiske problematikker. Hos os får du altså i høj grad mulighed for at arbejde med en bred vifte af behandlingsmetoder.

I modsætning til en del andre sengeafsnit i psykiatrien bærer S1 præg af den socialpsykiatriske tilgang til patientbehandling. Vi har mange sociale aktiviteter, hvor patienterne bl.a. tager på fisketur, i svømmehallen eller springer ud som vinterbadere.

Vi tør også tænke anderledes. Såfremt de traditionelle behandlingsforløb ikke tidligere har virket for vores patienter, er vi ikke bange for at være kreative i forsøget på at nå frem til den bedste løsning. En anderledes tilgang og en ny ramme kan vise sig at være vejen frem! Vi tager dog altid vores forholdsregler, så de kreative tiltag aldrig går ud over sikkerheden på arbejdet.

Knap så meget drama i dagligdagen
Vores tilgang er også med til at sikre en hverdag i afsnittet, der ikke er så dramatisk, som medierne af og til kan fremstille den. Ved at inddrage patienterne i deres egen behandling samt få dem til at tage større ejerskab kan mange konflikter undgås eller løses fornuftigt, inden de bliver for store.

Vi hjælper dig godt ind i dit nye job
Det er vigtigt for os, at du som vores nye kollega får en god start. Derfor tilbyder vi også, ud over et godt introduktionsforløb, sidemandsoplæring med mentorordning. I de første par uger vil du være en ekstra kollega på holdet, så vi har tid til at sætte dig ind i dine arbejdsopgaver stille og roligt. 

Og så er det ligeledes vigtigt for os, at du bliver ved med at trives og udvikle dig i arbejdet. Supervision og gruppemøder er en fast del af arbejdsplanen for alle, så du kommer aldrig til at stå alene med en udfordring eller bekymring.

Du passer ind på S1, hvis...
Du gerne vil arbejde med forskellige former for behandling og kan bringe din faglighed i spil på kreative måder. Du har ikke nødvendigvis psykiatrisk erfaring, men det er vigtigt, at du har lyst til at arbejde med mennesker med komplekse udfordringer.

Derudover er det vigtigt, at du vægter samarbejde højt og har lysten til at være en aktiv del af fællesskabet på S1, så vi sammen kan skabe et positivt miljø for vores patienter og hinanden. Du skal gerne være god til at bevare overblikket i akutte situationer samt kunne skabe ro omkring dig.

Fleksibel vagtplan giver plads til familieliv og fritid
Vi benytter app'en MinTid for at gøre arbejdsplanen så fleksibel som muligt for den enkelte. Du har altså selv mulighed for at lægge vagtønsker ind, så arbejde, familieliv og fritid kan hænge sammen. Du skal dog regne med at arbejde hver 2. weekend samt et vist antal aften- eller nattevagter. Der arbejdes på at kunne arbejde hver 3. weekend.

Hør kollegaerne fortælle om deres arbejde i Regionspsykiatrien Midt
Hvis du gerne vil have et bedre indblik i arbejdet som medarbejder hos os, har vi samlet 3 små film, hvor vores medarbejdere fortæller lidt om deres arbejde og arbejdspladsen:
 


Du kan også se et indslag om de særlige pladser i TV2 Øst her:
https://www.tv2east.dk/nyheder/05-07-2020/1930/1930-05-jul-2020?v=1_5bexvsfe

Vi byder gerne på en rundvisning og en snak om jobbet
Har du lyst til at se, om stillingen kunne være noget for dig, så kom på besøg og få et indtryk af kollegerne og arbejdspladsen! Vi fortæller gerne mere om jobbet, samt hvorfor lige netop S1 er et spændende afsnit.

Ved spørgsmål eller andet så kontakt endelig afdelingssygeplejerske Charlotte Eriksen på telefon: 78474083 / 20525849 eller mail: chaeriks@rm.dk
Vi sørger for, at der er kaffe på kanden.

Interesseret i jobbet?
Lyder stillingen som noget for dig så send os en ansøgning via linket med eksamensbevis og CV.

Løn og ansættelsesvilkår fastsættes i forhold til den gældende overenskomst.


Ansættelsen er betinget af en godkendt autorisation.Ansøgningsfristen er søndag den 22. november 2020.

Der vil løbende blive afholdt ansættelsessamtaler, indtil vi har ansat den rette profil.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Du kan finde mere information om Regionspsykiatrien Midt på vores hjemmeside
http://www.psykiatrien.rm.dk/afdelinger/regionspsykiatrien-midt
Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.