Sæsonansatte lagerekspedienter til Kopenhagen Furs indleveringscentral

Trives du med fysisk lagerarbejde i et tæt samarbejde med dine kollegaer? Så er du måske én af vores 35 nye sæsonansatte lagerekspedienter til Kopenhagen Furs indleveringscentral.

 

Kopenhagen Fur – Verdens førende bæredygtige pelshus

Kopenhagen Fur er verdens største pelsauktionshus, et andelsselskab ejet af de danske minkavlere, og gennem vores værdikæde – fra gård til catwalk – er vi dedikerede og stræber efter at gøre Kopenhagen Fur til verdens førende bæredygtige pelshus.

 

Indleveringscentralen

Sidste år byggede vi en ny supercentral i Hammerum ved Herning med formålet om at effektivisere indleveringen af skind. Indleveringscentralen er knudepunktet, hvor alle danske minkavlere indleverer deres skind inden de sendes til sortering og salg i vores auktionshus i Glostrup. Den første sæson på indleveringscentralen er gået godt, og til den kommende sæson søger vi igen sæsonansatte lagerekspedienter til dag- og aftenarbejde, som har lyst til at sætte sit præg på en forholdsvist ny afdeling i Kopenhagen Fur.

 

Vi søger 35 lagerekspedienter

Vi søger 35 lagerekspedienter til sæsonarbejde i perioden november til marts, herunder 3 truckførere til et aftenhold. Vi forventer at modtage 13 mio. danske skind i den kommende sæson og på grund af minkbranchens høje sæsonudsving, skal du forvente overarbejde.

Alle stillinger ønskes besat med start d.1. november, og vi tilbyder to typer sæsonjobs. Den ene sæsonansættelse varer ca. 4 måneder og den anden varer ca. 6 måneder. Når du sender din ansøgning, vil du blive bedt om at sætte kryds ved hvilken ansættelseslængde, du fortrækker, og om du ønsker at arbejde på aftenholdet. Du kan sætte kryds i alle felter.

 

Dine primære opgaver

 • Udpakning, optælling og registrering af skind
 • Opdeling af skind i forskellige typer
 • Transport af skind mellem forskellige afdelinger og funktioner
 • Nedpakning af skind
 • Indlagring og udlagring af skind – både systemmæssigt og fysisk
 • Læsning og losning af lastbiler

 

Dine faglige og personlige kompetencer

 • Vi forventer, at du har fysik til manuelt arbejde inklusiv tungere løft (max 20 kg.)
 • Du behersker som minimum engelsk og kan begå dig på dansk.
 • Kendskab til minkbranchen og truckcertifikat er fordele, men ikke krav
 • Du er god til at samarbejde med andre mennesker og tager initiativ til at få opgaverne løst
 • Du trives i et produktionsmiljø med højt tempo og har en positiv tilgang til dit arbejde

 

Ansættelsesvilkår

Du vil som udgangspunkt blive ansat på varierende ugentlig arbejdstid (VUA) med en gennemsnitlig arbejdsuge på 37 timer. Det betyder, at du i visse uger vil arbejde op til 60 timer og i andre uger færre timer. Du får udbetalt løn for 37 timer om ugen også kaldet lønudjævning. Du vil blive ansat i henhold til Industriens Overenskomst.

Vi tilbyder

Kopenhagen Fur er en attraktiv arbejdsplads med høj trivsel og vi styres af et værdigrundlag, hvor fokusset er rettet mod fællesskab og engagement. Som ny medarbejder vil du få en grundig onboarding og introduktion til dit job og Kopenhagen Fur. Du vil få oplæring indenfor områderne indlevering, udpakning, registrering, kontrol, nedpakning samt ind- og udlagring. Vi træner ud fra TWI-metoden (Training Within Industry), som vi også bruger med succes i vores sortering i Glostrup.

 

Mød din nye arbejdsplads til åbent hus d. 19. september

Vi vil gerne vise dig din nye arbejdsplads og du inviteres derfor til åbent hus d. 19. september kl. 10-12 på adressen Hi-Park, Bygning 441c, 7400 Herning. På dagen kan du møde Driftschef Jimmi Vincents og se indleveringscentralen. Der vil være forskellige aktiviteter for både børn og voksne, og du er mere end velkommen til at invitere familie og venner. Hold øje i Herning Folkeblad og/eller vores hjemmeside på www.kopenhagenfur.com i starten af september for mere information.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning

Forventet ansættelsesstart er d. 1. november, så send os dit CV og ansøgning hurtigst muligt via søg-linket. Kun ansøgninger sendt herigennem vil blive behandlet. Har du spørgsmål til stillingen eller indleveringscentralen, er du velkommen til at kontakte Driftschef Jimmi Vincents på tlf. nr.: 22 68 09 97. Vi inviterer løbende til samtaler og ser frem til at høre fra dig.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.