Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sætter du en ære i at arbejde inden for entreprenørbranchen? Så er det måske netop dig, vi søger til vores kund

Randstad søger på vegne af vores gode samarbejdspartner Entreprenør Jens Karstensen A/S profiler inden for entreprenørbranchen. Jens Karstensen A/S har i dag 80 ansatte og udfører alt inden for kabel- og kloakarbejde, forsikringsskader og andre spændende opgaver i entreprenørfaget. De er i dag beliggende i Horsens og Århus, hvorfra de dækker det meste af Østjylland. De råder over en moderne maskinpark, som hjælper deres ansatte til at kunne yde en ekstra og god service, og der bliver sat en stor ære i at udføre opgaverne ordentligt fra starten. Desuden vægtes det højt, at medarbejderne har det godt.

Vi søger medarbejdere, som er stærke inden for kabelgravning eller har viljen og lysten til at arbejde med det. Det er ikke et krav, at du kommer fra Aarhus eller omegn. Der vil derimod være en åben dialog omkring, hvilke sammensætninger man kan lave, alt afhængigt af bopæl. Det er vigtigt at finde de helt rigtige medarbejdere, som brænder for at være en del af et kompetent og effektivt team. Derfor søger vi efter følgende:

¤ Kompetencer- Du har erfaring eller lyst til at arbejde med kabelgravninger, og det er en fordel, hvis du har erfaring med at køre en minigraver.- Du er kvalitetsbevidst og sætter en ære i dit arbejde.- Du har kørekort B – evt. BE (stort trailerkørekort)- Du kan arbejde selvstændigt¤ Du tilbydes:- Frihed under ansvar- Kompetente kollegaer- Løn efter kvalifikationer- Et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø- Spændende projekter og opgaver

¤ Ansøgning og kontaktLyder ovenstående interessant? Så send din ansøgning allerede i dag.Vi indkalder løbende til samtale, og alle henvendelser behandles fortroligt.Du søger stillingen ved at klikke på knappen "ANSØG NU".Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Seniorkonsulent Jesper Hardrup på tlf. 40112670

¤ Om RandstadRandstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.