Sagsbehandlende ergoterapeut eller fysioterapeut

Hvis du har mod på at indgå i et engageret og udfordrende fagligt fællesskab, hvor der lægges vægt på samarbejde og høj faglig kvalitet i opgaveløsningen, er vi måske det helt rigtige sted for dig.

Om dig
Du har interesse for, og er faglig kompetent på, myndighedsområdet som sagsbehandlende terapeut og du har en uddannelsesmæssig baggrund som enten ergo- eller fysioterapeut. Du skal være med til, at sagsbehandling efter Servicelovens § 112, 113 og 116 er kendetegnet ved lovmedholdelighed, god forvaltningsskik og tydelige afgørelser.

Du skal have interesse i at arbejde i en udviklingsorienteret organisation, der ikke er bange for at tænke og prøve nyt.

Vi lægger vægt på, at du

 • er fleksibel og en aktiv og positiv ”holdspiller”
 • kan lide at give og modtage kollegial sparring
 • evner kompleksiteten i hverdagens opgaver
 • har et godt overblik
 • kan arbejde selvstændigt, systematisk og ansvarsbevidst
 • tænker fremad, finder veje og skaber resultater
 • er serviceminded og har gode samarbejdsevner
 • har gode formuleringsevner både skriftligt og mundtligt
 • trives med at forvalte gældende lovgivning og det politisk vedtagne serviceniveau
 • har flair for IT-systemer, og er god til at dokumentere
 • har kørekort.

Om os
Team visitation og hjælpemidler er et team, hvor vi har fokus på teamets rammer, roller, regler, relationer og retning. Vi er kreative og prøver gerne noget nyt af så vi kan løse velfærdsopgaven endnu bedre. Vi har øje for helheden i kommunen og søger bedste praksis på området i tæt samarbejde med hjemmepleje og sygepleje til gavn for borgerne og de pårørende.

Teamets kerneopgave har vi i fællesskab formuleret:
Med udgangspunkt i borgers individuelle behov og et tilpas bredt samarbejde, er vi imødekommende og understøtter, at borgerne er så selvstændige og selvhjulpne som muligt i eget liv.

Vi er nysgerrige på hvilke kompetencer myndighed må have for at lykkes med opgaven, derfor er vi alle sammen i gang med uddannelse; du vil også blive tilbudt et fastlagt uddannelsesforløb og du skal være indstillet på også at bruge noget fritid på uddannelse.

Vi har, på ugentlig basis, et forum for faglig sparring i teamet. Formålet er at lære af og med hinanden og opnå en systematik og ensartethed i sagsbehandlingen.

Vi er engagerede i vores fag og nysgerrige på ny viden og deltager i ERFA møder og relevante kurser. Vi har en spændende og alsidig arbejdsdag i et åbent kontormiljø. Vi er en personalegruppe, der lægger vægt på godt samarbejde, effektiv drift, et godt grin og plads til forskellighed og dialog.

Om arbejdsstedet
Center for Sundhed og Omsorg i Gribskov Kommune, beliggende Birkevang 214 i Gilleleje tæt ved Gilleleje Havn. En ny administrationsbygning skal bygges i Helsinge hvor indflytning er planlagt til ultimo 2022.

Løn- og ansættelsesvilkår
Som medarbejder får du stillet bærbar pc og mobiltelefon til rådighed. Du har fleksibel arbejdstid og forvalter selv registrering af arbejdstid.
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger
Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du er velkommen til at kontakte Teamleder, Gitte Caspersen på telefon 72 49 67 34 eller på mail gcasp@gribskov.dk

Frister
Ansøgningsfrist er tirsdag den 19. januar 2021 kl. 12.00. Vi holder 1. samtale den 22. januar 2021, hvor der efterfølgende udvælges kandidater til 2. samtale den 26. januar 2021.

Vi forventer, du kan begynde senest den 1. marts 2021.

Gribskov Kommunes værdier
Åbenhed · Tillid · Respekt · Deltagelse · Mod · Fleksibilitet

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.