Sagsbehandlende ergoterapeut søges til Hjælpemiddelteamet i Glostrup Kommune


En af vores kollegaer har søgt nye udfordringer, derfor søger vi en sagsbehandlende ergoterapeut til en fast stilling med ansættelse fra d. 1. april 2018 . Stillingen er på 34 timer pr uge.

Dit primære arbejdsområde er sagsbehandling af tekniske hjælpemidler og boligindretning efter servicelovens §§ 112, 113 og 116 samt merudgifter til voksne efter servicelovens §100.

Hjælpemiddelteamet er placeret sammen med Træningscentret, som er en del af Center for Sundhed og Velfærd, hvor vi har stor fokus på rehabilitering.

Du bliver en del af et team på 6 ergoterapeuter og 1 administrativ sagsbehandler. Vi sidder på ét fælleskontor, hvor der er god mulighed for sparring.

Vi har en høj grad af faglig stolthed og lægger vægt på, at der er kvalitet og faglighed i vores sagsbehandling. Glostrup er en lille kommune, hvor vi har godt kendskab til de fleste af de borgere vi har med at gøre. Der er et tæt samarbejde med Visitationen, Hjemmeplejen og Træningscentret.

I Hjælpemiddelteamet visiterer vi til en række ydelser, der omfatter tekniske og personlige hjælpemidler, boligindretning, ældre- og handicapboliger, merudgifter, handicapbiler m.m. Vi har fordelt arbejdsområderne i mellem os, så der er to eller flere der varetager samme funktion.

Vi forventer, at du:

 • Har erfaring med sagsbehandling efter Servicelovens §§ 112, 113 og 116
 • Har lyst og mod på myndighedsopgaven
 • Er selvstændig, fleksibel og kan trives i en travl hverdag
 • Er udadvendt og god til at snakke med kommunens borgere
 • Er god til at samarbejde i team og med mange forskellige samarbejdspartnere
 • Er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt

 • Vi kan tilbyde:
 • En fast stilling på 34 timer pr uge
 • Et spændende og udfordrende job
 • En afdeling der ikke står stille
 • Gode kolleger

 • Vi arbejder selvtilrettelæggende, og dette forudsætter selvstændighed og fleksibilitet. Vi forventer, at du kan bevare overblikket og ikke mindst humøret, selvom der er mange bolde i luften på en gang og tingene ikke altid går som planlagt.  Ansættelsesvilkår efter overenskomst, stillingen er omfattet af Nyløn.

  Straffeattest skal forevises ved ansættelse.

  Ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at ringe til ergoterapeut Mie Smed 24218356 eller chef for Træning og Hjælpemidler Winnie Bergstrøm på tlf. 43 46 85 01.

  Der vil blive afholdt samtaler d. 02.03.2018.  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:29. januar 2018
  Udløbsdato:20. februar 2018

  Ergoterapeut til demensområdet - Genopslag

  Herlev Sundhedscenter

  Aktivitetscentret i Herlev Kommune søger en engageret og udviklingsorienteret kollega med en stærk fagprofil indenfor demens, som brænder for at forbedre og fastholde muligheden for aktivitet og deltagelse, samt livskvalitet hos borgere med demens. ...
  Indrykket:29. januar 2018
  Udløbsdato:22. februar 2018

  Klinisk underviser i ergoterapi til Fysio- og ergoterapiafdelingen Bispebjerg og Frederiksberg Hospital

  Fysio- og ergoterapiafdeling

  Vi søger en skarp ergoterapeut til klinisk undervisning i ergoterapi. Du er uddannet ergoterapeut, har muligvis en akademisk overbygning og erfaring med undervisning. Vi tilbyder et spændende job, med faglige udfordringer og ansvar. Der er tale om e...
  Indrykket:29. januar 2018
  Udløbsdato:21. februar 2018

  Visitator til afdeling Visitationen i Ældreområdet

  Rudersdal Kommune

  Om jobbet Du skal rådgive og vejlede borgerne generelt om Rudersdal Kommunes muligheder for hjælp og støtte. Du får ansvaret for visitation af borgerne til hjemmehjælp, rehabilitering og daghjem. Endvidere får du ansvar for besøg i borgernes hjem, f...
  Indrykket:6. februar 2018
  Udløbsdato:20. februar 2018

  To ergoterapeuter til Hjerneskade- og Rehabiliteringscentret

  Hjerneskade- og Rehabiliteringscentret A1

  Vil du være med til at styrke den terapeutfaglig indsats til borgere under 65 år på almen døgnrehabilitering og bidrage til at skabe sammenhængende forløb for borgerne? Vi søger to fagligt dygtige og ambitiøse ergoterapeuter til Københavns Kommunes ...
  Indrykket:6. februar 2018
  Udløbsdato:19. februar 2018

  Ergoterapeut i barselsvikariat til Aktivitetscenter Brønshøj

  Aktivitetscenter Brønshøj

  København
  Vores super dygtige barselsvikar har fået ny fast stilling. Derfor søger vi en gruppe aktive ældre 65 og medarbejdergruppen i aktivitetscenter Brønshøj - en ny dygtig barselsvikar Din nye arbejdsplads: Aktivitetscenter Brønshøj er et selvstændigt ak...