Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sagsbehandler inden for selskaber

Er din faglighed i top, og kender du paragrafferne inden for selskaber, regnskab og SKAT? Og har du lyst til at blive en del af en myndighed, som sikrer fundamentet for finansiering af det danske samfund? Så ser vi frem til at høre fra dig! 
 
Opgaven 
Som medarbejder i enheden bliver du en del af et team på små 30 kolleger, som arbejder målrettet på at løse opgaver inden for området selskaber.  
 
Opgaverne på selskabsskatteområdet omfatter: 

  • Genoptagelse af skatteansættelsen 
  • Frivilligt selskabsophør  
  • Manglende indgivelse af selskabsselvangivelsen (taksation) 
  • Henvendelser omkring den digitale selskabsselvangivelse 
  • Anmodninger om udbetalinger efter skattekreditordningen 
  • Omstruktureringer 


Opgaverne er fordelt således, at du vil komme til at beskæftige dig med nogle få områder og derved udvikle særlige faglige kompetencer for disse. 
 
Din opgave vil primært være gennemgang af regnskaber, herunder opgørelsen af den skattepligtige indkomst i forbindelse med solvente likvidationer, hvor likvidator har anmodet om skattekvittance i henhold til selskabsskattelovens § 33.  Det vil sige, behandling af likvidators anmodning, hvor der med udgangspunkt i det aflagte likvidationsregnskab, gives meddelelse om, at SKAT ikke vil rejse yderligere krav om selskabsskat. 
 
Arbejdet vil foregå i tæt samarbejde med dine kolleger, og du vil endvidere have meget kontakt til selskaber og deres repræsentanter.  
 
Din profil 
Vi forventer, at du har en teoretisk baggrund som Cand.merc. Aud. Cand. merc. Jur., HD- Regnskab, skatterevisor eller lign.  Du har flere års relevant erfaring gerne fra Skatteforvaltningen, og har fået opbygget stærke juridiske, økonomiske og regnskabsmæssige kompetencer. 
 
Vi forventer, at du har en høj faglighed, er detaljeorienteret og kvalitetsbevidst i din opgaveløsning. Du kommer til at indgå i samarbejde med både interne og eksterne samarbejdspartnere, dette nødvendiggør at du er serviceminded, samarbejdsvillig, og at du har gode kommunikative evner i både skrift og tale.  
 
Du håndterer dine opgaver med stor selvstændighed, og formår samtidig at indgå i teamsamarbejde, hvor du forstår vigtigheden af at videndele og sparre med dine kolleger. Du har endvidere en løsningsorienteret tilgang til dine opgaver. 
 
Dit nye team 
Du bliver en del af enheden Selskaber Øst, hvor vi tilbyder dig alsidige og udfordrende opgaver med høj grad af selvstændig arbejdstilrettelæggelse.  
Vi arbejder med fleksible arbejdstider og frihed under ansvar. Du vil opleve dygtige og ansvarsbevidste kolleger samt en stor grad af faglig sparring.  Du bliver en del af en arbejdsplads, som lægger vægt på god trivsel og en uhøjtidelig omgangstone.  
 
Ansøgning og Kontakt 
Send senest den 5. marts din ansøgning inkl. CV og gerne dokumentation for uddannelse og kompetencer via linket ”søg stillingen” Du er velkommen til at kontakte funktionsleder Rikke Blegebrønd på tlf. 20758353, hvis du har spørgsmål til stillingen. 
 
Tiltrædelse er efter aftale. 
 
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver indtil videre Kratbjerg 236, Fredensborg. 
 
Der vil blive indhentet straffeattest i forbindelse med ansættelsen. 
 
Om Skattestyrelsen 
Som led i regeringens plan ’Fra én til syv styrelser – skatteforvaltningen 2021’ vil SKAT fra den 1. juli 2018 blive erstattet af syv nye styrelser. De nye styrelser oprettes med ansvaret for hver sin kerneopgave inden for én juridisk myndighed under Skatteministeriet, så der sikres smidigt samarbejde på tværs af alle skatteforvaltningens opgaver. 
 
Skattestyrelsens kerneopgave bliver at sikre nem og korrekt skattebetaling for borgere og virksomheder. Styrelsen forventes bemandet med ca. 3.300-3.500 medarbejdere og får kontorer i hele landet, herunder i København, Ribe, Høje Taastrup og Århus. Læs mere om Skattestyrelsen på http://www.fra1til7.dk ;
 
Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.  


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her