Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SAGSBEHANDLER MED ERFARING INDENFOR AKTIVERING OG BESKÆFTIGELSE

Har du solid erfaring med sagsbehandling indenfor beskæftigelsesområdet, og vil du bidrage til at skabe mening for borgernes forløb i aktivering og beskæftigelse?
Så har vi det perfekte job til dig.

Vi søger en sagsbehandler til REBOA - Rehabiliterings- og aktivitetscenter i Nykøbing Sjælland. Borgerne kommer med meget forskellige forudsætninger for at deltage i beskæftigelse og aktivering, og der ligger her et spændende arbejde ift. at skabe samarbejde, motivation, udvikling og finde det helt rigtige match mellem borger og beskæftigelse.

I REBOA danner vi rammen for beskæftigelse og aktivering som sociale forpligtende fællesskaber, hvor borgeren bliver anerkendt, udvikler en arbejdsidentitet og har noget at stå op til.

Vi har brug for dig, der kan varetage det administrative og socialt faglige arbejde med håndteringen af de enkelte borgersager.
Samtidig skaber du en professionel relation med den enkelte borger med øje for relevant behov og støtte i forhold til borgerens personlige og sociale kompetencer.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Sagsbehandling af borgerens sager i.f.t. REBOAs beskæftigelsestilbud
 • At være bindeled mellem kommune/ekstern virksomhed og REBOA
 • At koordinere og dokumentere beskæftigelsesindsatsen jf. gældende lovgivning og i forhold til interne og eksterne samarbejdspartnere
 • Deltage i diverse møder med jobcentre, kommuner og beskæftigelsessteder
 • Udfærdige arbejdsevnevurderinger
 • At være opdateret på gældende lovgivning og nyt lovstof på beskæftigelsesområdet og deltage i relevante kurser og temadage

Vi forventer, at du:

 • Er uddannet socialrådgiver eller har anden relevant socialfaglig baggrund og erfaring
 • Er i stand til at arbejde både selvstændigt og tværfagligt
 • Er ansvarsfuld, stabil, fleksibel og initiativrig
 • Kan kommunikere tydeligt, og besidder stærke skriftlige kompetencer
 • Har vilje og lyst til at udvikle dig fagligt, samt medvirke til at skabe et godt arbejdsmiljø
 • Kan håndtere uforudsigelighed og have mange bolde i luften

REBOA tilbyder:

 • Løbende kompetenceudvikling, hvor kurser og uddannelse har høj prioritet
 • Et godt arbejds- og læringsmiljø med gode kollegaer
 • Faglige ambitioner og engagement
 • Et stærkt værdigrundlag med fokus på at gøre borgere så selvstændige som muligt
 • En arbejdsplads, der giver mulighed for at øge viden og kompetence indenfor det specialiserede socialområde

Bemærk at virksomheden har en generel politik om, at alle ansatte skal kunne fremvise gyldigt kørekort til personbil samt fremvise straffeattest.

Ansøgning og ansættelse

Du bliver fastansat i fuldtidsstilling på 37 timer om ugen i REBOA, som er en del af koncernen Gran Recovery and Health.

Arbejdsstedets adresse er REBOA, Annebergparken 18, 4500 Nykøbing Sjælland.

Vi indkalder løbende til samtaler, så skynd dig at sende din ansøgning afsted, hvis det lyder som noget for dig.

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker stillingsopslaget uddybet, er du velkommen til at kontakte Guri Søndergaard på mobil 50609185 på alle hverdage mellem kl. 9 og 16.
(Der afholdes juleferie fra 21/12 - 3/1, begge dage inkl. I denne periode besvares telefonen desværre ikke)

Din ansøgning skal sendes via vores ansøgningsportal - klik her for at komme direkte til portalen.
Mærk ansøgningen: REB-SAG-1220

 

Bemærk venligst at vi ikke modtager ansøgninger sendt via mail eller i print.

Alle ansøgninger bliver behandlet med respekt. Vi ved, at du har brugt tid på at skrive en god ansøgning, og det er vi taknemmelige for. Vi lover at kvittere for modtagelsen af din ansøgning og at give besked, uanset om vi inviterer dig til samtale eller ej.

Koncernen Gran Recovery and Health

Gran Recovery and Health skaber helhedsorienterede forløb med fokus på recovery og rehabilitering på det specialiserede socialområde.

 Med hvert vores fokusområde bidrager alle virksomheder i koncernen til at støtte mennesker i at skabe en identitet og en fremtid, der rækker ud over deres udfordringer. Det kræver medarbejdere med stor faglighed og menneskelig indsigt, og vi leder derfor efter medarbejdere, som arbejder i overensstemmelse med vores grundlag. Vi arbejder ud fra en systemisk og narrativ tilgang, og vi lægger vægt på samarbejde, arbejdsglæde og anerkendelse.

Bæredygtighed som giver mening

Gran Recovery and Healths vision er bæredygtige fællesskaber. Vi har erfaring for, at det virker og giver noget mere værdifuldt end økonomisk overskud, når vi sætter fokus på miljø, bæredygtigt brug af resurser og socialt ansvar. En af de helt store effekter for os og for de mennesker, som bor her, er mening. Det at handle og tænke bæredygtigt skaber en meningsfuldhed – omkring en selv, ens relation til andre og til omverden. Vi plejer at sige, at ”Sammen kan vi mere”, og det synes vi forpligter. Vi har i alt det, vi gør, samarbejde som fællesnævner, helt i tråd med tankerne om bæredygtighed og CSR, hvor vi alle er nødt til at tage del i arbejdet omkring at reducere negative påvirkninger og fremme bæredygtig udvikling.  


Samlet har Gran Recovery and Health omkring 350 medarbejdere, der har deres daglige gang i vores fem virksomheder:

Granhøjen er et af landets ældste, private specialpsykiatriske behandlingstilbud. Vi har tilbud inden for bolig, beskæftigelse og behandling til mennesker med psykiske lidelser og sociale problemer.
På Granhøjen tror vi på, at alle mennesker er andet og mere end deres udfordringer og diagnoser. Granhøjens personale er uddannet i systemisk og narrativ teori, metode og behandling, som udgør fundamentet i den anerkendende tilgang, der praktiseres på Granhøjen og i resten af koncernen.

Skovhus Privathospital er landets ældste og største, private psykiatriske hospital.
Skovhus Privathospital er landsdækkende med hovedsæde i Nykøbing Sjælland og ambulante klinikker i Aalborg, Nyborg og Lyngby. Under Skovhus Privathospital findes Granhus kvindekrisecenter og vagtfirmaet GT Service, som yder akut kriseberedskab på botilbud.

REBOA skaber meningsfuld beskæftigelse for mennesker med psykiske lidelser. REBOA har mere end 10 forskellige beskæftigelsestilbud inden for forskellige faggrupper. Under REBOA ligger de to socialt ansvarlige virksomheder: Hotel du vest og Nygårdens Gårdbutik og Frugtplantage.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.