Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sagsbehandler til Borgercenter Børn og Unge Bispebjerg

Kan du lide en spændende hverdag med høj grad af indflydelse og ansvar? Så er det dig, vi søger som sagsbehandler i BBU Bispebjerg. 
 
Borgercenter Børn og Unge (BBU) Bispebjerg søger en sagsbehandlerkollega til en fast stilling i Skolegruppen med tiltrædelse snarest muligt.  
 
Vi er en dynamisk enhed med ca. 85 medarbejdere med socialfaglig, psykologisk og pædagogisk uddannelsesbaggrund.
BBU Bispebjerg er opdelt i fire afdelinger: Småbørnsgruppen, Skolegruppen, Ungegruppen og Foranstaltningsgruppen. Her er højt til loftet, og der er plads til at arbejde efter fleksible og skræddersyede løsninger målrettet det enkelte barn og familien. Du vil komme til at arbejde med familier med forskellige baggrunde og mange forskellige sociale udfordringer.  
 
Som sagsbehandler i Skolegruppen vil du få ansvaret for at vurdere, hvilken hjælp og støtte der matcher behovet hos det enkelte barn og familien. Din hovedopgave vil være at lave handleplaner og følge med i udviklingen hos barnet og familien. Du vil derfor få stor indflydelse på samarbejdet med familien, og i din hverdag vil der være tæt samarbejde med andre professionelle samarbejdspartnere.  
 
I Skolegruppen er vi særligt optaget af, hvordan den socialfaglige indsats kan understøtte udsatte børn og unges skolegang. Vi er en ambitiøs og ansvarsfuld gruppe, som søger en fagligt stærk kollega med interesse for målgruppen, samt evner til at indgå i en dynamisk og til tider uforudsigelig hverdag.  
 
BBU Bispebjerg arbejder systematisk med metoden Signs of Safety, som er en løsningsfokuseret metode med fokus på at inddrage, ansvarliggøre og facilitere løsninger og ressourcer hos familien selv, og i familiens netværk, og derved skabe positive forandringer for vores borgere.  
 
Vi kan tilbyde dig  
  • Fokus på faglighed, sparring samt tværfagligt samarbejde mellem sagsbehandlingen og en bred vifte af tilbuds- og institutionscentre  
  • Gode kollegaer i en humoristisk gruppe, der er god til at hjælpe hinanden i en travl hverdag  
  • Fastlagte gruppemøder, månedlige sagsdrøftelser, supervision, og makkerskaber i udvalgte sager  
Vi forestiller os, at du  
  • er uddannet socialrådgiver eller socialformidler og har erfaring indenfor området  
  • er positiv, ansvarlig, fagligt engageret og brænder for at gøre en forskel  
  • er nysgerrig og med lyst til at arbejde socialfagligt med komplekse problemstillinger hos udsatte børn, unge og deres familier  
  • kan navigere i en travl hverdag og trives med at have flere bolde i luften  
  • i høj grad holder af at dokumentere sit socialfaglige arbejde skriftligt  
Yderligere oplysninger  
Vil du høre mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Maria Svendsen på 2422 6183 eller sagsbehandler Anne Geisler på 5152 7451.  
 
Løn- og ansættelsesforhold  
I henhold til gældende overenskomst med relevant faglig organisation, herunder regler om Ny Løn.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 23. april 2018 
Ansættelsessamtaler forventes afholdt torsdag den 26. april 2018  
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her