Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sagsbehandler til husdyrområdet - Klima, Vand- og Naturafdelingen

Skanderborg Kommune søger en medarbejder til sagsbehandling og tilsyn på husdyrområdet
Klima, Vand- og Naturafdelingen i Skanderborg Kommune søger en medarbejder til husdyrområdet snarest muligt.

Du vil primært få ansvar for sagsbehandling med husdyr samt tilsyn og andre opgaver i relation til landbrug.

Du får dog også mulighed for at arbejde med andre opgaver – det kunne være opgaver med jordflytning, sejllads, jagt, spildevand, natur eller andre natur- og miljøopgaver – eller måske noget helt andet.

Faglig baggrund
Vi forestiller os, at du har en uddannelse og faglig baggrund som agrobiolog, agronom, ingeniør, biolog, jordbrugsteknolog, - eller måske noget helt andet – bare dit primære interesseområde er at arbejde med landbrugsområdet, husdyrgodkendelser og landbrugstilsyn.

De supplerende arbejdsopgaver vil afhænge af, hvilken baggrund/erfaringer du ellers kommer med – og i øvrigt har lyst til at arbejde med.

Personlige kvalifikationer
Du skal kunne trives i et job med mange forskellige opgaver – og du skal både synes om opgaver, der kan løses på nogle få minutter og andre opgaver, der kan tage flere måneder at få klaret. Du kan selv tage ansvar og initiativ - og du er god til at planlægge og koordinere egne og andre kollegers opgaver. Og så er du god til at kommunikere og samarbejde.

Det er absolut en fordel, at du er lidt robust og trives med en ligefrem dialog. Du er indstillet på at arbejde i en politisk ledet organisation, og du har lyst til at ”spille bold” med din kolleger og samarbejde om relevante opgaver med vores borgere, rådgivere, landbrugsorganisationer og især landmændene i relationen Mennesker møder mennesker.

Vi forventer, at du

  • har en relevant uddannelse og/eller erfaring fra et lignende job
  • er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt - på borgernes præmisser og med borgeren i centrum
  • deltager aktivt i den daglige drift, kan arbejde selvstændigt og struktureret - og prioritere dine opgaver i samarbejde med dit team og din leder
  • er god til at skabe relationer og er positiv, udadvendt og imødekommende i din tilgang til dine kolleger og samarbejdsparter, både interne og eksterne
  • har et gyldigt kørekort til personbil (dette er et krav).

Hvad tilbyder vi?
Der bor ca. 62.000 borgere i Skanderborg Kommune – som ligger i naturskønne omgivelser og som giver rig mulighed for friluftsaktiviteter – fx. omkring Gudenaaen og i Søhøjlandet.

I Klima, Vand og Natur arbejder vi med landbrug, klima, bæredygtighed, cirkulær økonomi, vandværker, vandløb, vandhuller, søer, natur, naturpleje, skove, jord, affald, dagrenovation, spildevand, råstoffer, grundvand, vandforsyning, jagt, fiskeri, sejlads, grønne partnerskaber, røg, støj og møg – og meget, meget mere – kort sagt, så er vi en afdeling, der beskæftiger sig med alt mellem himmel og jord.

Vi er ca. 18 medarbejdere, som er opdelt i 4 grupper. Vi er en afdeling med stor aktivitet og travlhed – men også en afdeling, hvor vi forsøger at tage os tid til hinanden. Vi har fokus på, at få sat det rigtige ”hold” og at få løst ”opgaven” – på tværs af grupperne. Det er et fælles ansvar, at vi lykkes!

I afdelingen er der ansat ingeniører, miljøteknikere, biologer, geologer og andre AC’ere – unge og mere erfarne - med meget brede og blandede erfaringer og referencer.

Fra din første dag i Skanderborg Kommune støtter vi din personlige og professionelle udvikling. Du får din base i rådhuset på Skanderborg Fælled i et åbent og energifyldt arbejdsmiljø. Stillingen er 37 timer pr. uge, med flextidsordning, sundhedsordning, restaurant og gratis parkering.

Ansættelsesstedet er Skanderborg Kommune og arbejdsstedet er Skanderborg Fælled 1, 8660 Skanderborg.

Løn- og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger
Har du brug for yderligere oplysninger så kontakt
Samtaler
Vi forventer at afholde samtaler fredag den 21. februar 2020 – og at kunne give besked senest onsdag den 26. februar 2020.

Tiltrædelse
Tiltrædelse hurtigst muligt - og senest den 1. april 2020.

Ansøgning
Du skal søge stillingen online via Skanderborg Kommunes hjemmeside - og du skal medsende oplysninger om uddannelse, CV, eksamensbevis og evt. joberfaringer.

Ansøgningsfrist
Ansøgningen skal være Skanderborg Kommune i hænde senest søndag den 16. februar 2020 kl. 24.00.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.