Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sagsbehandler til Medlemsservice HK Østjylland

 

HK Østjylland er en værdibaseret organisation, der arbejder for at give medlemmerne værdi, styrke og nye muligheder i deres arbejdsliv. Vi har fokus på at være en nærværende, tidssvarende og professionel organisation, der leverer faglige løsninger og god medlemsservice. Vi stræber efter kompetent og professionelt at indfri medlemmernes forventninger om service og kvalitet, så vi fortsat kan være et attraktivt valg for nuværende og nye medlemmer. Vi arbejder løbende med at forbedre vores daglige drift, så medlemmerne sikres en optimal nytteværdi af deres medlemskab.

 

Kan du se dig selv som en del af en fælles servicekultur med medlemmet i centrum, hvor vi sammen løser vores arbejdsopgaver professionelt og til tiden? Så er det dig, vi er på jagt efter nu hvor en af vore kolleger går efterløn.

 

Jobbet og dine kompetencer

Du får en bred vifte af opgaver indenfor medlemsadministration, herunder

 • Sagsbehandling af personsager og faglige opgaver
 • Telefonisk og personlig rådgivning og vejledning af medlemmer
 • Besvarelse af mails
 • Bemanding af chat- og gruppetelefon i åbningstiden
 • Varetagelse af ind- og udmeldelser
 • Varetagelse af sagsbehandling f.eks. i forbindelse med uddannelse
 • Registrering af jobskifte
 • Lokal implementering af nye arbejdsgange og systemer

 

Vi lægger vægt på, at du

 • Har en relevant erhvervsuddannelse inden for administration
 • Er empatisk og en aktiv lytter, der kan håndtere alle typer af henvendelser og også rumme medlemmers evt. frustrationer
 • Er perfekt i dansk skrift og tale samt kan gøre dig forståelig på engelsk og generelt har gode kommunikationsevner
 • Kan agere serviceminded, professionelt og balancere mellem hensynet til det enkelte medlem og gældende regler og lovgivning
 • Håndterer forskellige IT-værktøjer på erfarent brugerniveau og desuden har en høj grad af datadisciplin
 • Udviser stolthed over at være en del af HK og ved, at en rigtig fagforening gør en positiv forskel.
 • Kan arbejde selvstændigt, men at du samtidig er en teamplayer, som kan indgå i et team, der deles om at nå vores opgaver og som arbejder efter månedlige deadlines
 • Tager ansvar for at overholde de aftaler vi laver med hinanden og vores medlemmer
 • Du vil indgå i sociale sammenhænge

 

Det vil være en fordel, hvis du har:

 • Erfaring med medlemsservice fra en lignende organisation
 • Kendskab til lovgivning på a-kasseområdet
 • Kendskab til vores it-platform Modulus

 

Dine arbejdsopgaver er en kombination af administrative opgaver samt telefoniske og personlige henvendelser fra vores medlemmer omkring deres medlemskab. Du skal derfor både kunne fordybe dig i komplekse databehandlingsopgaver, men også have lyst til at give vores medlemmer en god og professionel service. Da vi har en tæt kontakt med vore øvrige kolleger, er det vigtigt, at du har lyst til at samarbejde og byde ind til den fælles opgaveløsning.

HK Østjylland arbejder som en værdibaseret organisation med en flad ledelsesstruktur, der stiller krav til dine evner til selvledelse og til, at du bidrager aktivt til et konstruktivt samarbejde.

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig ansættelse i en afdeling med supermotiverede og kompetente kolleger og med et tæt samspil med vores forbund. Du kan glæde dig til en arbejdsdag hvor ansvar, performance og socialt samvær vægtes højt. Vi har en uformel omgangstone og sætter også pris på lidt sjov i hverdagen. Vi prioriterer din faglige og personlige kompetenceudvikling højt og sørger selvfølgelig for, at du er godt klædt på til jobbet.

 

Stillingen er fysisk placeret på hovedkontoret i Brabrand.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer pr. uge inkl. pauser, og placeres mellem kl. 8.00 og 17.00 på alle hverdage efter en nærmere fastlagt plan.

 

Vi tilbyder gode løn- og ansættelsesvilkår, blandt andet arbejdsgiverbetalt pensionsordning og fritvalgskonto. Lønnen fastsættes med udgangspunkt i afdelingens overenskomst og lønpolitik.

 

Tiltrædelse

Tiltrædelse den 1. juni 2021.

 

Yderligere oplysninger

Nærmere oplysninger om jobbet kan indhentes hos en af kollegerne i Medlemsservice, Christel Vissing Bak, tlf. 33643822, Debbie G. Pedersen, tlf. 3364 3815, Evelina Handzic, tlf. 3364 3382 eller fagchef Marie Leth, tlf. 21387788.

 

Ansøgning

Søg stillingen ved at sende en motiveret ansøgning, overskueligt CV samt relevante bilag til HK Østjylland ved at trykke på ”Søg Jobbet” nedenfor.

 

Ansøgningsfrist er søndag d. 11. april 2021. Vi holder ansættelsessamtaler henholdsvis d. 13. og 20. april 2021.

Der gennemføres jobsamtale i to trin. Kandidater til stillingen skal være indstillet på at gennemføre en personlighedstest, såfremt de inviteres til 2. jobsamtale.

 

Alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

 

Gå ikke glip af noget

Følg os på sociale medier og hold dig opdateret ift. jobopslag, medlemstilbud og emner, der har betydning for dit arbejdsliv:

HK Østjylland på Facebook

HK Østjylland på Instagram

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.