Sagsbehandler til Opkrævning og Regningsbetaling


Er du god til at kommunikere med mennesker i skrift og tale?

Så er det måske dig vi søger som vores nye kollega i Opkrævning og Regningsbetaling i Rudersdal Kommune.

Om jobbet

Du bliver en del af et stærkt og velfungerende team, der arbejder målrettet på at nedbringe gælden til Rudersdal Kommune.

I det daglige vil din primære opgave være at håndtere telefoniske og personlige ekspeditioner.

Herudover vil du skulle arbejde med bevilling af beboerindskudslån, samt den daglige sagsbehandling af beboerindskudslån.

Din profil

Det er vigtigt for os, at du har gode kommunikative evner i både skrift og tale. Du skal naturligvis have god talforståelse og være god til at strukturere og arbejde systematisk. Du ska være klar til at påtage dig nye opgaver og være nysgerrig på at lære nyt. Du skal trives med at hjælpe borgerne, når de henvender sig personligt eller telefonisk.

Det vil være en fordel hvis du kender KMD Opus Debitor, men det er ikke et krav.

Derfor skal du vælge os

Vi er en gruppe på 5 dygtige og energiske kollegaer, der sætter arbejdet i højsæde. Ud over opkrævning af kommunale krav og inddrivelse af fortrinsberettigede krav, varetager vi også opgaver som ejendomsskattelån og bevilling af boligindskudslån.

Det er gruppens målsætning, at alle deltager i de forskellige opgaveløsninger for at mindske sårbarhed og give borgerne en bedre service.

Ansættelsesvilkår

Jobbet er på 37 timer pr. uge, med start hutigst muligt og tidsbegrænset til og med den 31. december 2018. Løn efter gældende overenskomst og med baggrund i din uddannelse og erfaring.

Om os

Borgerservice består af ca. 50 medarbejdere. Vi tager os af mange forskellige opgaver, men arbejder alle helhedsorienteret. Det er vores fælles mål, at borgerne skal bruge digitale kanaler, hvor det er muligt. Det betyder i praksis, at vi selv kender de digitale selvbetjeningsløsninger og kan lide at lære borgerne at bruge dem. Opkrævning og Regningsbetaling er en del af Borgerservice, og det er her, vi mangler dig.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Samtaler: 1. samtale afholdes den 21.02.2018


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Sagsbehandlere til ungeområdet i Borgercenter Handicap

Ungeområdet

Borgercenter Handicaps ungeområde søger to dygtige sagsbehandlere Ungeområdet i Borgercenter Handicap søger dygtige sagsbehandlere på et myndighedsområde, hvor vi har fokus på, at unge med handicap får den rådgivning og hjælp, de har behov for og re...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

To juridiske sagsbehandlere til Ankenævnet for huslejenævnene i København

Sekretariat og Presse

To juridiske sagsbehandlere til Ankenævnet for huslejenævnene i København. Om jobbet Vi søger to jurister til Ankenævnet for huslejenævnene i København. Ankenævnet er klageinstans for de fem huslejenævn i København. I stillingen skal du forberede sa...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Sagsbehandler til undersøgelsesgruppe i Borgercenter Børn og Unge Amager

BBU Amager - Undersøgere MY

I Københavns Kommune er vi midt i en spændende og ambitiøs omstilling af området for udsatte børn og unge. Omstillingen kalder vi for Tæt på Familien. I 2014 startede Københavns Kommune arbejdet med en omstilling af den samlede indsats for udsatte u...