Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sagsbehandler til SU og SPS (specialpædagogisk støtte) i Studiestøtte

Sagsbehandling og kommunikation, selvstændigt arbejde og teamwork, skarpe processer og de studerende i centrum. Læg dertil en masse engagerede og dygtige mennesker, og du har et godt billede af Studiestøtte på Aarhus Universitet. Kan du se dig selv i det, og har du lyst til at blive sagsbehandler og en del af flokken, er du måske den, vi søger som vores nye kollega i SU og SPS-teamet.

Vi tilbyder
Et meningsfyldt job i et spændende fagmiljø med engagerede og selvstændige medarbejdere samt et godt arbejdsmiljø. Vi balancerer mange forskellige hensyn i dagligdagen, og vi lægger derfor stor vægt på dialog og samarbejde bredt i organisationen, så vi sikrer, at vores opgavevaretagelse er i overensstemmelse med universitetets mål. Vi har en uhøjtidelig omgangsform og lægger vægt på at fungere som en dynamisk organisation, hvor opgaven og de studerendes behov er i fokus.

De vigtigste opgaver, du vil komme til at arbejde med, er
Sagsbehandling inden for SU-området f.eks. SU-ansøgninger fra nye studerende, ansøgninger om tillægsklip, ansøgninger om ungdomskort og kilometerpenge eller andre ændringer i studerendes SU-forhold f.eks. orlov.

Desuden vil du få et særligt ansvar i forbindelse med:

 • Kommunikation med studerende på telefon og e-mail og online møder
 • Økonomistyring på SPS-området (specialpædagogisk støtte) med kollegaer i SPS-teamet
 • Løbende udvikling i samarbejde med kolleger af sagsgange og forretningsprocesser samt implementering af nye tiltag

Din profil
Du arbejder struktureret og evner at løse komplekse og forskellige typer af opgaver godt og effektivt. Du er god til løbende at udvikle effektive sagsgange, og du har en positiv og løsningsorienteret tilgang til tingene. Du trives med flere forskellige typer af opgaver, især de rutineprægede, men også de mere udviklingsorienterede; de planlagte og dem der kommer ind fra højre; de indadvendte, fordybende og de udadvendte – og med, at du ikke altid selv kan vælge, hvilken af typerne dagen eller årstiden byder på. Du kan lide at kommunikere med mange forskellige mennesker, og du forstår at tilpasse dit budskab til den målgruppe, du henvender dig til, og formår at opbygge tillid til og samarbejde med kollegaer.

Vi forestiller os, at du:
 • Har en relevant uddannelse og baggrund (om du har en kontoruddannelse, administrationsbachelor eller kandidatuddannelse er ikke så vigtigt, så længe du har de nødvendige kvalifikationer også inden for økonomiopfølgning)
 • Gerne har erfaring med offentlig administration og sagsbehandlingsprocesser og gerne inden for uddannelsesområdet
 • Har erfaring med IT-systemer, gerne sagsbehandlingssystemer og særligt gerne erfaring med det studieadministrative system STADS, med SU-systemet US2000 og ESDH-systemet Workzone
 • Har gode kommunikative evner både mundtligt og skriftligt og på dansk og engelsk
 • Har erfaring med økonomistyring
 • Har et godt servicegen og talforståelse
 • Er initiativrig og ansvarsfuld med et højt fagligt niveau i opgaveløsningen
 • Er struktureret og har evnen til at bevare overblikket, men samtidig have blik for detaljen
 • Har et godt humør og er en god kollega, som vil bidrage til et godt arbejdsmiljø.

Vi tilbyder
Et meningsfyldt job i et spændende fagmiljø med engagerede og selvstændige medarbejdere samt et godt arbejdsmiljø. Vi har en uhøjtidelig omgangsform og lægger vægt på at fungere som en dynamisk organisation, hvor opgaven og de studerendes behov er i fokus.

Om SU og Specialpædagogisk Støtte og Dual Career
SU (Statens Uddannelsesstøtte) og SPS (Specialpædagogisk Støtte) består af 15 medarbejdere fordelt på de to fagområder og har tilsammen det overordnede ansvar for tildeling af SU-støtte til universitetets knap 38.000 fuldtidsstuderende og formidling af Specialpædagogisk støtte (SPS) til studerende med funktionsnedsættelser.

Afsnittet SU, SPS og Dual Career udgør sammen med Rådgivnings- og Støttecentret, funktionsområdet Studiestøtte med i alt 60 medarbejdere. Funktionsområdet Studiestøtte er en del af den centrale studieadministration på Aarhus Universitet, AU Uddannelse. Du kan læse mere om AU Uddannelse her.

Løn- og ansættelsesforhold
Stillingen er på fuldtid (37 timer). Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante organisation afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund.

Jobsamtaler afholdes i uge 4 2021.

Ansættelsesstart vil være 1. marts 2021 eller snarest muligt derefter.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.000 medarbejdere med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

Frist: 17. januar 2021

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.