Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sagsbehandler til Ungeområdet i Borgercenter Handicap

Ungeområdet søger en engageret og ambitiøs sagsbehandler til at varetage sagsbehandlingen for unge med handicap.

Ungeområdet i Borgercenter Handicap har til formål at støtte unge mellem 15-26 år til selvstændighed, job og beskæftigelse.

Borgercenter Handicaps ungeområde har myndighedsansvaret for Socialforvaltningens unge med handicap fra 15 år til 26 år. Vi er 38 sagsbehandlere fordelt på to teams. Det ene team arbejder med sagsbehandlingen for de unge mellem 15-18 år, og det andet team arbejder med sagsbehandlingen fra 18-26 år.

Om stillingen
Du kommer som fast sagsbehandler primært til at arbejde med de unge mellem 15-18 år (børnebestemmelserne) og overgangen, når den unge fylder 18 år.

For sagsbehandlingen efter børnebestemmelserne er vi opdelt i tre handicapfaglige teams, et autismeteam, et HUF-team (hjerneskade, udviklingshæmmede og fysiske funktionsnedsættelser) og et Tættere på familien Team. Der er tilknyttet to socialfaglige koordinatorer og en netværkskonsulent, der understøtter sagsbehandlingen, til alle tre teams. Du kommer til at indgå i autismeteamet.

Kerneopgaven som sagsbehandler i forhold servicelovens børnebestemmelser er at udarbejde børnefaglige undersøgelser, handleplaner, iværksætte foranstaltninger og følge op på disse. Herunder har du ansvar for sagsbehandlingen i forbindelse med handicapkompenserende indsatser og opfølgningen på disse.

Det er afgørende, at den unge og deres familier oplever en sammenhængende koordineret indsats, hvorfor du som fast sagsbehandler sikrer en helhedsorienteret og koordineret indsats. Du skal som fast sagsbehandler have særlig fokus på koordinering og samarbejde med andre aktører i forbindelse med overgangen til det 18. år. 

Det er afgørende for os, at du som sagsbehandler i Ungeområdet formår at inddrage den unge og pårørende i et samarbejde, som bygger på lovgivningen, politisk fastsatte sagstidsfrister og god forvaltningsskik. Vi forventer, at du i en travl hverdag kan møde borgeren ligeværdigt, respektfuldt og sikre, at opgaver løses rettidigt og indenfor de faste rammer.

Om Ungeområdet
Ungeområdet er oprettet for at sikre en god overgang når den unge fylder 18 år. I Ungeområdet har vi derfor særligt fokus på koordinering og samarbejde med de aktører, som skal inddrages i dette arbejde.

Vi arbejder på at skabe de bedst mulige løsninger, der øger den unges livskvalitet og selvstændighed. Vi har fokus på den unges behov og på at yde en helhedsorienteret indsats, hvor vi er optaget af, at unge med handicap har noget at stå op til og muligheden for et socialt liv med venskaber.

Vi samarbejder med andre forvaltninger for at sikre, at den unge får en god overgang til voksenlivet, hvor den unge bliver bedst muligt i stand til at gennemføre uddannelse og beskæftigelse og har eget forsørgelsesgrundlag. 

I efteråret 2020 skal vi implementere et nyt fagsystem på børnebestemmelserne DUBU og den socialfaglige metode ICS i forbindelse med sagsbehandlingen efter børnebestemmelser.

Vi lægger vi vægt på, at du:

 • har relevant uddannelse, gerne som socialrådgiver/socialformidler – hvis du har erfaring fra myndighedssagsområdet og handicapfaglig viden, er det en fordel
 • har en nærværende, nysgerrig, tålmodig og inddragende tilgang til de unge og deres familier, og altid har den unge i centrum
 • har gode kommunikationsevner, og kan se dig selv som facilitator for forandring for familierne og som myndighedsudøver
 • har gode samarbejdsevner og formår at samarbejde internt såvel som eksternt med kolleger, der har andre faglige baggrunde end dig selv og kan se styrken i det
 • har flair for det administrative arbejde og it-systemer, og formår at arbejde effektivt, selvstændigt og struktureret
 • er ambitiøs på dine egne og teamets vegne og prioriterer det gode samarbejde og teamsamarbejdet højt
 • er udviklingsorienteret og har lyst til at arbejde i en organisation, som løbende udvikler vores indsats i forhold til målgruppen

Vi tilbyder

 • en spændende arbejdsplads i stadig udvikling med meningsfulde opgaver
 • introprogram, oplæring, mentor og fast supervision
 • gode muligheder for faglig udvikling
 • dygtige, engagerede, kreative og modige kollegaer i et ambitiøst team, som prioriterer det gode samarbejde i en travl hverdag
 • en gruppe, der er kendetegnet af godt humør
 • en nærværende og tydelig ledelsesgruppe, der er opmærksom på den enkeltes trivsel og på at sætte retning, rammer og ambitioner for arbejdet
 • en arbejdsplads med højt til loftet og engagerede kollegaer, som er fagligt engagerede og tror på, at det sociale i en medarbejdergruppe styrker opgaveløsningen

Løn- og ansættelsesforhold
Arbejdstiden 37 timer om ugen. Løn og ansættelse er i henhold til gældende overenskomst og efter principper om lokal løndannelse. Stillingen er med tiltrædelse fra 1. november 2020. Vi er beliggende på Borups Allé, 2200 København N.

Vi indhenter reference fra tidligere ansættelse samt udvidet børne- og straffeattest, inden stillingen kan besættes. Borgercenter Handicap er en røgfri arbejdsplads.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte afdelingsleder Louise West Carlsen på 2384 2755.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Søg via nedenstående link senest torsdag den 24. september 2020
Samtaler vil blive afholdt den 28. september 2020.

Om Borgercenter Handicap
Vores målgruppe er Københavnere med varigt nedsat funktionsevne. Vi består af et myndighedsområde med ca. 250 medarbejdere, og 10 centerfællesskaber bestående af 61 tilbud med ca. 2200 ansatte. Vi arbejder ud fra Socialudvalgets grundlagspapir og Socialforvaltningens vision ”sammen med borgeren gør vi det, der virker”, under overskrifterne ambition, viden, sammenhæng og sammen med borgeren. Du kan læse om Socialforvaltningen på København Kommunes hjemmeside: www.kk.dk og om Borgercenter Handicap på www.bch.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.