Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SAGSBEHANDLER TIL VÆKSTKOMETEN ERHVERV JOHN FRANDSEN

ERHVERV JOHN FRANDSEN søger kompetent sagsbehandler/kontorassistent der brænder for at lære erhvervsmæglerbranchen at kende

ERHVERV JOHN FRANDSEN er en del af vækstvirksomheden JOHN FRANDSEN A/S, der har været i konstant vækst siden etableringen i 1995. Vi er en af Danmarks største ejendomsmæglere, og har særligt fokus på erhvervsmægler delen.

For at sikre virksomhedens fortsatte vækst, udvider vi nu vores stærke og kompetente hold, med en ny sagsbehandler, der forstår at yde den bedste service til kunderne.

 

Har du det vi søger?

Du er hårdtarbejdende og vedholdende som person, og kommer i mål med alle dine opgaver indenfor deadlinen. Du er resultatorienteret, og arbejder struktureret med dine opgaver.

Du har færdiggjort min. en gymnasial uddannelse med gode resultater. Derudover har du opnået erfaring og modenhed gennem andre jobs (sekretærstilling med skødeskrivning/berigtigelse hos f.eks. ejendomsmægler eller advokat).

 

Jobbet

Vi foretrækker medarbejdere vi selv har uddannet, og du vil derfor gennemgå en spændende og omfattende uddannelse – hvor du både får lov til selvstændigt at prøve noget af, og bliver en del af vores talenthold. Du kommer til at kende John Frandsens virksomhedskultur og erhvervsmæglerbranchen ud og ind.

Dine primære arbejdsopgaver bliver erhvervsorienteret sagsbehandling og markedsføring, ligesom du evner at have mange bolde i luften.

 

Vi tilbyder

En spændende hverdag, hvor du bliver del af et ungt dynamisk team, der taler kundens sprog.

Vi tilbyder dig en stilling i et af Danmarks førende ejendomsmæglerfirmaer, som har stor

succes indenfor erhverv, landbrug og bolig.

 

Søg nu!

Vil du være en del af vores succes?

Upload dit CV til vores database allerede idag. Hvis du har spørgsmål kan du stille dem til erhvervskundechef Sven Lauridsen på svl@johnfrandsen.dk eller ring 2981 5069.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.