Sagsbehandler til varetagelse af interesser på naturområdet

Har du erfaring med forvaltning, lovgivning og administration på naturområdet, så har vi en spændende stilling til dig som erfaren sagsbehandler i Team Natur ved Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse i Hjørring.

Om os

Natur- og Plansektionen består af to teams med tilsammen 12 medarbejdere. Du bliver en del af Team Natur.

Forsvarsministeriet råder over ca. 36.000 hektar, der anvendes til militære formål. En stor del af arealerne er samtidig omfattet af lovgivning, der har til formål at beskytte naturen. Team Naturs hovedopgave er at sikre, at arealerne fortsat kan anvendes til øvelsesformål. Derfor udarbejder vi drifts- og plejeplaner for skyde- og øvelsesterrænerne, som imødekommer Forsvarsministeriets behov for uddannelse af soldater.


Om stillingen

Vi tilbyder dig en alsidig, fagligt bred og udfordrende stilling med et bredt opgavefelt inden for naturområdet. Som sagsbehandler ved Team Natur vil du skulle varetage opgaver såsom:

- Ansøgninger til kommuner m.m. om dispensation fra naturbeskyttelseslovgivning.
- Opgavebeskrivelser, udbud og kvalitetssikring af naturfaglige opgaver, der udbydes til private konsulenter.
- Formidling af naturfaglige emner i forhold til de militære behov.
- Vurderinger vedrørende lovgivning, der regulerer anvendelsen af Forsvarsministeriets arealer, herunder Natura 2000, bilag IV-arter, Naturbeskyttelsesloven § 3, bygge- og beskyttelseslinjer, fredninger m.v.


Om dig

Du har en relevant akademisk uddannelse på kandidatniveau, som f.eks jordbrugsakademiker, biolog, ingeniør, landinspektør, jurist eller lignende. Du er en stærk generalist på naturforvaltningsområdet med både biologisk og juridisk faglighed.

Du skal have erfaring med naturlovgivning (primært naturbeskyttelsesloven og habitatbekendtgørelsen).

En stor del af opgaverne løses med bidrag fra eksterne rådgivere. Derfor skal du kunne trives med at udføre de administrative opgaver, der er nødvendige for at kunne udbyde de mange forskellige opgaver. Du skal påregne en del rejseaktivitet på grund af møder. Du skal have gyldigt kørekort.

Du skal være god til at se sagen fra flere sider, være løsningsorienteret og nytænkende og have blik for helheder, herunder de operatives behov.

Du trives med at have ansvar for egne arbejdsområder, men tænker samtidig i helheder, er god til at koordinere, kan samarbejde bredt og er fleksibel.


Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet efter den til enhver tid gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i staten. Derudover vil der, afhængig af dine kvalifikationer, være mulighed for at forhandle tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 %.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte faglig leder for Team Natur Catrina B. Kristensen på mobil nr.: 2558 9308.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesforhold kan du rette henvendelse til Forsvarsministeriets Personalestyrelse HR-konsulent Conny Ventrup på telefon 7281 9134.

Vi vil bede dig søge stillingen via linket. Du anmodes om at vedhæfte relevante dokumenter for uddannelse mv.

Ansøgningsfristen er 4. marts 2018. Samtaler afholdes umiddelbart herefter.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.


OM FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse (FES) støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet ved at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Opgaverne omfatter; facility management, nybyggeri, vedligehold, miljø- og energiopgaver samt naturpleje – og udføres overvejende via eksterne leverandører.
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har hovedkontor i Hjørring, men har medarbejdere på tjenestesteder over hele landet. Vi har i alt 860 etablissementer spredt ud over hele Danmark.
Ejendomsstyrelsen er overvejende en civil arbejdsplads, der er båret af stærke fag- og videnfællesskaber. Styrelsen har ejendomsdriften i centrum: Både i opgaveløsningen med vores kunder og i forhold til kompetenceudvikling af vore medarbejdere.
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har et samlet budget på ca. 1,8 mia. kr., 2,4 mio. m2 bebyggelse i vores portefølje, et samlet øvelsesareal på ca. 36.000 hektar og vi beskæftiger ca. 750 medarbejdere.Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Udviklingsorienteret akademiker med stærke IT- kompetencer

Civile stillinger

Hjørring
Er du dygtig til IT, kommunikation og økonomi regnskab? Vil du være en del af Forsvarsministeriets koncern, som har et årligt budget på ca. 20 mia. kr., og 20.000 ansatte? Så har du nu muligheden for at blive en del af teamet i Forsvarsministeriets ...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Fuldmægtig til Bygningsplanlægningssektion

Civile stillinger

Hjørring
Trives du med at koordinere opgaver på tværs i organisationen. Er du resultatorienteret, struktureret og har du fokus på fastlagte deadlines, uden at gå på kompromis med kvaliteten? Så er du måske vores nye kollega i Bygningsplanlægningssektionen i ...
Indrykket:20. februar 2018
Udløbsdato:6. marts 2018

Fuldmægtige til kundesektionen i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse

Civile stillinger

Hjørring
Brænder du for at arbejde med koordination, analyser og kommunikation? Så kan du være vores nye fuldmægtig i Kundesektionen ved Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse i Hjørring.Om os Kundesektionen er en del af Kundeafdelingen, hvor vi er 5 kollegae...
Indrykket:19. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

2 overassistenter til indkøbssupportsektionen

Civile stillinger

Hjørring
Har du erfaring indenfor indkøb, forhandling, leverandørkontakt og økonomi, så søg en af stillingerne som overassistent i Indkøbssupportsektionen ved Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse i Hjørring. Om os Indkøbssupportsektionen er en del af Kontra...
Indrykket:20. februar 2018
Udløbsdato:6. marts 2018

Sagsbehandler til kundesektionen i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse

Civile stillinger

Hjørring
Har du et højt serviceniveau, når det går stærkt? Er du god til at kommunikere og arbejde med forskelligartede opgaver, og vil du være en del af et ungt team med fokus på koordination, samarbejde og resultater, så er det dig vi venter på at ansætte ...