Sagsbehandlere til Mobile Electronic Warfare System ved 1. Intelligence Surveillance Reconnaissance Bataljon (Genopslag)

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at udvikle den taktiske electronic warfare tjeneste, herunder den generelle efterretningstjeneste i Hæren?
Er du en team player og kan du bevare overblikket, når stoffet bliver komplekst og opgaverne er mange? Vil du have et spændende job i et taktisk udviklingsmiljø, hvor adspredelsen i opgaveporteføljen er stor og kontordage er afbrudt af undervisning og rejseaktivitet. Så har du nu muligheden for at blive sagsbehandler ved 1. Intelligence Surveillance Reconnaissance Bataljon.


Om os

1. Intelligence, Surveillance & Reconnaissance Bataljon er en operativ bataljon i rammen af 1. Brigade med ansvar for brigadens efterretningstjeneste. Bataljonen har 295 medarbejdere fordelt på 2 garnisoner i Varde og Fredericia. Vi bor på Varde Kaserne sammen med vores nærmeste samarbejdspartner Efterretningsregimentet.

Tactical Intelligence Development Branch (i daglig tale S7) er ansvarlig for taktisk udvikling og opbygning af efterretningskapaciteter, herunder Electronic Warfare kapabiliteter. S7 er en moderne og fremtidsorienteret arbejdsplads. Vores kerneværdier er: Personellet først, operativ effekt samt stolthed og professionalisme.

EW elementet ved S7, består af en chef og fire sagsbehandlere. Elementet har en stor berøringsflade til myndigheder på tværs af Forsvaret, internationale samarbejdspartner og civile producenter. Vi varetager, på vegne af ISRBTN, fagansvaret for taktisk udvikling af EW kapaciteter med fokus på doktrin, teknologi, organisation og uddannelse. Vi støtter og rådgiver chefniveauet med specialistviden og afholder EW kurser til de operative enheder.

Elementet støtter endvidere Chefen for Efterretningsregimentet, med kontrol- og inspektionsvirksomhed.

Om stillingen

Du sagsbehandler udvikling af doktrin, organisation og teknologi indenfor ‘traditionel’ Electronic Warfare (EW) med fokus på Electronic Surveillance og Mobile Electronic Warfare System, som er bataljonens primære Electronic Warfare sensorsystem. Doktrin delen er fokuseret mod kampoperationer i brigaderamme eller internationale operatoner afhængig af, hvilken af de ledige stillinger du ønsker.

Du deltager i udarbejdelse af brugerspecifikationer i forbindelse med anskaffelse af electronic surveillance materiel og systemer samt i forbindelse med opbygning af EW platforme.
Du deltager i S7 udviklingsvirksomhed og leder troppeforsøg inden for EW fagansvar men primært med electronic surveillance materiel.

Du deltager i udarbejdelse og ajourføring af dokumentation inden for eget ansvarsområde, herunder betjenings- og sikkerhedsvejledninger, Standard Operating Procedure / Standard Operating Instruction, håndbøger med mere.

Du følger udviklingen inden for eget fagansvar ved en kombination af selvstudie, kurser og uddannelse, og bidrager til S7 erfaringsindhentning hos samarbejdspartnere herunder deltager i møder, seminar og messer, samt andet relevant kontaktvirksomhed.

Du fungerer som faglærer på S7 kurser og deltager i undervisnings- og uddannelsesvirksomhed som lærer og mentor, samt subject matter expert inden for eget fagansvar.

Du bidrager til at udvikle og gennemføre EW øvelser. Helt konkret vil du deltage i exercise planning staff i øvelse CAGEY KESTREL, der gennemføres i 4. kvartal 2022 i Sverige.

I stillingen må du i perioder påregne rejseaktivitet i ind- og udland i forbindelse med møder og erfaringsindhentning. Du skal forvente en del tjeneste i Fredericia ved EW kompagniet.

Om dig

Du er kaptajn og har gennemført føringskursus eller tilsvarende.
Alternativt er du premierløjtnant, som er vurderet egnet til optagelse på videreuddannelse. Der vil således være mulighed for at indgå en uddannelsesaftale og du vil i perioden frem til en eventuel udnævnelse i stillingen, bestride stillingen som funktion i højere stilling.

Du har erfaring fra EW miljøet eller anden relevant tjenestebaggrund.

Du har stor interesse og forståelse for doktrin, EW tjeneste og generel efterretningstjeneste. Du ønsker at udvikle dine egne kompetencer og du brænder for at udvikle den taktiske EW tjeneste.

Du vil bidrage til opbygningen af et stærkt S7 team.

Du er robust og er ikke bange for nye udfordringer. Du bevarer overblikket selv om du til tider skal håndtere mange sagsområder og problemstillinger på én gang. Du er i stand til at omstille dig til skiftende vilkår for opgaveanvisninger og projekter. Du er i stand til at samarbejde på kryds og tværs i organisationen og kan hurtigt skabe et godt netværk.
Du er velformuleret i skrift og tale både på dansk og engelsk.

Du har erfaring med stabsarbejde og sagsbehandling.

Endelig ser vi gerne, at du har erfaring med EW tjeneste, kommunikationsteknologier eller efterretningstjeneste fra internationale operationer eller tidligere tjeneste.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet. Du skal, til denne stilling, kunne sikkerhedsgodkendes til ”Yderst Hemmeligt”.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforbyggende, fredsbevarende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale missioner.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Dit faste tjenestested vil være i Varde.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at sende dine kontaktoplysninger og hvornår vi kan træffe dig til efr-ktp-1b-s7@mil.dk, så vil vi kontakte dig hurtigst mulig.
Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent kaptajn Christian Friis Graae ved Forsvarets Personalestyrelse, mail FPS-BA-BS226@mil.dk, eller på telefon 728 19150.

Ansøgningsfristen er d. 15. maj 2022. Samtaler forventes afholdt umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.

Stillingen ønskes besat pr. 1. juni 2022 og vil blive koordineret i samarbejde med afgivende chef.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

EFR har et tæt samarbejde med Varde og Esbjerg Kommune vedrørende bl.a. tilflytterservice. Med udgangspunkt i dit/jeres behov og ønsker, tilpasser vi støtten i forhold til partnerjob, skole og bolig m.v. Varde Kommune har en række tilbud til tilflyttere, herunder bistand til bolig og job.

Der er mulighed for sparring på jobsøgning og formidling af CV til en række virksomheder. I Varde Kommune har partneren mulighed for at komme til samtale ved udvalgte private og offentlige virksomheder, når der er et match på kvalifikationer. Tilflyttere med ansættelse samt pendlere, har derudover fortrinsret til en række lejeboliger i Varde kommune.
Esbjerg Kommune har et program for medflyttende partnere med bl.a. sparring på jobsøgning og formidling af CV til en lang række virksomheder. Ligeledes formidles kontakt til private udlejere af lejeboliger. Tilflyttere med ansættelse kan skrive sig op på venteliste hos boligforeningerne i Esbjerg Kommune og rykke frem i køen til lejligheder.
Læs mere om, hvad tilflytterservice kan gøre for dig/jer på www.nyiesbjerg.dk og www.vardekommune.dk/flyt-til-varde-kommune.

Du er meget velkommen til at kontakte bosætningskonsulent Varde Kommune Mona Hansen, 79 94 74 93, monh@varde.dk og Bosætningskoordinator Esbjerg Kommune Pia
Enemark,piene@esbjergkommune.dk, +45 20 47 32 06.

OM EFTERRETNINGSREGIMENTET
Efterretningsregimentet er centrum for militære enheder, der indhenter, bearbejder og analyserer informationer, for at skabe sikkerhed for danske soldater. Regimentet bidrager til det daglige situationsbillede, og yder efterretningsstøtte til Hæren og til militære enheder, udsendt i international tjeneste. Regimentet forestår endvidere Conduct after Capture uddannelserne i forsvaret og er ansvarlig for den militære sikkerhedstjeneste i hæren.
Regimentet er placeret på Varde Kaserne og beskæftiger ca. 260 faste medarbejdere, fordelt på et garnisonsstøtteelement og en efterretningsbataljon. Regimentet uddanner ca. 250 værnepligtige om året.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Sagsbehandlere til Mobile Electronic Warfare System ved 1. Intelligence Surveillance Reconnaissance Bataljon (Genopslag)

Vil du være med til at udvikle den taktiske electronic warfare tjeneste, herunder den generelle efterretningstjeneste i Hæren?
Er du en team player og kan du bevare overblikket, når stoffet bliver komplekst og opgaverne er mange? Vil du have et spændende job i et taktisk udviklingsmiljø, hvor adspredelsen i opgaveporteføljen er stor og kontordage er afbrudt af undervisning og rejseaktivitet. Så har du nu muligheden for at blive sagsbehandler ved 1. Intelligence Surveillance Reconnaissance Bataljon.


Om os

1. Intelligence, Surveillance & Reconnaissance Bataljon er en operativ bataljon i rammen af 1. Brigade med ansvar for brigadens efterretningstjeneste. Bataljonen har 295 medarbejdere fordelt på 2 garnisoner i Varde og Fredericia. Vi bor på Varde Kaserne sammen med vores nærmeste samarbejdspartner Efterretningsregimentet.

Tactical Intelligence Development Branch (i daglig tale S7) er ansvarlig for taktisk udvikling og opbygning af efterretningskapaciteter, herunder Electronic Warfare kapabiliteter. S7 er en moderne og fremtidsorienteret arbejdsplads. Vores kerneværdier er: Personellet først, operativ effekt samt stolthed og professionalisme.

EW elementet ved S7, består af en chef og fire sagsbehandlere. Elementet har en stor berøringsflade til myndigheder på tværs af Forsvaret, internationale samarbejdspartner og civile producenter. Vi varetager, på vegne af ISRBTN, fagansvaret for taktisk udvikling af EW kapaciteter med fokus på doktrin, teknologi, organisation og uddannelse. Vi støtter og rådgiver chefniveauet med specialistviden og afholder EW kurser til de operative enheder.

Elementet støtter endvidere Chefen for Efterretningsregimentet, med kontrol- og inspektionsvirksomhed.

Om stillingen

Du sagsbehandler udvikling af doktrin, organisation og teknologi indenfor ‘traditionel’ Electronic Warfare (EW) med fokus på Electronic Surveillance og Mobile Electronic Warfare System, som er bataljonens primære Electronic Warfare sensorsystem. Doktrin delen er fokuseret mod kampoperationer i brigaderamme eller internationale operatoner afhængig af, hvilken af de ledige stillinger du ønsker.

Du deltager i udarbejdelse af brugerspecifikationer i forbindelse med anskaffelse af electronic surveillance materiel og systemer samt i forbindelse med opbygning af EW platforme.
Du deltager i S7 udviklingsvirksomhed og leder troppeforsøg inden for EW fagansvar men primært med electronic surveillance materiel.

Du deltager i udarbejdelse og ajourføring af dokumentation inden for eget ansvarsområde, herunder betjenings- og sikkerhedsvejledninger, Standard Operating Procedure / Standard Operating Instruction, håndbøger med mere.

Du følger udviklingen inden for eget fagansvar ved en kombination af selvstudie, kurser og uddannelse, og bidrager til S7 erfaringsindhentning hos samarbejdspartnere herunder deltager i møder, seminar og messer, samt andet relevant kontaktvirksomhed.

Du fungerer som faglærer på S7 kurser og deltager i undervisnings- og uddannelsesvirksomhed som lærer og mentor, samt subject matter expert inden for eget fagansvar.

Du bidrager til at udvikle og gennemføre EW øvelser. Helt konkret vil du deltage i exercise planning staff i øvelse CAGEY KESTREL, der gennemføres i 4. kvartal 2022 i Sverige.

I stillingen må du i perioder påregne rejseaktivitet i ind- og udland i forbindelse med møder og erfaringsindhentning. Du skal forvente en del tjeneste i Fredericia ved EW kompagniet.

Om dig

Du er kaptajn og har gennemført føringskursus eller tilsvarende.
Alternativt er du premierløjtnant, som er vurderet egnet til optagelse på videreuddannelse. Der vil således være mulighed for at indgå en uddannelsesaftale og du vil i perioden frem til en eventuel udnævnelse i stillingen, bestride stillingen som funktion i højere stilling.

Du har erfaring fra EW miljøet eller anden relevant tjenestebaggrund.

Du har stor interesse og forståelse for doktrin, EW tjeneste og generel efterretningstjeneste. Du ønsker at udvikle dine egne kompetencer og du brænder for at udvikle den taktiske EW tjeneste.

Du vil bidrage til opbygningen af et stærkt S7 team.

Du er robust og er ikke bange for nye udfordringer. Du bevarer overblikket selv om du til tider skal håndtere mange sagsområder og problemstillinger på én gang. Du er i stand til at omstille dig til skiftende vilkår for opgaveanvisninger og projekter. Du er i stand til at samarbejde på kryds og tværs i organisationen og kan hurtigt skabe et godt netværk.
Du er velformuleret i skrift og tale både på dansk og engelsk.

Du har erfaring med stabsarbejde og sagsbehandling.

Endelig ser vi gerne, at du har erfaring med EW tjeneste, kommunikationsteknologier eller efterretningstjeneste fra internationale operationer eller tidligere tjeneste.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet. Du skal, til denne stilling, kunne sikkerhedsgodkendes til ”Yderst Hemmeligt”.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforbyggende, fredsbevarende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale missioner.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Dit faste tjenestested vil være i Varde.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at sende dine kontaktoplysninger og hvornår vi kan træffe dig til efr-ktp-1b-s7@mil.dk, så vil vi kontakte dig hurtigst mulig.
Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent kaptajn Christian Friis Graae ved Forsvarets Personalestyrelse, mail FPS-BA-BS226@mil.dk, eller på telefon 728 19150.

Ansøgningsfristen er d. 15. maj 2022. Samtaler forventes afholdt umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.

Stillingen ønskes besat pr. 1. juni 2022 og vil blive koordineret i samarbejde med afgivende chef.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

EFR har et tæt samarbejde med Varde og Esbjerg Kommune vedrørende bl.a. tilflytterservice. Med udgangspunkt i dit/jeres behov og ønsker, tilpasser vi støtten i forhold til partnerjob, skole og bolig m.v. Varde Kommune har en række tilbud til tilflyttere, herunder bistand til bolig og job.

Der er mulighed for sparring på jobsøgning og formidling af CV til en række virksomheder. I Varde Kommune har partneren mulighed for at komme til samtale ved udvalgte private og offentlige virksomheder, når der er et match på kvalifikationer. Tilflyttere med ansættelse samt pendlere, har derudover fortrinsret til en række lejeboliger i Varde kommune.
Esbjerg Kommune har et program for medflyttende partnere med bl.a. sparring på jobsøgning og formidling af CV til en lang række virksomheder. Ligeledes formidles kontakt til private udlejere af lejeboliger. Tilflyttere med ansættelse kan skrive sig op på venteliste hos boligforeningerne i Esbjerg Kommune og rykke frem i køen til lejligheder.
Læs mere om, hvad tilflytterservice kan gøre for dig/jer på www.nyiesbjerg.dk og www.vardekommune.dk/flyt-til-varde-kommune.

Du er meget velkommen til at kontakte bosætningskonsulent Varde Kommune Mona Hansen, 79 94 74 93, monh@varde.dk og Bosætningskoordinator Esbjerg Kommune Pia
Enemark,piene@esbjergkommune.dk, +45 20 47 32 06.

OM EFTERRETNINGSREGIMENTET
Efterretningsregimentet er centrum for militære enheder, der indhenter, bearbejder og analyserer informationer, for at skabe sikkerhed for danske soldater. Regimentet bidrager til det daglige situationsbillede, og yder efterretningsstøtte til Hæren og til militære enheder, udsendt i international tjeneste. Regimentet forestår endvidere Conduct after Capture uddannelserne i forsvaret og er ansvarlig for den militære sikkerhedstjeneste i hæren.
Regimentet er placeret på Varde Kaserne og beskæftiger ca. 260 faste medarbejdere, fordelt på et garnisonsstøtteelement og en efterretningsbataljon. Regimentet uddanner ca. 250 værnepligtige om året.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


+

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.