Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sagsbehandlere til Selskabsbeskatning i Skatteankestyrelsen

Tænder skatteretten en gnist i dig - og har du erfaring med eller interesse i sagsbehandling? Motiveres du af at arbejde i et stærkt fagligt miljø med selvstændigt ansvar? Kunne du tænke dig at bringe dine faglige kompetencer i spil på en attraktiv arbejdsplads? Så er du måske vores nye kollega!


Omsæt skatteretten til praksis
I Skatteankestyrelsens 6. kontor behandler vi sager inden for selskabsbeskatning (herunder sambeskatning og omstruktureringer), aktionærbeskatning (udbytte og avance), fonde og foreninger, kursgevinstbeskatning, transfer pricing og told.

Omdrejningspunktet for vores arbejde er retssikkerhed. Borgere og virksomheder skal opleve, at de får en fair behandling i klagesystemet og i sidste ende en korrekt afgørelse.

Vi søger en ny kollega til teamet, der behandler sager inden for selskabsbeskatning. Teamet behandler sager af varierende kompleksitet. Som sagsbehandler får du selvstændigt ansvar for dine opgaver og mulighed for at fordybe dig i sagsbehandlingen, uanset hvilket sagsområde der er tale om.

Det betyder, at du blandt andet får ansvar for:

  • at sikre oplysning af sager
  • udarbejde udkast til afgørelser
  • holde møde med klagere og rådgivere
  • samt deltage i retsmøder i Landsskatteretten på vegne af Skatteankestyrelsen som sekretariat.

Kompleksiteten i vores opgaver varierer, så dine sager vil løbende matche din udvikling, og du får mulighed for at blive specialist inden for et særligt juridisk fagområde.

Som ny medarbejder kan du forvente kolleger, der er engagerede, samarbejdsorienterede, og som deler ud af deres viden. Tæt fagligt samarbejde og sparring med kollegaer og kontorchef er en naturlig del af din hverdag. Vores kerneopgave kræver, at vi har engagerede og kompetente medarbejdere, som tager ansvar og viser fremdrift i opgaven. Dertil vil du opleve en nærværende leder, som sætter retning.

I kontoret er vi ca. 20 medarbejdere, der har juridisk eller erhvervsjuridisk baggrund. Vi lægger vægt på at have et stærkt, fagligt miljø og et socialt fællesskab med fokus på god trivsel. Vi har stor fleksibilitet i tilrettelæggelsen af arbejdstid og -opgaver, og vi har mulighed for hjemmearbejde. Vores kontor er placeret på Strandboulevarden i København.Ansvarlig og målorienteret
Du er uddannet cand.jur., cand.merc.jur. skatterevisor eller har en diplom- eller masteruddannelse inden for skat eller moms. Du kan både have erfaring og være nyuddannet, da det er din faglige erfaring eller interesse der er relevant, som ligger inden for et eller flere af de nævnte sagsområder samt forvaltningsret. Det vil være en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med sagsbehandling og har en regnskabsmæssig forståelse.

Vi forventer, at du:

  • arbejder selvstændigt, målrettet og ansvarligt
  • kan kommunikere klart både i skrift og tale
  • har motivation for faglig sparring og samarbejde
  • og at du kan omsætte din juridiske faglighed til praksis.
Vi er en arbejdsplads, som tager godt imod nye medarbejdere og lægger vægt på oplæring, ansvar og sparring. Derfor har vi fokus på din om boarding, og tilbyder et grundigt oplæringsforløb. Som en del af din udvikling, tilbyder vi efteruddannelse inden for relevante fagområder.Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med CV og eksamensbevis, og evt. andre relevante dokumenter via linket ”Søg stillingen” senest den 5. maj 2021.
Tiltrædelse vil være den 1. august 2021.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Ole Vinberg Larsen på telefonnummer 33760763.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner, og arbejdsstedet er Skatteankestyrelsen, Strandboulevarden 89, 1. sal 2100 København Ø.

Læs mere om ansættelse i styrelsen på www.skatteankestyrelsen.dk/job-og-karriere/

Skatteankestyrelsen er én af Danmarks største juridiske arbejdspladser

Skatteankestyrelsen er en uafhængig klagemyndighed, hvor vi behandler klager over skatteforvaltningens afgørelser på skatte- og vurderingsområdet. Vi vægter en effektiv og ensartet klagebehandling af høj kvalitet, hvor faglighed, ansvarlighed, samarbejde og udsyn er nøgleord for vores opgaveløsning. Vi er godt 500 ansatte i styrelsen, og sammen sikrer vi retssikkerhed via en kompetent og uafhængig behandling af klager.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.