Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sagsbehandlere til Ydelsesservice København

Vil du være med til at sikre borgere en korrekt ydelse til rigtig tid?

Vi søger nye kolleger til en fast stilling og barselsvikariat. Du skal gerne have erfaring med og kendskab til arbejdet inden for Lov om Aktiv Socialpolitik med henblik på vurdering af, hvorvidt en borger har ret til en forsørgelsesydelse, det kan være uddannelses- og kontanthjælp eller selvforsørgelses- og hjemrejseydelse eller overgangsydelse. Der er ligeledes tale om opfølgning på disse ydelser.

Hvem er vi?
Vi er en større afdeling, der er opdelt i forskellige grupper med hver deres opgaver. Vi vægter høj faglighed og sikrer dette ved at benytte os af arbejdsgange og procesbeskrivelser, men også ved at opsøge og selv bidrage til faglig sparring. Vores borgere kan møde os med en forventning om juridisk korrekthed og en respektfuld dialog.

Hvad er opgaverne i stillingerne?
Opgaverne kan være vurdering af, hvorvidt en borger har ret til en ydelse, således sende relevant partshøring, som kan danne grundlag for den juridiske korrekte afgørelse. Opgaverne er også telefonisk og skriftlig besvarelse af henvendelser fra borgerne samt opfølgning på grundlaget for ydelsen, eks. ved oplysninger om ændringer af forhold, der får betydning for de ydelser, borgeren er berettiget til.

Telefonisk borgerbetjening er en stor del af jobbet, og arbejdet kræver god systematik og indeholder ofte en sådan kompleksitet, at du skal være god til at kunne skabe overblik og struktur i en travl hverdag.

Hvad skal vi kunne?
Vi vil lægge vægt på, at du bl.a. har følgende faglige og personlige kompetencer:

  • du har gode kommunikationsevner, både mundtlig og skriftligt
  • du har en solid administrativ erfaring inden for det kommunale område, der kan bidrage til at sikre rigtig og ensartet sagsbehandling inden for tildeling af forsørgelsesydelser efter Lov om Aktiv Socialpolitik
  • du kan yde god telefonservice til vores borgere, så borgeren forstår baggrund for og indhold i afgørelsen, og at du også er opmærksom på at fastholde din fagprofessionelle rolle i de svære samtaler
  • du har kendskab til vores fagsystemer Fasit, KMD Nova, KMD-Aktiv m.v. men også, at du har digitale kompetencer og kan se sammenhænge mellem kerneopgaven og IT
  • du kan tage ansvar for egen udvikling i arbejdet og også tager initiativ til dette
  • du kan varetage mange forskellige opgaver og tilrettelægge dit arbejde i en organisation med mange forskellige typer af arbejdsopgaver
  • du kan omsætte opgaver til resultater og dagligt kan levere en præstation
  • du har en høj stresstærskel og godt humør i en hverdag præget af mange og forskellige opgaver med forskellige deadlines

Vi tilbyder en spændende stilling i et travlt miljø med gode kolleger og trivsel, kompetence- og udviklingsmuligheder i en organisation, der er under konstant udvikling, og som lægger vægt på at tilpasse opgaver og medarbejdere.

Løn- og ansættelsesforhold
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem den relevante faglige organisation og Københavns Kommune. Lønnen er efter principperne om Ny Løn. Vi har en række personaleordninger, bl. a. kantineordning og massageordning samt frugtordning.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen med flekstidsordning. Arbejdsstedet er i Valby. Tiltrædelse efter nærmere aftale.

Flere oplysninger
Ønsker du yderligere oplysninger, kan du ringe til Katja Lolk Andersen på 6155 2162.

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 22. september 2020

Om Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen
I Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen hjælper vi hver dag året rundt københavnere i job og uddannelse eller finder andre veje videre for borgerne.

Vi understøtter virksomhederne med at finde den rette arbejdskraft. Vi inddrager borgerne, stiller konstruktive krav, og vi tror på, at vi sammen kan skabe fremskridt.

Vi er Danmarks største beskæftigelsesforvaltning, og vi er med til at sætte en høj standard på beskæftigelsesområdet ved at arbejde strategisk med udvikling af driften, servicedesign og nye digitale løsninger. Vi har fokus på trivsel og har en kultur med høj faglighed, hvor der er plads til dine input og idéer.

Ydelsesservice – vi administrerer og udbetaler forsørgelsesydelse til ledige og sygemeldte københavnere.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.