Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sagskoordinator

Vi søger nyt medlem til familien!

Vi søger sagskoordinator til Din Mægler teamet!

Drømmer du om at blive en del af; en af de mest vækstende ejendomsmægler butikker i Aalborg?

Din Mægler udvider igen teamet og har hurtigst muligt brug for en ekstra sagskoordinator. Vi tilbyder et ungt, nytænkende og fantastisk spændende arbejdsklima, med masser af udfordringer i dagligdagen.

Det er et krav at du har min. 2 års erfaring fra ejendomsmæglerbranchen. Alternativ erfaring fra advokatkontor, herunder varetagelse af bolighandler og udarbejdelse af skøder vil være en fordel.

Den rigtige person vil komme til at indgå i et sagskoordinatorteam med vores nuværende 2 sagskoordinatorer. Arbejdsopgaverne for teamet spænder fra før- til eftersagsbehandling samt markedsføring og tinglysning af skøder. Arbejdsopgaverne fordeles ud fra niveau. Kommer du fra et advokatkontor, vil du skulle oplæres her i butikken, i før- og eftersagsbehandling.

Du er som person skarp til din arbejdsopgaver, har let til smil og er serviceminded. Du er struktureret og arbejder målrettet med de opgaver du får. Du har en god situationsfornemmelse og taler godt med alle typer mennesker. Det er en fordel, hvis du har en naturlig interesse for sociale medier. Relevant uddannelse og erhvervserfaring er et krav. Løn efter aftale.

Alle henvendelser vil blive behandlet med fuld diskretion. Hvis du mener at være den rette til os, glæder vi os til at hører fra dig!

Ansøgningsfrist snarest muligt!

Venlig hilsen

Indehaver, Rasmus Lund og Lasse Pedersen

Rasmus@dmbolig.dk, Lasse@dmbolig.dk 50809060 & 50809061

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her