Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sales Agent, København

PersonaleBørsen søger for vores kunde OiSTER en Sales Agent til et nyoprettet salgsteam. Du bliver en del af et team af engagerede medarbejdere, der arbejder i et højt tempo og som formår, at finde den helt rigtige balance mellem, at yde den rette rådgivning, og samtidig levere resultater. Har du lyst til at blive en del af et nyoprettet salgsteam, og finder du det naturligt og motiverende at tale med mennesker, opbygge relationer og sælge? Så er det måske dig vi er på udkig efter.

Kandidaten

Der kan være flere indgange til jobbet, men det er en stor fordel, hvis du har salgserfaring fra f.eks. detailhandlen, opsøgende telefonsalg eller promotion jobs. Vigtigst er det, at du er god til at opbygge relationer og er drevet af salg!

For at få succes i stillingen, forventer vi at du:

  • har et højt energiniveau og masser af gå på mod
  • er målrettet, med stærk tro på egne evner og drives af konkurrencer
  • har gode kommunikationsevner i tale såvel som på skrift
  • er smilende, nærværende og saglig i telefonen
  • har god humor og ikke lader dig slå ud af afvisninger

Da, der er tale om et mindre team, er det essentielt at du som person er udadvendt, social og nyder at have det sjovt med dine kollegaer. Har du teknisk flair er det et plus.

Jobbet

Jobbet der tilbydes, er et udfordrende job, i et uformelt og innovativt miljø i et team fyldt med energi og smil.

Som Sales Agent vil din primære opgave være at følge op på tidligere og eksisterende kunder, samt indkomne leads. Du vil blive en del af et performancemiljø, der er drevet af at skabe resultater.

Hos OiSTER er det afgørende, at service og salg går hånd i hånd for at kunne give kunderne den bedste oplevelse. Du vil derfor starte ud med en grundig oplæring i IT-systemer, produkter og generel kundeservice, selvom dit fokus er at sælge.

Arbejdstiderne vil som udgangspunkt ligge i tidsrummet: mandag til fredag fra 09.00 til 18.00.

Løn

Du vil blive tilbudt en særdeles attraktiv lønpakke bestående af fast grundløn og provision uden loft. Derudover får du pensions-, sundheds- og frokostordning. Firmabetalt internet og mobiltelefoni samt mulighed for massage/zoneterapi og diverse medarbejderrabatter.

Tiltrædelse

Løbende

Virksomheden

OiSTER er et lille solidt team med højt drive og fuld fokus på fortsat at udvikle virksomheden og deres position på markedet. Der er højt til loftet, og arbejdsgangen mellem de forskellige enheder og ledelse er kort. Vi sætter den sociale trivsel meget højt både inden- og udenfor arbejdstiden.

OiSTER er ejet af 3 som er telebranchens innovative udfordrer på markedet for mobiltelefoni og mobilt bredbånd, og det sætter sit præg på måden, vi arbejder på i hele organisationen. 3 ejes af Hutchison Whampoa og det svenske Investor AB.


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.