Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sales Agents til 3Business i Aalborg (START MED DET SAMME)

Vil du bruge dit huntergen, samt flair for at opbygge og vedligeholde relationer i en spændende stilling, hvor tingene går stærkt? Til 3 søger vi i øjeblikket dygtige Sales Agents til Business-teamet i Aalborg.

JOBBET

Som Sales Agent hos 3Business i Aalborg bliver din væsentligste opgave kontakten og dialogen med kunderne. Du vil blive en del af Business-teamet og via telefon, er det jeres opgave at opsøge nye potentielle erhvervskunder i segmentet 1-19 ansatte. Dette gennem en blanding af canvas og leads fra marketingafdelingen.

Du skal kunne tale med alle typer kunder, og være motiveret for at levere resultater, samtidig med at du forstår at yde den rette rådgivning og service overfor kunderne.

Du vil indledningsvis få oplæring i produkter og salg, så du ved præcis, hvad der skal til for at få succes i jobbet. Dertil vil du i fællesskab med din leder løbende arbejde med din udvikling, karriere og succes og med tiden vil du også få ansvaret for at sidde med mersalg til eksisterende kunder, og måske endda indtræde i rollen som Account Manager.

Du får et dynamisk og udfordrende job i et miljø der er kendetegnet ved innovation, god energi, smil og teamspirit.

KANDIDATEN

Der kan være flere indgange til jobbet, men det er en stor fordel, hvis du har salgserfaring fra f.eks. detailhandlen, opsøgende telefonsalg eller promotion jobs. Vigtigst er det, at du er den fødte vinder og drevet af salg!

For at få succes i stillingen, forventer vi at du:

  • har et højt energiniveau og masser af gåpåmod
  • er målrettet, med stærk tro på egne evner
  • har gode kommunikationsevner i tale såvel som på skrift
  • er smilende i telefonen
  • har god humor og ikke lader dig slå ud af afvisninger

PRAKISK INFO

Arbejdstiderne er mandag til torsdag fra 08.30 til 16.30 og fredag 08.30 til 16.00.

LØN

Du vil blive tilbudt en attraktiv lønpakke bestående af fast grundløn, provision og bonus. Derudover får du pensions-, sundheds-, samt en rigtig god mobilordning.

VIRKSOMHEDEN

 

3 er branchens innovative udfordrer på markedet for mobiltelefoni og mobilt bredbånd, og det præger den måde, de arbejder på i hele organisationen. Deres værdier spiller en vigtig rolle i dagligdagen, og arbejdsmiljøet er uformelt, ungt og energisk. 3 ejes af CK Hutchison Holdings Limited og Investor AB og beskæftiger omkring 700 medarbejdere i Danmark, fordelt på hovedkontoret i København og i deres mange butikker landet over.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakteGlenn Rybakgry@personaleborsen.dkTlf.: + 45 28 35 38 87Tlf.: +45 28 35 38 87Patrick Threms Garborgptg@teamvikaren.dkTlf.: 70220617Tlf.: 53747325

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.