Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sales and Web assistent søges til Fossflakes A/S hovedkontor i Skive

Er du kunde- og serviceorienteret? Kan du eksekvere opgaver hurtigt, så de effektivt og med fokus på kvalitet bliver løst til fordel for kunder, samarbejdspartnere og kolleger? Kan du holde hovedet koldt og have det store overblik – uden at miste detaljerne? Så er det dig, vi søger!

Stillingen
Som vores nye Sales and Web Assistant bliver du en del af et team, hvor I har tæt samarbejde og sparring om opgaverne. Der vil bl.a. være kundeserviceopgaver, hvor din opgave bliver at kunne forstå kunderne og løse problemet, så kunden/forbrugeren opfatter forløbet smidigt og effektivt. Du skal have lysten til at håndtere kunderne professionelt, ligesom du også skal have lysten til at være en del af vores udvikling og bl.a. forslå forbedringer af processer, arbejdsgange og nye tiltag.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. indbefatte:

  • Salgssupport til udenlandske kunder
  • Websalg, herunder forbrugerservice og lageroverblik
  • Koordinering af kampagner i samarbejde med den e-commerce ansvarlige
  • Webadministration
  • Ad hoc-salgssupport

 

Om dig 
Din baggrund er ikke det vigtigste, men derimod er gode samarbejds- og koordineringsevner højt prioriteret. Du er stærk til at kommunikere klart og tydeligt, og du kan aflæse andre menneskers behov – også over telefonen. Du behersker engelsk i både skrift og tale. Du har flair for IT, herunder kendskab til Excel og gerne relevante ERP-systemer. Vi benytter Navision Dynamics.

Som person er du udadvendt, og din energi smitter af på andre. Du har et stort drive, er engageret og ansvarsfuld omkring dit arbejde. Du er fleksibel og har ambitioner om at gøre en forskel. Du hviler i dig selv i pressede situationer, og du er løsningsorienteret.

 

Vi tilbyder 

En attraktiv stilling i en spændende og innovativ virksomhed i vækst, hvor du vil få gode muligheder for at udvikle dig i jobbet. En lønpakke der aftales på baggrund af erfaring og kompetencer.

 

Vi ser frem til at høre fra dig  

JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. 

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.  

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Anne-Marie Hviid Ekstrøm tlf. +45 30 85 12 94. 

 

Om Fossflakes A/S 

Baseret på patenteret fyldmateriale udvikler, producerer, markedsfører og sælger Fossflakes A/S kvalitetssove- og lejringsprodukter i form af puder, dyner, specialpuder, topmadrasser og betræk. Selskabets væsentligste kunder/markeder udgøres af JYSK og distributører i Fjernøsten med hovedvægten af salget i Japan, Kina, samt Sydkorea. Fossflakes A/S eksporterer til over 20 lande. Eksportandelen udgør ca. 75%. Fossflakes markedsfører sine produkter under flere forskellige mærker, hvor Nordic Sleep by Fossflakes er det primære i den internationale ekspansion.

Fossflakes A/S’ fabrik og hovedkontor findes på Oddervej 3 i Skive, beskæftiger 32 medarbejdere, hvoraf en håndfuld salgs- og marketingmedarbejdere har base på kontoret i København. 

Mere information om Fossflakes A/S kan findes på www.fossflakes.com, Facebook, Instagram eller på YouTube. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.