Gem job

SALES BACKUP - INTERN SÆLGER

ACO FUNKI A/S udvikler og sælger et komplet produktprogram indenfor inventar, fodringsudstyr, gulve og kryb- ber til svinestalde. ACO FUNKI A/S er en del af ACO koncernen, som beskæftiger mere end 4.500 medarbejdere fordelt i 40 forskellige lande og med en årlig omsætning på mere end 750 mio. Euro.
ACO FUNKI A/S beskæftiger ca. 150 medarbejdere fordelt på hovedkontoret i Herning, samt i Tyskland, Frankrig, Spanien, Rusland og Kina. Som en følge af vores strategi, søger virksomheden nu en dygtig Sales Backup - Intern sælger

Har du erfaring fra svinelandbruget? Udarbejdelse af projekttilbud og projektopfølgning?

Med afsæt i virksomheden i Herning og med reference til salgschefen, bliver du – som udgangspunkt - ansvarlig for udarbejdelse af løsningsforslag til projekter, herunder beregning af tilbud, udarbejdelse af tegninger, opfølgning på solgte projekter, daglig kontakt til kunder/forhandlere m.m.
Du får en varieret og spændende dagligdag, med masser af faglig sparring, hvor ikke to dage er ens. Efter en ind- køringsperiode får du egne sælgere/forhandlere (Key Account), som du indgår i et tæt samarbejde med. Til at under- støtte dig i dit arbejde har du fagligt dygtige kollegaer med mange års erfaring i branchen.

FAGLIGE KVALIFIKATIONER:

• Du har en relevant uddannelse indenfor landbruget, projektledelse eller lign.
• Du er serviceminded til fingerspidserne.
• Du har praktisk erfaring fra en lign. stilling eller svineproduktion, dette er dog ikke et krav, men ses som en fordel.
• Du er god til engelsk og dansk i skrift og tale, men andre sprog såsom spansk og tysk er også en fordel.
• Du er rutineret bruger af Microsoft Office.
• Kendskab til AutoCAD en fordel, men ikke et krav.

PERSONLIGE KOMPETENCER:

• Du er troværdig og vedholdende i dit arbejde.
• Du er struktureret og kan arbejde med deadlines.
• Du er omstillingsparat og fleksibel.
• Du er god til at samarbejde med andre og ser humor som en naturlig del af et godt arbejdsmiljø.
• Du sætter dig hurtigt ind i nye opgaver og har en god portion gå-på mod.
• Du påtager dig gerne ansvar og er arbejdsom af natur.
• Du har bopæl i kørselsafstand til virksomheden.

VI TILBYDER:

Et udfordrende job i en spændende virksomhed i vækst. Du bliver en del af et utroligt stærkt hold med dygtige og ven- lige kolleger, et godt arbejdsmiljø og særdeles gode muligheder for faglig udvikling. Lønpakken forhandles individuelt og indeholder - udover fast løn - pension og sundhedsforsikring.

ANSØGNINGSFRIST OG KONTAKTINFORMATION:
Vi behandler alle ansøgninger løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Tiltrædelse hurtigst muligt. Send din ansøgning til Abraendgaard@acofunki.dk.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Salgschef Arne Brændgaard på mobil 2940 3595 eller
afdelingskoordinator Sandra Knudsen på 9626 9272.


Læs mere om ACO FUNKI på vores website www.acofunki.dk.


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Front-z søger intern salgsbackup

Front-z A/S

Herning
Med reference til salgschefen får du det daglige ansvar for afvekslende arbejdsopgaver i salgsafdelingen. Dine primære arbejdsområder vil være: Ordrebehandling, herunder ordrebekræftelse og igangsætning af ordrer i produktionen Kommunikation med spe...
Indrykket:6. maj 2021
Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Front-z søger intern salgsbackup

Front-z A/S

Herning
Med reference til salgschefen får du det daglige ansvar for afvekslende arbejdsopgaver i salgsafdelingen. Dine primære arbejdsområder vil være: Ordrebehandling, herunder ordrebekræftelse og igangsætning af ordrer i produktionen Kommunikation med spe...
Indrykket:6. maj 2021