Sales Controller

Moment søger en Sales Controller til pris- og kundeadministration til Price Management afdelingen hos MultiLine. Opstart er hurtigst muligt og stillingen er fast.  

Jobbet

Er du forretningsorienteret og kan lide at arbejde med tal, data og systemer, så har vi måske jobbet til dig.

Du bliver en del af et velfungerende team, hvor humøret vægtes højt og et godt grin er naturligt i løbet af dagen.

Din arbejdsdag bliver præget af en bred kontaktflade og sparring med salg, logistik og indkøbsafdelingen. Her vil du være en nøgleperson, hvor du er ansvarlig for at sikre, at systemerne er opdateret med rette data.

Du skal anvende dit gode forretningsperspektiv til at udvikle prisstrukturer og spotte, hvor der kan optimeres på salget. Derfor får du brug for dine kompetencer indenfor analyse af data, så der kan træffes beslutninger på de rette grundlag.

Dine opgaver vil blandt andet omfatte følgende:

  • Udvikling og vedligehold af prisopsætninger (prisstrukturer)
  • Support til salgsorganisationen med pris- og kundedata
  • Gennemførelse af prisreguleringer
  • Oprettelse, vedligehold og kontrol af kundestamdata
  • Rentabilitets-, pris- og kundeanalyser

MultiLine er én af branchens førende virksomheder, med en stærk virksomhedskultur, der har styr på interne processer og et veltilrettelagt Onboarding program. Du kan derfor forvente at blive taget godt imod af dine 15 engagerede kollegaer. Formår du at byde ind og bidrage til den forretningsmæssige udvikling, vil der også være gode udviklingsmuligheder for dig.

Din profil

Du er struktureret, grundig og formår selvstændigt at eksekvere på opgaverne. Med dit positive humør og gode samarbejdsevner er du en person, der hurtigt falder til og lærer arbejdsprocesser og kultur at kende. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra salgsadministration, salgs-controlling, data management eller uddannelse indenfor administration, økonomi eller it.

Den rette kandidat kan bekræfte følgende:

  • God forretningsforståelse og lyst til at påvirke den forretningsmæssige udvikling
  • Erfaring med ERP-systemer og superbruger i Excel
  • Gode dansk- og engelskkundskaber i såvel skrift som tale
  • Kvalitetsbevidst og detaljeorienteret
  • Analytisk velfunderet og administrativ stærk

Arbejdstid og løn

Arbejdspladsen har åbent fra kl. 06.00-23.00. Selve arbejdstiden er fleksibelt placeret mandag til fredag indenfor almindelig kontortid. Der gives en attraktiv lønpakke inkl. pensionsordning og sundhedsforsikring.

Proces

Moment varetager hele processen, og har du spørgsmål til stillingen, så skriv gerne til finance@moment.dk. Da vi ønsker at få den rette person ansat hurtigst muligt, vil vi løbende tage kontakt til relevante kandidater.
Som ansøger kan du derfor forvente en hurtig proces, hvor samtaler og opstart vil ske indenfor kort tid. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Finance Controller søges til international virksomhed med europæisk hovedkontor i Herlev

Proselection

København
Beskrivelse Som Finance Controller bliver du en del af en økonomifunktion på fem personer, hvor du vil være den drivende kraft i al rapportering, forecast og budgettering. Du vil få en bred kontaktflade i organisationen samtidig med at du får muligh...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:11. maj 2018

Operationel controller til tilsyn med administrative regler og retningslinjer i PET

Koncern HR

Søborg, Politiets Efterretningstjeneste Er du drevet af at gøre en forskel i en organisation, der hver dag arbejder mod et mere sikkert og trygt samfund? Vi har jobbet til dig, hvis du har den rette kombination af faglige og personlige kompetencer.D...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:2. maj 2018

CONTROLLER MED SKARPE IT KOMPETENCER SØGES TIL BANKINVEST

ACADEMIC WORK DENMARK A/S

København
Kan du se dig selv i en virksomhed med arbejdsværdierne bestående af at være effektive, agile og værdiskabende? Kender du til kapitalforvaltning og investerings- og kapitalforeninger? Er du komfortabel med Excel, SQL og kan du programmere i VBA? Så ...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:22. maj 2018

Operationel Controller søges til kvalitetsfokuseret internationalt orienteret virksomhed i Nordsjælland

Proselection

København
Beskrivelse I en stærk, professionel og kvalitetsfokuseret regnskabsafdeling bliver du, som controller, omdrejningspunkt i afdelingen såvel som i virksomheden som helhed. Der er tale om en nyoprettet stilling, så du har gode muligheder for selv at s...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:25. maj 2018

Ambitiøs controller-trainee søges til solid veterinærvirksomhed med hovedkontor i Herlev

Proselection

København
Beskrivelse Virksomheden er i gang med at etablere et shared service center for de danske dyreklinikker, og du vil derfor være med til at overtage opgaverne fra et eksternt regnskabsbureau. Herefter vil du i samarbejde med to regnskabsmedarbejdere, ...
Indrykket:24. april 2018
Udløbsdato:29. maj 2018