Sales Controller med forståelse for købmandskab

Vores salgsdirektør og salgsorganisation har behov for en stærk og analytisk sparringspartner, som kan støtte og klæde salgsorganisationen på, så kunderne ydes den bedst mulige rådgivning. Som Sales Controller vil sparringen primært bestå i databaseret analyse og synliggørelse af potentielle afsætningsmuligheder til salgsstyrken.

Som Sales Controller refererer du direkte til salgsdirektøren og bliver en væsentlig støtte i forbindelse med drift- og udviklingsopgaver. Herudover vil du naturligvis indgå i forskellige tværorganisatoriske projekter i virksomheden.

Din succes i jobbet vil i høj grad afhænge af din evne til at omsætte data og indsigt til forståelig og faktuelle initiativer, som skaber værdi for vores kunder og derved os.

Dine primære opgaver bliver:

  • At identificere potentiale og vækstmuligheder på baggrund af analyse af samhandel
  • At efterkalkulere samhandels- og kundeaftaler
  • At yde support til salgs- og produktansvarlige med P&L analyse på produkt- og segmentniveau
  • At formidle indsigter og indstille salgsfremmende tiltag
  • At synliggøre status på salgsorganisationens overordnede målopfyldelse og strategiske KPI’er
  • At sparre med salgsdirektøren i forhold til drift og udviklingsmuligheder
  • At sikre nødvendigt og relevant rapporteringsgrundlag for salgsorganisationen
  • At koordinere og facilitere tværorganisatoriske tiltag på vegne af salgsorganisationen
  • At bidrage til virksomhedens forretningsudvikling via faktuelle indsigter og argumenter

Organisatorisk kommer du tæt på salgsdirektørens agenda og opgaver. Du vil herigennem være en væsentlig bidragsyder til at sikre implementeringen af Bentax’ strategiske tiltag. Samtidig får du mulighed for at sætte din egen dagsorden og aftryk i en salgsdrevet organisation.

 

Du er:

Som person trives du i en salgsorganisation, og du motiveres af at kunne identificere salgs- og indtjeningsmuligheder via datadreven indsigt. Du er en god kommunikator og evner at formidle videre til en salgsdrevet organisation med fokus på kundernes behov.

Du skal være aktivt involverende, synlig og vedholdende. Du kan imødekomme organisationens behov for fleksibilitet og købmandskab. Samtidig skal du have ambitioner om at inspirere og bidrage til at opkvalificere salgsorganisationen til et nyt abstraktions- og kompetenceniveau. Dette ved proaktivt at formidle faktuelle indsigter og argumenter, som medvirker til at udvide medarbejdernes beslutningsgrundlag. 

Du har en relevant baggrund og kan regne. Du er analytisk stærk og forstår at skabe overblik og transformere store mængder data. Du kan således både arbejde detaljeorienteret og på et overordnet strategisk plan. Du skal kunne tænke som en købmand. Det er en klar fordel, hvis du har erfaring med, eller kendskab til, salg samt salgsdynamikken intern i en organisation og mellem sælger og kunde.

Du er uddannet på Bachelor niveau og har et par års erfaring med salgsopfølgning. Du er vant til at arbejde med Excel på et højt niveau, kan behandle data fra ERP-systemer og har erfaring med Business intelligens systemer.

Du får:

Vi tilbyder dig et job, hvor du i høj grad får indflydelse. Bentax repræsenterer et af markedets stærkeste brands, og du bliver en del af en virksomhed med et godt og moderne arbejdsmiljø, fantastiske kollegaer og masser af god kaffe. Du tilbydes en lønpakke i forhold til dine kvalifikationer.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.