Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SALES COORDINATOR

Hos House Doctor Group er vi i fuld gang med en ambitiøs vækststrategi, hvor vi bl.a. sætter skarpt fokus på at udvide det tyske marked. I den forbindelse søger vi en Sales Coordinator, som får ansvar for in-house service af vores kunder i Tyskland, Schweiz og Østrig.

Med reference til vores Sales Department Manager bliver du som Sales Coordinator en del af et ambitiøst team og en international salgsafdeling, hvor hverdagen er præget af højt tempo, seriøsitet og klare mål, men samtidig en masse fest og farver og omsorgsfulde kollegaer.

ARBEJDSOMRÅDER

  • Daglig og direkte kontakt med B2B kunder
  • Ordrehåndtering
  • In-house salg via telefon og e-mail
  • Reklamationer
  • Messedeltagelse
  • Tæt samarbejde med kollegaer i og uden for huset

Du kan forvente ca. 20 rejsedage om året.

 

KRAV TIL JOBBET

Du har flere års erfaring med kundeservice på det tyske marked og dermed en solid kulturforståelse, som du formår at omsætte til stærke relationer. Det er afgørende, at du kan skabe et tæt samarbejde med vores kunder, som baseres på gensidig ærlighed og tryghed, og at give den bedste service er en stor del af dig.

Du er god til at aflæse mennesker og situationer, og du forstår at tilpasse din kommunikation herefter. Du tager fat i problemerne, når de opstår, og løser dem.

Hverdagen i House Doctor Group er i konstant forandring, og du skal derfor befinde dig godt i et travlt miljø, hvor du har mange bolde i luften. Du er selvstændig i din opgaveløsning og er ikke bange for at træffe beslutninger og handle. Samtidig har du et godt overblik og motiveres af at bidrage til et fællesskab, hvor man holder fokus på bolden og får tingene til at køre.

 

KVALIFIKATIONER

Du har erfaring fra en lignende stilling og taler og skriver flydende tysk og engelsk. Du er vant til at benytte Microsoft Office pakken og kendskab til Power BI er en fordel.

 

VI TILBYDER

Hos House Doctor bliver du en del af en sund, familieejet virksomhed med stærke værdier om ærlighed, passion og innovation. Disse værdier efterleves i høj grad gennem House Doctors ledelsesfilosofi, Human Balance, som bygger på en klar overbevisning om, at mennesker i balance skaber resultater. Derfor har House Doctor et konstant fokus på at skabe rammerne for, at hver enkelt medarbejder kan udvikle sig både fagligt og personligt, mentalt og fysisk og dermed skabe sig en hverdag i balance og en organisation i balance. Dette gøres igennem et fællesskab, hvor man støtter hinanden, vækster hinanden og skaber en fælles fremtid.

 

Send dit CV og ansøgning til HR Manager Charlotte Raaby: chra@housedoctor.com /Emne: ”Sales Coordinator”.

Vi holder løbende samtaler og forventer opstart snarest muligt.

 

House Doctor Group er et visionært livsstilsunivers, som blev grundlagt i 2001, og siden da har været i konstant udvikling. I dag ligger både vores hovedkontor og ShowLab i Ikast, Danmark, hvor vi har over 100 ærlige, passionerede og innovative medarbejdere, som brænder for at give vores kunder et smukkere, mere inspirerende og personligt hjem. House Doctor Group består af fire unikke brands: House Doctor, Nicolas Vahé, Meraki og Monograph, som alle sælges gennem et stadigt voksende forhandlernetværk i store dele af verden.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her