Gem job

Sales Manager

Exciting Challenges

Overordnet ansvarlig for konceptudvikling og salg gennem byggemarkeder


Som Sales Manager (Head Distribution) bliver du overordnet ansvarlig for salget til byggemarkeder og deri får du ansvaret for eget salgsbudget. Du får en enestående mulighed for at lede dit team samtidig med, at du selvstændigt udtænker salgskoncepter og -initiativer der skaber resultater for virksomheden. Derudover vil dit ansvarsområde dække:
 • Selvstændigt lede strategiske og operationelle salgsinitiativer på vegne af virksomheden og dens underafdelinger med fuldt P&L ansvar for området.
 • Analyse af relevante markeder, forberedelse og ansvar for årsbudgetter og implementering af relevante strategier for salgsorganisationen mhp. at opnå fastsatte KPI’er.
 • Ledelse af team på i alt 10 personer med særligt blik på at støtte faglig og personlig udvikling.
 • Samarbejde og support af salgsteamet med fokus på at etablere og videreudvikle relationer med kernekunder og beslutningstagere hos byggemarkederne.
 • Kontrol af alle operationelle aktiviteter, herunder finansiel rapportering samt compliance på tværs af relevante juridiske krav samt at drive den operationelle performance og sikre at ressourcer bruges på en effektiv og værdiskabende facon.
 • Videreudvikling af distributionsområdet i Danmark samt udvikling af en konsistent pipeline af produktudvikling i samarbejde på tværs af organisationen.
 • Generelt overordnet ansvarlig for at positionerer virksomheden ud mod kunder og samarbejdspartnere i overensstemmelse med virksomhedens overordnede strategi.
 • We Need Your Skills

  Vi leder efter en kompetent og erfaren person med +10 års erfaring fra salg- og relations skabende roller. Du har højst sandsynligt solid erfaring med salg gennem byggemarkeder ligesom du kommer med en stærk forretningsforståelse og en hands-on attitude. Du har fra tidligere roller opnået erfaring i forhandling af salgs- og distributionsaftaler og formår at skabe løsninger, der fungerer for alle parter. Du er konceptuel i din tilgang til salg og relationskabelse og formår at skabe dialog på baggrund af din erfaring og forståelse af salg gennem forhandlere.


  Som person besidder du en naturlig autoritet, ro og erfarenhed der gør dig til en kompetent frontspiller for dit team, dine kollegaer og samarbejdspartnere. Du er ikke bange for at få beskidte fingre og trives i en kombination af strategiske og operationelle udfordringer. Du forstår hvad det vil sige at skabe relationer og er en stærk kommunikator, der formår at motivere og drive dit team til at opnå fælles mål samt udfordre status quo. Du trives desuden med indflydelse i udviklingen af den strategiske linje for forretningen.

  Building Trust Every Day

  Sika beskæftiger i dag mere end 25.000 medarbejdere world-wide heraf mere end 70 ansatte i Danmark.

  Additional Location(s)

  Viborg


  Gem job
  ellerDownload

  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.