Sales Manager hos Frokostfirmaet

Brænder du for salg, og vil du være med til at udvikle Frokostfirmaets tilstedeværelse i Jylland og på Fyn? Trives du med et arbejde i højt tempo, og besidder du det drive, der skal til, for at sælge vores løsninger til kunderne på en overbevisende måde? Så er jobbet som Sales Manager for Jylland og Fyn måske noget for dig!

 

Frokostfirmaet er i rivende udvikling og oplever fortsat vækst. Vores solide markedsposition forventes at udvides yderligere over de næste år. Derfor søger vi en ny kollega til teamet, som ønsker at tage del i denne spændende rejse.

 

Om jobbet

Som Sales Manager hos Frokostfirmaet bliver du ansvarshavende for salg til kunder i Jylland og på Fyn. Du får dermed ansvar for at skabe vækst ved opsøgende nysalg pr. telefon og gennem møder hos potentielle nye kunder. I det daglige arbejde vil dit fokus ligge i at identificere, udvælge og besøge potentielle kunder med henblik på at skabe værdiskabende løsningssalg og finde den rette løsning for den enkelte kunde i Jylland og på Fyn.

 

Vores forventninger til dig

  • Det er essentielt for succes i rollen, at du trives med opsøgende salg og en høj aktivitet på telefonen.
  • Du besidder et stort personligt drive og skaber begejstring i din kontakt med kunderne.
  • Du kan strukturere din hverdag med et højt aktivitetsniveau, er udadvendt og arbejder målrettet og selvstændigt med dine opgaver.
  • Du er drevet af et ønske om at vinde i samarbejde med dine kollegaer, og du trives med at indgå i et team, som arbejder mod et fælles mål.
  • Det er et krav, at du har B2B erfaring med salg og kundekontakt og er vant til at have overblik over og styre en liste med kunde-leads. Det er yderligere en fordel, men ikke et krav, at du har kendskab til food-service branchen.
  • Du ønsker at gøre en forskel og tør udfordre vores processer og derved bidrage til vores fortsatte vækst.

 

Frokostfirmaet tilbyder

Et job med stort ansvar og udviklingsmuligheder kva vores vækst, hvor du vil få stor indflydelse på Frokostfirmaets videre retning. Attraktive ansættelsesvilkår, som forhandles individuelt, samt løn efter kvalifikationer og performance. Gode kollegaer i et fleksibelt arbejdsmiljø, hvor vi skaber resultater sammen.

 

Din nye arbejdsplads

Frokostfirmaet leverer hver dag frokost til mere end 150 virksomheder i Danmark. Vi er en salgs- og administrationsvirksomhed, med primære fokusområder som salg, service og logistik mellem køkkener og kunder. Vi samarbejder med en lang række af Københavnsområdets mest kvalitetsbevidste cateringkøkkener og restauranter samt en opstartende base i Jylland og på Fyn. Der er en frisk og uformel omgangstone blandt både fast- og deltidsansatte medarbejdere på vores kontor i Nordhavn, hvor du kommer til at indgå i et ungt og dynamisk team.

 

Interesseret?

Hvis stillingen har fanget din interesse, så send din ansøgning og CV til HR Manager Malene Pitters på mp@frokostfirmaet.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os.

 

Vi afholder samtaler løbende og ansætter, så snart den rette kandidat er fundet.

 

Tiltrædelse er snarest muligt.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Salgskonsulent

Copenhagen Sales ApS

Vi er på udkig efter dygtige salgskonsulenter til vores team på Frederiksberg.Har du allerede en masse erfaring med salg - så er det plus - men ikke et krav. Vi uddanner vores egne medarbejdere, så det vigtigste er, at du kan lide at tale med mange ...
Indrykket:21. februar 2018
Udløbsdato:21. april 2018

Audit & Assurance ChangeMaker with a FC/FØ/HA

Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Deloitte is on the lookout for audit graduates for our ChangeMaker Programme all over the country. Could that be you? Our Audit Graduate programme, called the ChangeMaker Programme, is tailored for you who wants to develop your professional, busines...
Indrykket:27. februar 2018
Udløbsdato:24. april 2018

Supporter/Digital Auto Mechanic - UK

Autobutler

Are you ready to change your life as auto mechanic into an exciting position in one of the automotive industry& 39 s fast expanding international digital companies? Then we have the dream position for you. Together with the Autobutler support team y...
Indrykket:27. februar 2018
Udløbsdato:24. april 2018

Vil du være en del af vores energiske salgsteam?

Storm Group ApS

Jeg ledte efter et sted, hvor jeg kunne få noget ud af min hverdag og udvikle mine kompetencer inden for salg. Jeg ville have mulighed for at starte i en virksomhed, der havde fokus på vækst. Det fik jeg , og gennem vores uddannelses program har jeg...
Indrykket:2. marts 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Sales Development Rep

ACTIMO ApS

København
The Company Actimo is redefining internal communication processes across the retail, trade and industry sectors. Our platform engages the modern workforce of geographically dispersed, non-desk employees by delivering daily updates, onboarding and ap...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:2. maj 2018