Sales Manager, med erfaring inden for transport og/eller turistbranchen

Vi søger en Sales Manager, med erfaring inden for transport og/eller turistbranchen, som med stor selvstændighed og målrettethed kan drive og udvikle vores B2B forretning efter en forud defineret vækstplan for vore services i et tæt samarbejde med vores erfarne stab.

Som vores nye sales manager får du det samlede salgsansvar for vores forretning i hovedstaden, med mulighed for at opbygge dit eget salgsteam, i resten af Danmark, på sigt.

Centrale opgaver vil være at:

  • Deltage salgsindsatser og kundebesøg.
  • Forhandle kontrakter, herunder kommercielle betingelser.
  • Identificere nye kunder på eksisterende markeder.
  • Følge op på forudbookede aftaler.

Efter oplæring i vores produkter og branche får du en stilling med stor frihed til yderligere at udbygge en sund forretning i samarbejde med dine kunder og kolleger.

Kommerciel tankegang og åben for individuel tilpasning af et standardprodukt

  • Du har dokumenteret og solid salgs- & ledelseserfaring fra en lignende rolle med salg til turistbranchen, og andre private større virksomheder, indenfor både nysalg og relations salg.
  • Du har kendskab til transport og/eller turistsektoren og er vant til at sælge til beslutningstagere på alle niveauer.
  • Du er god til at skabe og udbygge kunderelationer.
  • Du taler og skriver dansk og engelsk det er en fordel, hvis du har en forståelse for svensk.
  • Du er målrettet, stabil, god til at motivere og inspirere samt udadvendt og energisk.
  • Du drives af at sælge og udvikle dit salg igennem vedvarende fokus og eksekveringskraft.

For at du kan holde fokus på fremdriften i din salgsproces og pipeline, vil du blive supporteret af et stærkt administrativt team, der er mere fokuseret på at finde den bedste løsning for dig, end stramme rutiner og bøvlede løsninger.

Du har hovedstadsregionen som arbejdsplads. Er du den rette person, vil du indgå som en vigtig brik i den videre opbygning af salgsorganisationen i resten af Danmark, og kan forvente nogen rejseaktivitet. Arbejdsstedet tager udgangspunkt i enden din eller vores adresse.

Du har meget stor indflydelse på din arbejdstid.

Du har mulighed for at benytte egen bil, eller en af vore el-biler.

Da så at sige, alt salg er helt eller delvis abonnementsbaseret, vil du meget hurtigt kunne oppebære en attraktiv lønpakke, da det vedligeholdende salg, kan placeres efter eget skøn, og i mange tilfælde, ikke er nødvendigt, da den daglige kontakt mellem kunden, sker direkte til vores døgnåbne callcenter.

Vi tilbyder en meget attraktiv pensionsordning med sundhedstilbud, og mulighed for at tilpasse den resten af din familie.

Har vi vakt din interesse?

Er du interesseret, skal du sende en motiveret ansøgning samt et fyldestgørende CV til job@liftt.dk mærket ”Sales Manager” i emnefeltet. Deadline for din ansøgning er den 26. april, men ansøgningerne vurderes løbende. Alle ansøgninger behandles med absolut fortrolighed. Eventuelle spørgsmål bedes rettet til personale@liftt.dk. Den ansvarlige for det pågældende område, vil herefter tage kontakt til dig, med kvalificeret svar på det emne, du har brug for at vide mere om, eller på tlf. 42909003


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Account Manager søges til Danmarks bedste arbejdsplads!

LASSO X ApS

Account Manager søges til Danmarks bedste arbejdsplads! Hos Lasso X er vi eksperter i virksomheds og erhvervsinformation. Vi leverer innovative løsninger der formidler information om dansk erhvervsliv. Vi har netop modtaget støtte fra Google til udv...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:3. maj 2018

Ambitiøs sælger med stort hunter-gen

IMENTOR A/S

Er dine talegaver udover det sædvanlige? Brænder hunter-genet i dig? Er du ambitiøs omkring din egen indtjening? Trives du i et travlt, dynamisk miljø med højt humør? SÅ VIL JOBBET HER VÆRE NOGET FOR DIG! Kig ind i din nye arbejdsplads: https: youtu...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:4. juni 2018

AM søger nye salgs- og ledertalenter!

AM København

København
Grundet markant større efterspørgsel fra vores klienter søger vi nu nye talenter. Det skal hjælpe os til, at indfri de forventninger vores klienter har til os igennem 2018! AM er et sted, der byder mange personligheder velkommen. Det kan være de kar...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:31. maj 2018

Salgskonsulent til Viborg (Hunter type)

Work Supply IVS

Til hurtigst mulig ansættelse søger vi en erfaren sælger en virkelig Hunter type til Midtjylland. Arbejdsområderne vil primært være salg af spil og events. Vi forventer: • Har solid salgserfaring fra stillinger indenfor teknik og gaming • Er udadven...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:8. juni 2018

DEDIKATION søker en norsktalende Account Manager til JUC!

JUC

Vil du være med å gjøre en forskjell for noen av de tyngste og mest interessante profilene i det norske næringslivet og samtidig være en del av drivkraften i vår pågående vekst? Vi har i de senere årene opplevd en stor interesse for våre profesjonel...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:31. maj 2018