Gem job

Sales Manager Skandinavien

Kan du skabe langvarige relationer, og brænder du for at blive en del af en markedsledende virksomhed i vækst?

Barrus er markedsledende indenfor produktionen af limede trækomponenter til high end markedet i Skandinavien. Virksomheden har igennem de sidste 10 år været i en rivende udvikling, og har år for år realiseret stor organisk vækst. De seneste fem år har virksomheden foretaget investeringer for 5 mio. euro årligt, og ambitionen er, at Barrus i de kommende år skal have en årlig organisk vækst på 10-15%. Til at understøtte denne vækst og fortsætte den positive udvikling søger Barrus en ambitiøs og troværdig sælger, der kan sætte sine kunder i højsædet samt brænder for at skabe varige relationer og langtidsholdbare løsninger for Barrus’ kunder i den skandinaviske vindues- og dørindustri. Barrus’ hovedmarked er Danmark, og dit mål bliver at realisere en vækst på markederne i Skandinavien.

Hvordan ser din arbejdsdag ud?

Din vigtigste opgave bliver relationsopbygning og salg til nye kunder i hele Skandinavien. Idet Barrus tilbyder kundetilpassede løsninger, på sortiment såvel som leverance, er din opgave i den forbindelse at sætte dig grundigt ind i den specifikke kundens forretning og industri, og derudfra fastlægge og formidle den mest optimale løsning. Dette kræver en teknisk indsigt i kundens forretningsområde samt en evne til at gennemskue kundernes individuelle behov. Du bliver endvidere ansvarlig for styringen og systematiseringen af hele salgsprocessen, hvilket også indebærer udarbejdelsen af budgetter, prislister, tidsplaner m.v. Du bliver med andre ord ansvarlig for din egen kundegruppe, og ansvarlig for opbygningen og vedligeholdelsen af de gode relationer. På sigt vil du desuden skulle overtage håndteringen af eksisterende kunder fra virksomhedens salgsdirektør, som også bliver din nærmeste reference.

Du arbejder hjemmefra og besidder derfor nødvendigvis et stort drive samt den selvdisciplin, der skal til for at holde sig i gang fra hjemmekontoret.

Hvem er du?

 • Du har en relevant uddannelse, som har gjort dig nysgerrig på branchen og/eller faget. Derudover har du minimum fem års erfaring med B2B-salg og kan fremvise dokumenterede resultater fra tidligere stillinger. Har du kendskab til vinduesindustrien eller andre former for træindustrier, er det bestemt en fordel.
 • Du beskriver dig selv som en holdspiller med en stærk entreprenørånd og kan håndtere dine egne kunder samtidig med, at du ikke har noget i mod at dele dem med dine kollegaer.
 • Du har en analytisk sans, som gør dig i stand til at aflæse kundernes behov og komme op med den mest optimale løsning til den specifikke kunde.
 • Du har erfaring med kalkulationer og analyse af relevant data. Du har en god forståelse for tal, og kan udforme selv komplekse beregninger uden fejl.
 • Du er en stærk kommunikator, som forstår at formidle dine budskaber på en professionel og troværdig facon.
 • Du er en tålmodig, troværdig og tillidsfuld sælger, der brænder for det lange seje træk samt de varige og langtidssikrede kunderelationer. Du kommer ikke til at slå salgsrekorder dagligt. I stedet skal du hver dag arbejde hårdt for fremtidens salg, hvilket du gør med tålmodighed, ydmyghed og ro i maven.
 • Du behersker engelsk på et fagligt højt niveau, skriftligt såvel som mundtligt. Kenskab til norsk og svensk er en fordel.

Barrus tilbyder

 • En unik mulighed for at blive en betydelig spiller i en virksomhed i massiv vækst, og sætte sit præg på den fremtidige udvikling.
 • Tæt sparring med virksomhedens salgsdirektør og en grundig oplæring så du bliver klædt godt på til at skulle ud og repræsentere Barrus. Som en del af oplæringen indgår et ophold på Barrus’ fabrik i Estland, så du lærer hele virksomheden godt at kende.
 • En stilling med høj grad af fleksibilitet. Du arbejder hjemmefra og planlægger dermed selv din arbejdstid.
 • 70-90 rejsedage årligt blandt andet til Barrus’ fabrik i Estland.
 • Firmabil samt løn efter kvalifikationer.

Sådan ansøger du
Når du søger en stilling gennem Asgaard Recruitment skal du ikke uploade en ansøgning. I stedet beder vi dig om at uploade et motiveret CV, altså et CV, som du har tilpasset til den stilling, du søger. Når du uploader dit CV, har du til gengæld mulighed for – kort og præcist – at skrive en kort tekst om din motivation for at søge stillingen.

 

 


Gem job
ellerDownload

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Technical Sales Manager til VE-vækstvirksomhed

Asgaard Recruitment

Aalborg Øst
Er gode kunderelationer din spidskompetence og kan du lide at lave opsøgende projektsalg? Har du analytisk flair, og evner du at formidle det komplekse på en forståelig facon? Sætter du en ære i altid være lyttende og at levere løsninger på et højt ...
Indrykket:27. marts 2021

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Technical Sales Manager til VE-vækstvirksomhed

Asgaard Recruitment

Aalborg Øst
Er gode kunderelationer din spidskompetence og kan du lide at lave opsøgende projektsalg? Har du analytisk flair, og evner du at formidle det komplekse på en forståelig facon? Sætter du en ære i altid være lyttende og at levere løsninger på et højt ...
Indrykket:27. marts 2021